۱۳۹۹ آبان ۱۹, دوشنبه

بیش از ۶۸۲هزار مبتلا به کرونا در کشور / ۴۵۹ فوتی در ۲۴ ساعت گذشته

 خبرگزاری ایسنا(رژیم) ۱۸/۸/۹۹ : « سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۹۲۳۶ مورد جدید کووید۱۹ در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: از این میان دو هزار و ۷۱۲ نفر در مراکز درمانی و بیمارستانها بستری شدند. به گزارش ایسنا ، دکتر سیماسادات لاری گفت: از دیروز تا امروز ۱۸ آبان ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۹ هزار و ۲۳۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۷۱۲ نفر از آنها بستری شدند

. وی گفت: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶۸۲ هزار و ۴۸۶ نفر رسید.  لاری ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۵۹ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۳۸ هزار و ۲۹۱ نفر رسید. سخنگوی وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه تا کنون ۵۲۰ هزار و ۳۲۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند. وی ادامه داد: ۵۵۲۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

وی افزود: تا کنون پنج میلیون و ۲۲۴ هزار و ۲۵۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است. لاری گفت: استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند. وی افزود: استانهای هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند».

محسن هاشمی: هیچ شهری در جهان مانند این روزهای تهران مرگ و میر ندارد

سایت خبر فوری(رژیم) ۱۸/۸/۹۹ : « محسن هاشمی گفت:در تهران روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ انسان به دلیل ابتلا به کرونا و آلودگی هوا کشته می شوند و اگر اقدامی نشود می تواند این عدد بالاتر هم برود. رئیس شورای شهر تهران گفت: تلفات و ابتلا کرونا در تهران طی یک هفته گذشته نیز افزایش چشمگیری داشته است و متاسفانه ستاد ملی کرونا هنوز پاسخی به پیشنهاد کارشناسی شورای شهر و مجمع نمایندگان تهران مبنی بر تعطیلی دو هفته ای تا ۲۰ روزه تهران نداده است که ظاهرا، مسئولین تصمیم گیرنده جسارت و اراده لازم را برای این اقدام ضروری که موجب شکستن زنجیره ابتلا و ایجاد یک فرصت حداقلی برای بازسازی توان سیستم سلامت و کارکنان خدوم بخش های خدماتی در این حوزه می شود، را ندارند.

رئیس شورای شهر تهران امروز در نشست شورا افزود: در حوزه حمل و نقل عمومی نیز با وجود تشدید نیاز به تقویت ناوگان اتوبوس، مینی بوس، تاکسی و مترو تهران بدلیل ایجاد فاصله اجتماعی و افزایش آلودگی هوا، هیچ اقدام موثری در طول هفت سال گذشته انجام نشده است و اکنون که با آزاد سازی برخی از دارایی های ایران و افزایش فروش ارز توسط بانک مرکزی، وضعیت منابع دولت بهبود پیدا کرده از رییس جمهور انتظار داریم که دستور تخصیص حداقل یک میلیارد دلار بصورت فوری برای ساماندهی بحران سیستم حمل و نقل عمومی درتهران را صادر کنند چراکه در تهران روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ انسان به دلیل ابتلا به کرونا و آلودگی هوا کشته می شوند و این میزان تلفات در هیچ شهری در جهان وجود ندارد و اگر اقدامی نشود می تواند این عدد بالاتر هم برود.

تبریک شکست ترامپ  - ضمن تبریک شکست ترامپ گفت: امیدواریم دولت جدید آمریکا و سایر کشورهای غربی، از سرنوشت ترامپ عبرت بگیرند و از یک جانبه گرایی، بدعهدی و تضییع حقوق مسلم ملت های جهان بپرهیزند. محسن هاشمی صبح امروز در ابتدای جلسه شورای شهر تهران با اشاره به انتخابات آمریکا، گفت: شکست تحقیر آمیز دونالد ترامپ، عامل بی سابقه ترین تحریم های تاریخ علیه مردم ایران و آمر ترور شهید حاج قاسم سلیمانی را به همه مردم ایران که شرایط بسیار سخت معیشتی، دارویی وتامین حداقل زندگی را در این سه سال گذشته تجربه کردند، تبریک می گویم. وی با بیان اینکه اهمیت شکست ترامپ برای کشورهای خارجی، نه گفتن به سیاست های یک جانبه گرایانه، عهد شکنانه و ضدعقلانی آمریکا علیه دیگر کشورهای جهان، توسط اکثریت مردم آمریکا است. گفت: بدعهدی ترامپ تنها در مورد برجام نبود، بلکه وی از کنوانسیون حفظ محیط زیست، عهدنامه های تجارت آزاد و بسیاری از توافقات و معاهدات جهانی نیز سرباز زد و شکست تحقیرآمیز او نشان داد که ملت یک کشور به رییس جمهوری که برای جهان غیرقابل اعتماد باشد، اعتماد نمی کنند».

۲۵ پیشنهاد کاربردی برای مقابله با کرونا در تهران

خبرگزاری ایرنا(رژیم) ۱۸/۸/۹۹ : « معاونت بهداشت ستاد فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با تدوین یک بسته پیشنهادی، ۲۵ راهکار کاربردی برای مقابله با ویروس کرونا به دستگاه های ذی ربط ارایه کرد. به گزارش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در این بسته ۲۵ پیشنهاد کاربردی ارایه شده است که شامل موارد زیر می شود:

- قرنطینه شهر تهران و عدم ورود خودرو از سایر شهرها و استان ها - اجرای دورکاری برای کارمندان - برخورد قضایی و قهری با افرادی که پروتکل ها را رعایت نمی کنند - لزوم افزایش برنامه های اطلاع رسانی و آموزشی درباره گام دوم مبارزه با کووید ۱۹- در رسانه ملی - جلوگیری از تبلیغات از طریق رسانه ملی درباره جوایزی که با تشویق و دادن جایزه به مردم برای سفر باعث شیوع کرونا می شود - کنترل ورود و خروج به شهر تهران و دریافت مدارک مستند برای لزوم ورود و خروج از شهر - استفاده از بسیج محلات و مساجد و اصناف برای آموزش پروتکل های بهداشتی برای همکاری با کارشناسان بهداشت محیط که با اهالی و اصناف آن محله آشنایی دارند - بستن در نانوایی ها و سایر عرضه کنندگان ضروری و تعبیه دو دریچه یکی برای قرار دادن دستگاه پوز و ماده ضدعفونی و استفاده از ارباب رجوع و دریچه دوم برای ارایه نان و ... به ارباب رجوع - توصیه به خرید از مغازه های کوچک و محلی و در صورت امکان خریدهای اینترنتی - قرار دادن دستگاه های ضدعفونی کننده خودکار در ایستگاه های مترو و قطار و اتوبوس و تاکسی پایانه ها - در اختیار قرار دادن مواد گندزدا به نیروهای شهرداری مستقر در ایستگاه های اتوبوس برای گندزدایی سطوحی که با دست مسافران در تماس است - بیشتر کردن وسایل نقلیه عمومی از جمله اتوبوس و تاکسی در مناطق پرتردد و مرکز شهر تا در هر بار حمل و نقل تعداد کمتری مسافر جا به جا کنند(می توان خودروهای مناطق خلوت تر به این مناطق سوق داده شوند یا حتی شهرهای کوچکتر به تهران)

- جریمه کردن تاکسی ها، آژانس و ... در صورتی که در ردیف عقب خودرو بیش از دو نفر را سوار کرده باشند - بخشنامه به تاکسیرانی و شرکت های اتوبوسرانی برای باز بودن تمام پنجره ها و تهویه و ممنوعیت ۱۰۰ درصدی نشستن سه مسافر در صندلی عقب و کنترل آن توسط پلیس راهنمایی و رانندگی - تعبیه و فعال بودن تهویه مناسب در مکان های عمومی و ادارات - بستن درهای رستوران ها، کافه ها و فست فودها و تنها ارایه ترجیحا با پیک و یا بیرون بر و عدم تجمع افراد در جلوی در این اصناف

- ممنوعیت حضور کارمندانی که دارای علایم هستند و هنوز جواب تست آن ها مشخص نشده است (افراد مبتلا در فاصله انجام آزمایش تا دریافت پاسخ توانایی آلوده کردن ده ها نفر را دارند) - برخورد قاطع دستگاه های نظارتی از جمله نیروی انتظامی و تعزیرات حکومتی با صنوف متخلف و حساس مانند نانوایی، قهوه خانه و ... - الزام به همکاری و فعالیت مستمر سازمان صمت، اتاق اصناف تهران، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، سازمان نظام پزشکی و ... با معاونت های بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران درباره رعایت پروتکل های فاصله گذاری و برخورد قاطع با متخلفان - برگزاری گشت های مشترک بهداشت با سازمان تعزیرات حکومتی و دادگستری - الزام سرپرستی شعب بانک ها، دفاتر پلیس +۱۰، دفاتر پیشخوان و سازمان ها و ادارات دولتی جهت صدور ابلاغیه برای رعایت فاصله گذاری توسط پرسنل و مراجعان - معرفی نمایندگان بهداشت ارگانهای دولتی و اتحادیه ها به معاونت های بهداشت برای همکاری - شناور کردن ساعت کاری، شروع و اتمام ساعت کار ادارات - افزایش تعداد ناوگان حمل و نقل عمومی (تاکسی، اتوبوس و مترو) برای خدمت رسانی به مردم - همکاری پررنگ شهرداری و وزارت راه، مسکن و شهرسازی برای در نظر گرفتن ناظران بهداشتی برای نظارت بر ناوگان درون شهری و برون شهری».

رژیم