۱۳۹۹ تیر ۳۱, سه‌شنبه

آمار قربانیان کرونا در ۳۴۷ شهر کشور بیش از ۷۴ هزار و ۲۰۰ نفر است

آمار قربانیان کرونا در ۳۴۷ شهر کشور بیش از ۷۴ هزار و ۲۰۰ نفر است
به گزارش وزارت بهداشت ۲۵ استان همچنان در وضعیت قرمز و یا هشدار هستند
وزارت بهداشت در آمار مهندسی شده خود شمار قربانیان در ۲۴ ساعت گذشته را ۲۲۹ نفر و بیماران با وضعیت وخیم را ۳۵۸۹ نفر اعلام کرد که بالاترین ارقام در ۵ ماه گذشته است


معاون وزارت بهداشت: ما نمی‌دانیم پیک شیوع ویروس در استان‌های خراسان رضوی، مازندران و فارس چه زمانی تمام می‌شود
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز: طی ۴۸ ساعت گذشته، آمار جان‌باختگان فارس به ۳۱ نفر رسیده است
در بیمارستان محمودآباد(مازندران) ظرفیت پذیرش بیمار جدید وجود ندارد و لحظه به لحظه تعداد مبتلایان افزایش می یابد

سازمان مجاهدین خلق ایران بعد از ظهر امروز سه شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۹ اعلام کرد آمار جانگداز جانباختگان کرونا ۳۴۷ شهر ایران بیش از ۷۴ هزار و ۲۰۰ نفر است. شمار قربانیان در البرز به ۲۳۵۰ نفر، در ایلام به ۵۷۰ نفر، در تهران به ۱۸۴۵۰ نفر، در چهارمحال و بختیاری به ۴۸۵ نفر، در خراسان رضوی به ۵۴۶۰ نفر، در زنجان به ۶۹۵ نفر، در فارس به ۱۸۳۸ نفر، در قزوین به ۵۹۵ نفر، در کرمان به ۱۰۴۵ نفر، در لرستان به ۲۸۸۰ نفر، در مازنداران به ۳۲۸۸ نفر، در هرمزگان به ۸۵۵ نفر و در همدان به ۱۹۴۵ نفر رسیده است.

سخنگوی وزارت بهداشت رژیم، در آمار مهندسی شده اش، شمار قربانیان ۲۴ ساعت گذشته را ۲۲۹ نفر و شمار بیماران تحت مراقبت ویژه را ۳۵۸۹ نفر اعلام کرد. هر دو رقم از ابتدای شیوع کرونا بی سابقه است. رئیسی معاون وزارت بهداشت گفت «بیشترین مرگ و میر در ۳۵۰۰ نفری است که توی مراقبتهای ویژه هستند. این آمار بسیار مهم است. اینها وضعشان وخیم است توی آی. سی. یو هستند»(شبکه خبر رژیم ۳۰ تیر).

سخنگوی وزارت بهداشت همچنین گفت: «استانهای مازندران، فارس، آذربایجان‌های شرقی و غربی، خراسان رضوی، البرز، خوزستان، لرستان، گلستان، کرمان، زنجان و ایلام در وضعیت قرمز قرار دارند. استانهای تهران، اصفهان، بوشهر، هرمزگان، قزوین، مرکزی، خراسان شمالی، همدان، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، اردبیل و کهگیلویه و بویر احمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند»(ایسنا۳۱تیر).

جان بابایی معاون وزارت بهداشت رژیم از روند افزایش شیوع کرونا در خراسان رضوی، مازندران و فارس خبر داد و گفت: «ما نمی‌دانیم پیک شیوع ویروس در این استان‌ها چه زمانی تمام می‌شود»(عصر ایران ۳۰تیر).

گلپیرا رییس مرکز مدیریت بیمارستانی وزارت بهداشت گفت:«در حال حاضر در بیمارستان‌ها وضعیت نارنجی یا فاز خطر احساس می‌شود. بیش از ۵۰ درصد جانباختگان کرونا، در تهران جان‌شان را از دست داده‌اند. نباید از کنار ابتلای ۱۲هزار نفر از کادر درمان به کووید۱۹ در بازه زمانی پنج‌ماهه، به سادگی گذشت»(روزنامه حکومتی حمایت ۳۱ تیر).

در تهران، مدیرعامل انجمن اوتیسم گفت: «تعداد موارد ابتلا به کرونا در کودکان اوتیسم و خانواده آنان در موج دوم کرونا در مقایسه با موج اول۱۰ برابر افزایش یافته است»(ایرنا۳۱تیر).

در مازندران، بازار در آمل یک هفته تعطیل شد، ظرفیت پذیرش بیمار جدید در بیمارستان محمودآباد وجود ندارد و لحظه به لحظه بر تعداد مبتلایان افزایش می یابد. روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران اعلام کرد: «در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۳۱۲ بیمار مشکوک به کرونا در سطح استان بستری شدند...هم اکنون ۱۴۵۱ نفر بیمار مشکوک به ویروس کرونا در این مراکز بستری هستند. فرماندار محمودآباد گفت: تمام ظرفیت بخش‌های ICU و CCUبیمارستان محمودآباد تکمیل شده و شهرستان آمل نیز ظرفیت پذیرش مبتلایان جدید را ندارد»(ایسنا۳۱تیر).

در کرمان، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت:«در حال حاضر در استان کرمان ۷۰۰ مورد بستری کرونایی داریم که طی ۵ ماه گذشته بی سابقه بوده است»(ایسنا۳۱ تیر).

در خراسان رضوی، رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت: «تا کنون ۱۳۷ نفر از کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت جام به کرونا مبتلا شده اند.با وجود اینکه ۱۴ تخت آی.سی.یو (ICU) داریم اما برای بستری بیماران حاد به ۱۶ تخت دیگر نیاز داریم که باید تأمین شوند. ونتیلاتور، نیرو، لوازم و تجهیزات فردی و ماسک ۹۵ N از دیگر کمبودهای دانشگاه است»(ایسنا۳۱ تیر). فرماندار سرخس «با اشاره به ابتلاء ۴۰ درصد کادر درمانی سرخس به کرونا، گفت: فرسوده بودن تأسیسات بیمارستان لقمان حکیم، کمبود نیرو و نبود دستگاه سی .تی .اسکن برای تشخیص مبتلایان در حال حاضر جزء مهمترین مشکلات شهرستان است»(ایسنا۳۰ تیر).

در فارس، معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت:«در ۲۴ ساعت گذشته در سطح استان، ۱۵ نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا ویروس از دست دادند که طی ۴۸ ساعت گذشته، آمار جان باختگان به ۳۱ نفر رسیده است» (خبرگزاری سپاه پاسداران ۳۰ تیر). رئیس همین دانشگاه گفت:”تعداد مرگ و میر حاصل از کرونا در فارس نگران کننده است و بالای ۹۰ درصد از تخت های مراقبت های ویژه فارس تکمیل شده اند»(ایرنا ۳۰ تیر).

در البرز، مدیر گروه پیشگیری دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت:«بیشتر شهرهای کشور از لحاظ تعداد بیماران به مرحله هشدار رسیده، پرشدن تخت‌های بیمارستانی و خستگی کادر بیمارستان ها خدمات رسانی به بیماران را با مشکل مواجه کرده است...بدون شک موج بعدی این بیماری در شهریور و مهر ماه شدیدتر از موج دوم خواهد بود»(ایسنا۳۱تیر).

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۳۱ تیر ۱۳۹۹ (۲۱ ژوئیه ۲۰۲۰)