۱۳۹۷ شهریور ۶, سه‌شنبه

شعله‌‌های سرکش بحران درونی در مجلس ارتجاع


                               جنگ و دعوا در مجلس ارتجاع 
یک روز مانده به حاضر شدن روحانی در مجلس ارتجاع برای جواب دادن به سؤالات، مجلس روز گذشته کرباسیان، وزیر اقتصاد و دارایی دولت روحانی را استیضاح کرد و در یک جلسه پرتشنج، رأی به برکناری او داد.

ترکیب آرای دیروز(۴شهریور۹۷)، شامل ۱۳۷رأی موافق برکناری، ۱۲۱رأی مخالف و ۲رأی ممتنع از مجموع ۲۶۰رأی گرفته شده، تصویر جدیدی از بحران درونی رژیم به دست می‌دهد. جلسه صبح دیروز به‌شدت دچار تشنج گردید و پخش مستقیم مجلس قطع شد.
یکی از اعضای مجلس به نام الیاس حضرتی با آن که جزو باند روحانی محسوب می‌شود، اما در مورد شخص کرباسیان وزیر اقتصاد گفت: «ما فقط دستمان به استیضاح کرباسیان می‌رسد ولی امروز باید آقای روحانی، نهاوندیان، نیلی، جهانگیری، نوبخت و سیف استیضاح می‌شدند».
حین پخش اظهارات حضرتی، پخش زنده از رادیوی حکومتی و خبرگزاری مجلس ارتجاع موسوم به خانه ملت قطع شد و علی لاریجانی تذکر داد نباید از واژه‌هایی استفاده کرد که دشمن استفاده کند.
پزشکیان، نایب‌رئیس مجلس ارتجاع، نهایت حرف حضرتی را خطاب به همپالکی‌هایش به زبان آورد که مضمونش این بود که «خانه از پای‌بست ویران است»: «شما تصور می‌کنید دولت را ورداریم دولت به پیر و پیغمبر این مشکلات مال وزارت اقتصاد و دارایی نیست ساده‌انگاری است ساده‌انگاری است وزیر به‌اصطلاح کار رو استیضاح کردید شما تصور می‌کنید اشتغال درست خواهد شد؟ به‌نظر من درست نخواهد شد. اینجا از پشت این تریبون اعلام می‌کنم دهسال دیگر هم هر چه می‌گویید بگویید باید روش را عوض کنیم. ما با عوض کردن آدمها مشکل این مملکت را نمی‌توانیم حل کنیم. ۴۰سال است در این مملکت ماهاییم حالا یک بار چپ شده یک بار راست شده یک بار وسط شده. این وضعیت زاییده رفتار و کردار ماست».
وزیر اقتصاد دولت روحانی در دفاع از خودش، عمدتاً وضعیت وخیم کل حاکمیت را در شرایطی که او آن را جنگ اقتصادی می‌نامید، مطرح کرد و نسبت به بقا و کیان نظام که بر اثر این جنگ اقتصادی در معرض تهدید قرار گرفته، هشدار داد و گفت: «باور کنید وارد یک جنگ تمام‌عیار اقتصادی شده‌ایم. جنگ اقتصادی تحمیلی که فقط قصدش ایجاد مزاحمت نیست. بلکه کیان نظام را نشانه گرفته است».
در جریان این استیضاح بین سخنران مهرداد لاهوتی و یکی دیگر از اعضای مجلس ارتجاع درگیری لفظی پیش آمد و طرفین با فحش به همدیگر از خجالت هم در‌آمدند.
روشن است که آنچه مجلس‌نشینان چپاولگر را این طور به جان هم انداخته، چشم‌انداز بپاخاستن و قیام مردم به‌جان آمده از وضعیت است. یکی دیگر از اعضای مجلس ارتجاع ضمن اشاره به واقعیت‌های اقتصادی، تناقض رقم‌سازی‌های مفتضح دولت روحانی را گوشزد کرد. الیاس حضرتی وحشت رژیم از خشم انفجاری مردم را این‌چنین به نمایش گذاشت: «ما چه کار کردیم؟ چه کار کردیم با این ملت؟ این ملت چه گناهی کردند؟ جز این‌که انقلاب کردند؟ جز این‌که شهید دادند؟ اگر خانواده‌یی یک شهید داد، من خانواده‌یی را دیدم که ۶تا پسرش شهید شده؛ چه کار باید می‌کردند این ملت که نکردند؟ ما در مقابلشان چه‌کار کردیم؟ بدبخت و بیچاره‌شان کردیم به ذلت نشاندیمشان».
اظهاراتی که در مجلس ارتجاع و در جریان استیضاح وزیر اقتصاد از طرف نمایندگان آن ابراز شد، آیینه تمام‌نمای شعله سرکش بحران درونی و یادآور اظهارات نمایندگان مجلس شاه در چندماهه آخر سلطنت است.
همان‌طور که در چندماهه آخر رژیم سلطنتی اظهارات نمایندگان مجلس علیه مقامات حکومت بازتاب خروش و خشم و قیام مردم بود، به‌هم‌ریختگی درونی حاکمیت و از جمله به‌هم‌ریختگی مجلس و اظهارات نمایندگان آن در جلسه استیضاح وزیر اقتصاد نیز بازتاب خشم و خروش مردم و قیام مردم ایران در درون هیأت حاکمه و از جمله مجلس آن است.
مرحله‌ای که به قطع مرحله پایانی نظام سرکوبگر و چپاولگر آخوندی است که سرنوشت آن سرنگونی محتوم است و این امر این‌چنین دلهره در میان نمایندگان مجلس آن انداخته است.
اضافه بر این آنچه نیز که در جلسه استیضاح وزیر اقتصاد بارز بود به‌هم‌ریختگی درونی باند روحانی بود، که الیاس حضرتی یکی از نمایندگان شاخص این باند بر روحانی و دولتش خروج کرد و به‌طور آشکار خواستار استیضاح و برکناری روحانی و عناصر شاخص در کابینه به بن‌بست رسیده و در گل نشسته او شد.