۱۳۹۹ مرداد ۲۹, چهارشنبه

آمار جانگداز قربانیان کرونا در ۳۹۴شهر کشور از ۹۰هزار و ۷۰۰نفر بیشتر است

شورای ملی مقاومت ایران
                                 شورای ملی مقاومت ایران
شورای ملی مقاومت ایران -سربرگ
آمار جانگداز قربانیان کرونا در ۳۹۴شهر کشور از ۹۰هزار و ۷۰۰نفر بیشتر است
  • ملک‌زاده، معاون وزیر بهداشت رژیم: دولت می‌خواهد با پروتکل‌های بهداشتی اوضاع را عادی کند، غافل از این‌که۲۶ استان در شرایط قرمز و هشدار قرار دارند، قدرت انتقال ویروس ۳تا ۹برابر شده و کادر و تجهیزات درمانی فرسوده شده و توان مقابله با موج سوم را در پاییز ندارند. برگزاری عزاداری و بازگشایی مدارس و دانشگاهها، بحران جدی ایجاد می‌کند
  • زالی: استان البرز نیز به‌دلیل همجواری با تهران در وضعیت هشدار و شرایط قرمز قرار گرفته است. شیوع کرونا در این استانها طی هفته‌های آینده هم‌چنان ادامه خواهد داشت
  • دانشگاه علوم پزشکی قم: تعداد بیماران در این استان به پنج برابر افزایش یافته است. در ۵٠روز آینده استان در شرایطی مشابه اسفند قرار خواهد گرفت
  • رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز: هنوز در ICUها تعداد قابل‌ملاحظه‌ای بیمار بستری هستند اگر کرونا مجدداً جولان دهد، مشخص نیست در پیک بعدی چه اتفاقی رخ خواهد داد
سازمان مجاهدین خلق ایران بعدازظهر امروز سه‌شنبه ۲۸مرداد ۱۳۹۹اعلام کرد آمار جانگداز جان‌باختگان کرونا در ۳۹۴شهر ایران متأسفانه از ۹۰هزار و ۷۰۰نفر بیشتر است. شمار قربانیان در آذربایجان شرقی به ۲۶۱۳نفر، در آذربایجان غربی به ۲۵۷۵نفر، در اردبیل به ۱۰۶۵نفر، در تهران به ۲۲۲۰۵نفر، در چهارمحال و بختیاری به ۵۹۷نفر، در خراسان رضوی به ۶۵۰۰نفر، در خراسان شمالی به ۱۴۴۲نفر، در خوزستان به ۶۲۱۴نفر، در زنجان به ۸۴۱نفر، در سمنان به ۱۱۴۷نفر، در کرمان به ۱۴۰۳نفر، در گلستان به ۲۵۷۵نفر، در گیلان به ۳۸۰۶نفر، در مازندران به ۴۲۹۷نفر، در مرکزی به ۱۱۵۶نفر و در یزد به ۱۰۶۵نفر رسیده است.
ملک‌زاده، معاون وزیر بهداشت رژیم گفت: «دولت می‌خواهد با ارائه پروتکل‌های بهداشتی اوضاع را به‌حالت عادی برگرداند، اما از این نکته غافل است که هم‌اکنون ۲۶ استان کشور در شرایط قرمز و هشدار قرار دارند و از سوی دیگر به‌گفته متخصصان سرعت و قدرت انتقال ویروس در موج دوم ۳تا ۹برابر شده است. در همین حال کادر درمانی و تجهیزات درمانی فرسوده شده و توان مقابله با موج سوم را که در فصل پاییز و زمستان خواهد آمد را ندارند. برگزاری تجمعات عزاداری و بازگشایی مدارس و دانشگاهها، بحران جدی در مورد شیوع کرونا ایجاد می‌کند. در صورتی‌که این تجمع‌ها و بازگشایی‌ها اجرا شود شاهد شیوع نگران‌کننده کرونا در فصل پاییز خواهیم بود» (روزنامه ستاره صبح ۲۸مرداد).
در تهران، محسنی استاندار گفت: «ما به استمرار محدودیت‌هایی که در پیشگیری از شیوع بیماری کرونا مؤثر است، اصرار داریم هم‌چنان وضعیت تهران با وجود روند کاهشی، تعداد بستری‌شدگان و فوتی‌ها، شکننده است و امکان دارد بار دیگر این روند سیر صعودی به خود بگیرد.تا صبح روز ۲۷مرداد، ۳هزار و ۲۸۱مورد بیمار بستری در مراکز درمانی و در ۲۴ساعت منتهی به این روز ۵۳۵مورد جدید شناسایی و پذیرش برای بستری داشتیم». زالی رئیس ستاد کرونا در تهران گفت: «تمامی تحلیل‌های آماری نشان می‌دهد که آمار مبتلایان در تهران شکننده است و مطلقاً نباید تغییرات منجر به ایجاد تصوراتی مبنی بر رسیدن به ثبات قطعی یا نسبی از سوی مردم و مسئولان شود» (ایرنا ۲۸مرداد). وی با تأکید بر ضرورت استمرار محدودیتهای تردد به‌خصوص در حوزه کارمندی گفت: «استان البرز نیز به‌دلیل همجواری با تهران در وضعیت هشدار و شرایط قرمز قرار گرفته است. شیوع کرونا در این استانها طی هفته‌های آینده هم‌چنان ادامه خواهد داشت...به نظر می‌رسد تمدید محدودیتها و استفاده از فضای دورکاری حداقل تا اواسط شهریور ضروری باشد» (میزان ۲۷مرداد).
در قم، معاون دانشگاه علوم پزشکی گفت: «در حال حاضر کرونا در قم کم و یا تمام نشده، تعداد بیماران در این استان پنج برابر افزایش یافته است. با ادامه این روند و با توجه به پیش رو بودن مناسبت‌های مختلف از جمله برگزاری کنکور سراسری و عزاداری ماه محرم به‌نظر می‌رسد در ۴٠ الی ۵٠روز آینده استان در شرایطی مشابه اسفندماه سال قبل قرار خواهد گرفت و مدافعان سلامت نیز روزهای سختی را در پیش دارند» (آفتاب یزد ۲۸مرداد).
در خوزستان رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز گفت: «وضعیت قرمز در هیچ استانی مانند خوزستان طولانی نشد. با رفع محدودیتها از اوایل اردیبهشت ماه آمار بیماران افزایش یافت و پیک بدی رخ داد و بدجوری ادامه پیدا کرد. هنوز در ICUها تعداد قابل‌ملاحظه‌ای بیمار بستری هستند که این مسأله می‌تواند زنگ خطر باشد. اگر اجازه دهیم کرونا مجدداً جولان دهد، مشخص نیست در پیک بعدی چه اتفاقی رخ خواهد داد» (ایسنا ۲۶مرداد).
در مرکزی، ر‌ئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: «کادر بهداشت و درمان در مقابله با کرونا بسیار خسته هستند.تعداد زیادی از پرسنل به کرونا مبتلا شدند. ۲۵نفر از پرستاران کار را رها کردند. چنین شرایطی فشار مضاعفی را بر سایر پرسنل وارد ساخته است» (خبرگزاری حکومتی مهر۲۸مرداد).
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۲۸مرداد ۱۳۹۹ (۱۸ اوت ۲۰۲۰)