مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران
شبکهٔ فاکس نیوز روز ۲۵مرداد ضمن اشاره به رد قطعنامه آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران توسط شورای امنیت، خاطرنشان کرد: در شورای امنیت شاهد این ناکامی بودیم که آنها نمیتوانستند حتی بر روی تحریم تسلیحاتی کوچک علیه رژیم ایران توافق کنند و روسیه و چین همچنان که پیشبینی میشد تهدید کرده بودند که وتو خواهند کرد.
مریم رجوی پرزیدنت شورای ملی مقاومت ایران در مورد این موضوع که آنها نمیتوانند در مورد تحریم تسلیحاتی علیه تهران توافق کنند گفت: «تحریم تسلیحاتی فاشیسم دینی حاکم بر ایران لازمه صلح و امنیت بینالمللی و منطقهیی است. خرید و فروش آزادانه سلاح توسط این رژیم حاصلی جز تروریسم و جنگافروزی و صدور بنیادگرایی ندارد. این گفته مریم رجوی بود».
توئیت مریم رجوی:
روز جمعه ۲۴مرداد ۹۹ شورای امنیت ملل متحد با ۱۱رأی ممتنع، دو رأی موافق و دو رأی مخالف قطعنامهٔ پیشنهادی آمریکا برای تمدید تحریمهای تسلیحاتی رژیم ایران را رد کرد.
آمریکا پیش از این اعلام کرده بود که در صورت رد شدن قطعنامهٔ تمدید تحریمها، مکانیسم ماشه را بهکار خواهد انداخت که بر اساس آن همهٔ تحریمهای پیش از برجام مجدداً برقرار خواهد شد.
پس از پایان رأیگیری از اعضای شورای امنیت و اعلام نتایج آن، کلی کرافت نماینده دائمی آمریکا در ملل متحد در یک پیام ویدئویی اعلام کرد:
«یکی از حقایق ماندگار ۷۵سال گذشته این است که سازمان ملل متحد اغلب قربانی جزئیترین منافع سیاسی اعضای خود میشود. امروز هم یکی از آن روزها بود... ناکامی امروز این شورا نه به صلح خدمت میکند و نه در خدمت امنیت است؛ بلکه آتش مناقشههای بزرگتر را شعلهور کرده و ناامنی بهمراتب بیشتری را بهوجود میآورد. امروز، من ترجیح میدهم با آن دسته از اعضای شورای امنیت که با این قطعنامه مخالفت کرده و یا در برابر آن سکوت اختیار کردند، صحبت کنم. با مادرانی که در یمن شاهد پرپر شدن و جان باختن کودکانشان در نتیجه مستقیم حمایت رژیم ایران از شبهنظامیان حوثی، حرف بزنند. به آنها بگویند که شورای امنیت چگونه در جهت منافع آنها کار میکند. با خانوادههایی که در سوریه در نتیجه حمایت مستقیم رژیم ایران از رژیم اسد، فرو پاشیدهاند، صحبت کنند. به آنها بگویند که شورای امنیت التماسهایشان را میشنود. با مردم لبنان، که همچنان از فاجعهیی که در بندر بیروت رخ داد به خود میلرزند و بهخوبی از نفوذ زهرآگین رژیم ایران و حزبالله در کشورشان آگاهند، صحبت کنند.
و نهایتا، با مردم ایران صحبت کنند؛ مردمی که به مدت بیش از ۴۰سال تحت خشونت و سرکوب بیوقفه این رژیم زندگی کردهاند. به آنها بگویند که شورای امنیت مصائب آنها را درک میکند و از فریادهای نومیدانه آنها برای آزادی، پشتیبانی میکند.
ایالات متحده در روزهای آینده به وعده خود برای تمدید تحریم تسلیحاتی عمل خواهد کرد».