۱۳۹۹ خرداد ۲۴, شنبه

صندوق بین المللی پول: تاکنون 10 تریلیون دلار برای بحران کرونا هزینه شده است

خبرگزاری تسنیم(رژیم) ۲۴/۳/۹۹ : « رئیس صندوق بین المللی پول اعلام کرد که دولت های جهان برای پاسخ به بحران کرونا و پیامدهای اقتصادی ناشی از آن ۱۰ تریلیون دلار هزینه کرده اند اما تلاش های بیشتری نیاز است.

  - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اکونومیک تایمز، کریستالینا جورجیوا، رئیس صندوق بین المللی پول اعلام کرد که دولت های جهان برای پاسخ به بحران کرونا و پیامدهای اقتصادی ناشی از آن 10 تریلیون دلار هزینه کرده اند اما تلاش های بیشتری نیاز است. جورجیوا همچنین گفت: براساس برآوردهای جدید، تا 100 میلیون نفر ممکن است در پی این بحران دچار فقر شدید شوند. این امر باعث از بین رفتن دستاوردهای کاهش فقر در طول سه سال گذشته می شود. بر اساس این گزارش، این بیماری نزدیک به 7.4 میلیون نفر را در سرتاسر جهان مبتلا کرده است و بیش از 415 هزار نفر نیز جان خود را از دست داده اند. بانک جهانی این هفته پیش بینی کرد که بحران ویروس کرونا تولید جهانی را 5.2 درصد در سال 2020 کاهش خواهد داد که عمیق ترین رکود پس از جنگ جهانی دوم محسوب می شود.
صندوق بین المللی پول قرار است پیش بینی های خود را در تاریخ 24 ژوئن به روز کند. جورجیوا تاکید کرد که بسیار محتمل است که رقم پیش بینی شده توسط این صندوق در ماه آوریل که حاکی از کاهش 3 درصدی تولید جهانی بود، افزایش یابد. جورجیوا در وبلاگ صندوق بین المللی پول نوشت: برای تحقق بهبود فراگیرتر، محرک های اقتصادی باید بر روی به حداقل رساندن ضرر شغلی و جلوگیری از افزایش نابرابری متمرکز شوند. وی در ادامه افزود: سرمایه گذاری ها باید بر روی بهبود وضعیت دسترسی به مراقبت های بهداشتی و آموزش، تقویت حمایت از آب و هوا و افزایش دسترسی خانواده های کم درآمد و مشاغل کوچک به محصولات و فناوری های مالی متمرکز شوند. مدیر عامل صندوق بین المللی پول همچنین تاکید کرد که بحران بیماری کووید-19 بیشترین ضربه را به کسانی که در حال حاضر آسیب پذیرتر هستند، وارد کرده است. این بحران می تواند منجر به افزایش چشمگیر نابرابری درآمدها شود ».