رسانه های بین المللی پیشاپیش نمایش انتخابات رژیم آخوندی را کسادترین نمایش از زمان روی کار امدن این رژیم ارزیابی می کنند و می نویسند حوزه های رأی خالی تر از هر زمانی خواهد بود.
خبرگزاری د.پ. آ آلمان از تهران بی اعتنایی مردم به انتخابات رژیم را از سال ۵۷تاکنون بی سابقه توصیف کرده و می نویسد: برای رژیم ایران مشارکت در انتخابات از نتایج آن بیشتر اهمیت دارد. اما به نظر نمیرسد که در حال حاضر چنین چیزی میسر شود، برای این رژیم، هیچ چیز بدتر از خالی بودن مراکز رای نیست..رژیم ایران در یک بحران مالی بزرگ قرار دارد ... نرخ بیکاری به خصوص در میان جوانان بالا است. زندانیان سیاسی پشت میلههای زندان باقی میمانند. گسترده ترین تظاهرات در آبان ۹۸ به دنبال افزایش قیمت بنزین صورت گرفت که تعدادی از تظاهرکنندگان کشته و دستگیر شدند.
شبکه سی ان بی سی گزارش داد: بسیاری از جوانان، به ویژه در تهران، قصد دارند در خانه بمانند و در انتخابات شرکت نکنند. مهدی، بازاری ۳۰ ساله که در تهران زندگی میکند گفت: «من و هیچ یک از دوستانم در انتخابات شرکت نخواهیم کرد. این یک مضحکه است. ما با شرکت نکردن در انتخابات در حال اعتراض علیه آنها هستیم،»... ایرانیانی که با شبکه سی ان بی سی مصاحبه کردند، خشم خود را از کشتار معترضان آبان و دی ۹۸ توسط نیروهای امنیتی ابراز کردند.
فایننشال تایمز با تأکید بر این که رژیم آخوندی با مشکل مشروعیت روبروست نوشت: رای دهندگان ناراضی ممکن است انتخابات پارلمانی این هفته را تحریم کنند. شورای نگهبان خامنهای از الان خیلی از کاندیداها را قبل از اینکه رای گیری انجام شود انتخاب کرده است. اگر آمار شرکت کننده پایین تر از سال ۲۰۱۶ باشد، مشروعیت سیستم به زیر علامت سوال خواهد رفت، امری که حکومت مذهبی ایران تلاش میکند واقع نشود.
لوموند نوشت: طبقه متوسط سرخورده و سرگشته در برابر شدت سرکوب، با بی تفاوتی با انتخابات مجلس برخورد می کند... در جریان سرکوب وحشیانه خیزش اجتماعی گسترده در ماه آبان ۹۸ تعداد زیادی کشته شدند.
مانی یک شهروند ایرانی می گوید: با انتخابات هیچ چیز تغییر نمی کند. انتخابات به طور واقعی معنائی ندارد. خشونت در ماه نوامبر گذشته به مراتب شدید تر بود و مردمی که به خیابان ها می آمدند نان می خواستند. صدها و صدها تن کشته شدند.
یک معلم می گوید: "هر چه جمهوری اسلامی دروغ ذخیره سازی کرده بود، تنها طی چند ماه گذشته ته کشید. دیگر احدی حاضر نیست به مدره ها رآی بدهد و به اصطلاح بین بد و بدتر انتخاب کند. کسانی که تصور می کردند این سیستم را می شود از درون تغییر داد دیگر این بازی را کنار گذاشته اند".