۱۳۹۸ اسفند ۸, پنجشنبه

تفهیم اتهامات جدید علیه نرگس محمدی در زندان زنجان



نرگس محمدی، نایب رئیس و سخنگوی کانون مدافعان حقوق بشر و فعال مدنی زندانی که چندی پیش از زندان اوین همراه با ضرب و شتم به زندان زنجان منتقل شد، در دو پرونده جداگانه با موارد اتهاماتی جدیدی روبرو شده است.

اتهامات جدید این زندانی سیاسی که در حال حاضر دوران محکومیت خود را در زندان زنجان سپری می‌کند روز شنبه ۳ اسفند با حضور بازپرس شعبه ۲ دادسرای زنجان، رئیس و معاون حفاظت اطلاعات و رئیس بند زنان زندان، در قالب دو پرونده جداگانه در بند زنان این زندان به وی تفهیم شده است.

بر اساس اطلاعات موجود نسرین محمدی در پرونده اول به «فعالیت تبلیغی علیه نظام» و «اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی» و در پرونده دوم نیز به «توهین به ماموران دولت از جمله غلامرضا ضیائی رئیس زندان اوین و افترای شکنجه و ضرب‌وشتم توسط او» و «اخلال در نظم زندان از طریق خواندن سرود با صدای بلند» متهم شده ‌است. لازم به ذکر است که این تفهیم اتهام بدون اعزام او به دادسرا و انجام تشریفات قانونی، و در بند زنان زندان انجام شده است.

ناگفته نماند که انتشار بیانیه‌های سیاسی، تشکیل کلاس‌های آموزشی، و تحصن اعتراضی در بند زنان از جمله استنادهای دادستانی برای اتهامات تفهیم شده به این زندانی سیاسی در پرونده اول است و این ۲ پرونده در دادسرای ۳۳ تهران برای وی تشکیل شده است.

نرگس محمدی فعال مدنی زندانی در ایران که از اواسط اردیبهشت ماه سال ۹۴ در زندان به سر می‌برد پس از تحصن به همراه ۷ زندانی زن دیگر در اعتراض به کشتار آبان ماه، با خشونت از زندان اوین به زندان زنجان منتقل شد.
بنابر گزارش منابع حقوق بشری، نرگس محمدی فعال مدنی زندانی در ایران پس از تحصن به همراه ۷ زندانی دیگر در اعتراض به کشتار آبان ماه، به زندان زنجان منتقل شده است.

مرضیه امیری روزنامه نگار و از بازداشت شدگان روز کارگر که با قرار وثیقه به شکل موقت آزاد شده است در این باره در توئیتر خود نوشت که «هر هشت نفر آنها ممنوع‌الملاقات (کابینی، حضوری) هستند، همان تلفن هفته‌ای ۳بار،۱۰ دقیقه قطع شده، مسئولان زندان تحصن‌کنندگان را تهدید به بازشدن پرونده جدید کردند و نرگس محمدی به زندان زنجان منتقل شد.»


این فعال حقوق بشر زندانی اردیبهشت ماه سال ۹۶ بابت اتهامات «اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت ملی کشور»، «فعالیت تبلیغی علیه نظام» و «تشکیل و اداره گروهک غیرقانونی لگام» به شانزده سال زندان محکوم شد که بر اساس ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی تنها ۱۰ سال از این حکم قابل اجرا خواهد بود.

نرگس محمدی که دوران محکومیت خود را در زندان می‌گذراند، دی ماه سال ۹۷ در نامه‌ای به دادستان تهران از صدور دستور قضایی درخصوص کوتاه شدن مدت زمان تماس تلفنی با فرزندانش انتقاد کرد و اعلام کرد که در اعتراض، از تلفن زدن به فرزندانش خودداری می‌کند.