بحران انقباض و حذف فلهیی کاندیداهای نمایش انتخابات، سراپای رژیم را فراگرفته است.
آش آنقدر شور است که رئیسجمهور ارتجاع روز در میان از قلع و قمع عناصر باند مغلوب توسط شورای نگهبان شکوه میکند، خامنهای قالی انتخابات را به کلی از زیر پای بازیگران اعتدالی و اصلاحطلب نظام کشید و بهطور تمامعیار پشت شورای نگهبان تحتامر خودش رفت.
خامنهای با تودهنی به روحانی حمله به شورای نگهبان را از غلط ترین کارها توصیف کرد.
تلویزیون رژیم در روز ۱۶بهمن گفت: «حضرت آیتالله خامنهای تلاش همیشگی دشمنان ایران برای خدشهدار جلوه دادن انتخابات را مسألهای طبیعی خواندند و افزودند: وقتی برخی رسانههای خائن خارجی، جمعیت عظیم میلیونی ملت را چند هزار نفره میخوانند اما تحرک چند صد نفر در خیابانها را به اسم ملت ایران جا میزنند، طبعاً مردم به این رسانهها اعتماد نمیکنند البته به شرطیکه از داخل به این رسانهها مایه تبلیغات سوء داده نشود.
گویندگانی که تریبون دارند یا بهواسطه جایگاه خود میتوانند در رسانهها و فضای مجازی حرف بزنند، نباید جوری اظهار نظر کنند که دشمن با بزرگنمایی حرف آنها، برای دلسرد کردن مردم، خوراک گیرش بیاید.
ایشان انتخابات در ایران را جزو سالمترین انتخابات!در جهان خواندند و خطاب به افراد حاشیهساز افزودند: وقتی شما به دروغ میگویید این انتخابات مهندسی شده و یا اینکه انتخابات نیست انتصابات است، مردم دلسرد میشوند.
رهبر انقلاب حمله به شورای نگهبان را از غلط ترین کارها دانستند و افزودند: شورای نگهبان مرکب از شش فقیه عادل و شش حقوقدان برجسته منتخب مجلس، در قانون اساسی شأنی دارد و مجموعهیی قابل اعتماد است چگونه انسان میتواند بهراحتی این مجموعه را به غرضورزی درباره برخی افراد متهم کند.
از دشمن نمیشود گلایه کرد اما فلان نویسنده، مرتبطان با فضای مجازی، نماینده مجلس و فلان مسئول مهم دولتی باید مراقب باشند و اینجور نشود که بگوییم مردم شرکت کنید اما در عینحال، به غلط، جوری حرف بزنیم که مردم از حضور در انتخابات دلسرد شوند».
ولیفقیه ارتجاع در اعترافی ناگزیر به شنیدن صدای قیام مردم و دانشجویان بهپاخاسته در قیام دیماه ۹۸که خود خامنهای را هدف شعارهای کوبنده خود قرار دادند، با سخافت گفت: ممکن است کسی از من خوشش نیاید ولی برای امنیت هم که شده باید پای صندوق رأی بیاید:
«رهبر انقلاب با دعوت همگانی از مردم برای شرکت در انتخابات افزودند: ممکن است کسی از بنده خوشش نیاید اما اگر ایران را دوست دارد، باید به پای صندوق رأی بیاید، بنابراین هرکس به ایران علاقهمند است و امنیت کشور، حل شدن مشکلات و گردش صحیح نخبگانی را دوست دارد، در انتخابات شرکت کند.
خوب گرفتاریهایی وجود دارد در کشور خود آنها هم میدانند این تحریمهای آنها به اضافه بعضی از کم کاریهایی که خود ما داریم مشکلاتی برای مردم درست کرده گلایههایی مردم دارند با وجود این چون پای انتخابات در میان است چون پای آبروی نظام در میان است چون پای امنیت کشور در میان است مردم میآیند تو میدان».
خامنهای در حرفهایش بهروشنی به مهندسی نمایش انتخاباتی در جهت انقباض ویک دست کردن نظام تحت عنوان «پیدا کردن آدمهای درست و حسابی» اذعان کرد و به بهانه مضحک نوسازی در چرخه تصمیم گذاری کشور و تصریح بر روی کار آوردن آدمهای «درست و حسابی» یعنی وا نرفته برای رژیم گفت:
«انتخابات ریاستجمهوری و انتخابات مجلس شورای اسلامی یک فرصتی است برای ورود افکار جدید راههای نو در چرخه تصمیم گذاری کشور تصیمیم سازی و تصمیمگیری کشور افکار نویی میاید بهخصوص اگر چنانچه انشاالله بعد عرض خواهم کرد آدمهای درست حسابی! رو بتوانیم پیدا بکنیم و آنها را انتخاب بکنیم این تاثیر میگذاره حرفهای جدیدی وارد چرخه تصمیمگیری کشور و تصمیم سازی کشور خواهد شد میتوانند برای مشکلات کشور راههای تازهیی را ارئه کنند چاره اندیشی کنند».
خلیفه ارتجاع با تکرار خالی بندیهای دهها میلیونیاش درباره جنازه گردانی قاسم سلیمانی که با آتش زدن و پاره کردن تصاویر سردژخیم ولایت در قیام دیماه ۹۸مفتضح شد، پیشاپیش به رقمسازی برای نمایشهای حکومتی سالگرد سرقت انقلاب پرداخت و گفت:
«امسال البته سالگرد ۲۲بهمن مصادف است با چهلم شهید عزیز ما هم هست چهلم شهید سلیمانی است ایام چهلم اوست مردم انگیزه مضاعف! دارند و انشاالله دشمنان ما خودشان خواهند دید حضور عظیم مردمی را در میدانها و خیابانها و راجع به آن خیلی صحبتی نداریم ما».
یادآوری میکنیم که آخوند روحانی رئیسجمهور ارتجاع در روز ۷بهمن در همایش استانداران و فرمانداران رژیم درباره انتخابات در حاکمیت آخوندی با یادآوری روزهای تلخ نظام در قیام دیماه ۹۶ گفت:
»یک عده آمدند و شلوغ کردند، زدند و یک کارهایی کردند، حالا ممکن بود در آنها یک عدهیی معترض، یا غیرمعترض باشند، کاری به ۹۶ ندارم چون ۹۶ جزو روزهای تلخ تاریخ ماست /امروز یک روز ساده در کشور ما نیست، ۲سال است ما در شدیدترین و سختترین فشارهای اقتصادی و سیاسی و تبلیغاتی قرار گرفتیم.
اخیراً بعضیها نسبت به این کلمه همهپرسی حساسیت پیدا کردهاند و بعضی از حساسیتها نه به اندازه کرونا خطرناک است /بزرگترین خطر برای دمکراسی و حاکمیت ملی آن روزی است که انتخابات تشریفات شود. جای دیگری انتصاب بفرمایند و بعد مردم پای صندوق بروند بخواهند تشریفات انتخابات را انجام دهند. خدا نکند یک همچون روزی برای کشور ما پیش بیاید/به شما میگویند بروید وارد یک فروشگاه بزرگ شوید و یک جنسی را انتخاب کنید، اگر یک جنس بیشتر نیست، یک مارک هم بیشتر نیست، دیگر انتخاب لازم نیست، /قانون اساسی ما در آن جمهوریت هم هست. والله کلمه جمهوری در قانون اساسی ما هست اما میترسم یک روزی این کلمه جمهوری هم باز جرم شود/یک وقتی است که من میخواهم در انتخابات بهدلیلی شرکت نکنم، این یک گونه است اما یک وقتی من اعتماد ندارم که پای صندوق بروم و این خیلی خطرناک است و فرق میکند./با صندوق قهر نکنیم؛ /روز انتخابات، ۲اسفند یک روز تاریخی و یومالله برای ماست، کاری نکنیم که صفهای ما خلوت باشد، /مصلحت ندیدم برخی از نامهها را منتشر کنم/معیار همه ما قانون باشد ما که بالاتر از قانون نداریم. وزارت کشور، شورای نگهبان، مجلس و هر چه که ما در کشور داریم دولت ما، هیچکس که بالاتر از قانون نیست/یا حسین تجمیع. و آخر که میخواهند تجمیع کنند چه بساطی پیش میآید آنجا باید مراقب و مواظب باشیم خیلی از انتخابات در تجمیع مشکل پیدا میکند».