مخالفتخوانی یا سوپاپ اطمینان؟!
یک یادآوری لازم
خامنهای برای مقابله با سازمان مجاهدین خلق ایران و آلترناتیو دموکراتیک و نیز برای پیشگیری از قیام و به انحراف کشاندن آن، از روشها و مهرههای مختلفی استفاده میکند. یادمان نرفته است که چگونه از پارازیتهای اطلاعاتی مانند ریاستارت و آمدنیوز استفاده میکرد و برای آنها فالوروهای میلیونی میتراشید تا وانمود کند که اپوزیسیون نظام آنها هستند. چاپ آلترناتیوهای یکشبه با چاپگر ۳بعدی و روانه کردن آنها به بازار تلویزیونهای اینترنتی و اجارهای نیز از شیوههای چندوجهی وزارت بدنام بود و هست.
همچنین یادمان نرفته است که «در ۲۷دی ۹۷ بهدنبال فراخوان وزیر خارجهٔ آمریکا به در میان گذاشتن پرسشها و مطالبات مردم ایران در شبکههای اجتماعی، ارتش سایبری آخوندها با هزاران توئیت با اسامی گوناگون بهویژه «ریاستارت» از مشهد، تبریز، یزد و تهران برای لجنپراکنی علیه مجاهدین و مقاومت ایران بسیج شدند. سوابق «ریاستارت» که گرداننده آن از تلویزیون رژیم شروع بهکار کرده و بعد از «سبز» خامنهای از امارات و قبرس و سرانجام آمریکا سر درآورده است، بر کسی پوشیده نیست و کلیپ مصاحبهٔ او در اوت ۲۰۱۳ با یک تلویزیون لسآنجلسی بر روی اینترنت در دسترس است.
مواضع افرادی مانند آقای تاجزاده اگر چه ممکن است برای برخی دوستداران انقلاب سخت و گزنده باشد ولی وقتی به لایههای عمیقتر این رفتار نگاه میکنیم میبینیم که همین رفتارها در واقع سودهایی نیز برای انقلاب اسلامی دارد».(پاسدار حمیدرضا مقدمفر ـ تسنیم ۱۳بهمن ۹۸)
او تصریح کرد که مأموران وزارت اطلاعات در امارات «محبت کردند» و در جلسهای پیشنهادشان را برای راهاندازی یک تلویزیون با او در میان گذاشتند و «گفتند خبرهایی بِهت میدهیم که به نفعت است. تو به ما فحش هم میدهی. تو اگر مشکل وجههات هست، ما وجههات را درست میکنیم. اخباری بهت میگوییم بگو» و «خودت انتخاب کن. تلویزیون میزنی، آگهیاش میآید، سیستماش هست، خبرهایی هم به تو میدهیم که همهاش انتقادی[از رژیم] است».(آمد نیوز از ابتدا پارازیت اطلاعاتی رژیم آخوندی بود - کمیسیون امنیت و ضدتروریسم شورای ملی مقاومت ـ ۲۳مهر ۹۸)
خط اپوزیسیون تراشی
در راستای همین خط و در ادامهٔ اپوزیسیونتراشی، یکی از مهرههایی که خامنهای برای مصرف در برابر مجاهدین و قیام جوانان شورشی در دست دارد، معاون سیاسی وزارت کشور دولت خاتمی و معاون امور بینالملل وزیر ارشاد در دولت میرحسین موسوی، مصطفی تاجزاده است. او که مدتی تا قبل از قیام دی ۹۶ در دبهٔ ترشی نظام بود، بهعنوان «زندانی سیاسی سابق!» کوک شد تا با مصاحبههای مختلف و انتشار کلیپ در فضای مجازی به نجات رژیم از گرداب سرنگونی بیفتد. پروژهٔ توهمپراکنی در مورد اصلاح رژیم ولایتفقیه، از درون حاکمیت سالهاست که از نفس افتاده و مردم ایران نیز بطلان تاریخی آن را در قیام دی ۹۶ با شعار «اصلاحطلب! اصولگرا ـ دیگه تمومه ماجرا» خروشیدهاند.
گربهرقصانی خامنهای و اهداف آن
خامنهای با این گربهرقصانی (اپوزیسیونتراشی در درون نظام؛ آن هم از نوع «رادیکال»! آن) میخواهد با یک تیر چند نشان بزند:
۱ـ وانمود کند که در دیکتاتوری آخوندی آنقدر آزادی بیان وجود دارد که یک مهرهٔ تاریخ مصرف بهپایان رسیده علیه شخص او موضع بگیرد و احدی از لباسشخصیهای آتش بهاختیار و سربازان بدنام متعرض او نشود؛ نه تنها متعرض نشود بلکه طرف در امنیت کامل با اعتماد آنلاین و دیگر رسانههای حکومتی مصاحبه کند. با علیرضا زاکانی وارد مناظره شود و از طرف آنها «فعال سیاسی اصلاحطلب!» نام بگیرد.
۲ـ پارازیتاندازی در مسیر قیامکنندگان با دادن اطلاعات غلط و دیکتهشده از طرف وزارت بدنام
۳ـ بازیکردن نقش سوپاپ اطمینان و انحراف و کانالیزه کردن نارضایتیها و مخالفتها به درون نظام
در ارتباط با آنچه گفته شد، پاسدار حمیدرضا مقدمفر، مشاور فرماندهٔ سپاه، اعترافات جالبی دارد. او در سخنان ۱۳بهمن ۹۸ خود با برخی «فعالان فضای مجازی»! [بخوانید پاسداران سایبری] با صحه گذاشتن بر نقش امثال تاجزاده برای حفظ نظام میگوید، اعتراف میکند که آنها برای نظام از ۳جهت سودمند هستند:
نقش سوپاپ اطمینان برای نظام
«برخی افراد و گروهها مواضع خاص و بعضاً مخالف با نظام میگیرند که اینها عموماً کسانی هستند که کارنامهشان برای مردم روشن و شفاف است... برای مثال فردی مثل آقای تاجزاده که خودش از افراد تندروی سالهای ابتدای انقلاب بود و بعدها نیز در عرصه سیاسی یکی از رادیکالهای جناح اصلاحطلب است، سعی میکند با اتخاذ مواضع تند و افراطی یکسری از حساسیتها را هم در جامعه و هم میان نهادهای انقلاب برانگیزد که این رفتار وی نیاز به واکاوی و بررسی دارد».
پاسدار مقدمفر برای اینکه این حرفهایش به پر قبای تاجزاده برنخورد، بیدرنگ اضافه میکند که نباید به حرفهای گزندهٔ او در «سطح» نگاه کرد؛ اگر «عمیق» نگاه شود، به نفع نظام است.
«مواضع افرادی مانند آقای تاجزاده اگر چه ممکن است برای برخی دوستداران انقلاب سخت و گزنده باشد ولی وقتی به لایههای عمیقتر این رفتار نگاه میکنیم میبینیم که همین رفتارها در واقع سودهایی نیز برای انقلاب اسلامی دارد».(تسنیم ۱۳بهمن ۹۸)
نمایش وجود دمکراسی و آزادی بیان در دیکتاتوری دینی
«وجود امثال تاجزاده که آزادانه تندترین مواضع را علیه مقامات ارشد نظام اتخاذ و بیشرمانه ادعاهای ناروایی را درباره آنان مطرح میکند نشانه رسوایی آنان در ادعای نبود آزادی در کشور است تا جایی که این شائبه برای برخی ایجاد شده است که چرا وی تا این حد از آزادی عمل برخوردار است»؟(همان منبع)
بله، برای آنهایی که از نقش او باخبر نیستند [منظور لایههای پایینی نظام و بسیجیها] این شائبه ایجاد شده که چرا او تا این حد از آزادی عمل برخوردار است؟!
قابل توجه اینکه این «آزادی عمل»! تاجزاده در حالی است که زندانهای رژیم پر است از زندانیانی که اتهام آنها اهانت به خامنهای یا سران قوای سهگانه و حتی جرمهایی پایینتر از این است. شحنههای نظام شبانهروز حتی فضای مجازی را در پی یافتن اندک مخالفت با نظام بو میکشند.
پارازیت اندازی در مسیر قیامکنندگان با دادن اطلاعات غلط
پاسدار مقدمفر در ادامه یکی دیگر از کار کردهای مهرههای در آب و نمک خواباندهای مانند تاجزاده را اینچنین عنوان میکند:
«این افراد بهعنوان اپوزیسیون داخلی، با موضعگیریهای خود و اظهاراتی که بروز میدهند، در واقع در نقش یک عنصر آشکار اطلاعاتی، دشمن را در تصمیمگیریها و عمل خود به اشتباه میاندازند که نمونههای آن را در مقاطع مختلف از جمله ماههای اخیر در اشتباه محاسباتی مقامات آمریکایی درباره ملت و نظام اسلامی دیدهایم».(همان منبع)
به نظر میرسد در فاز پایانی، دیکتاتوری آخوندی چارهای جز این ندارد که مهرههای تاریخ مصرف گذشتهٔ خود را بار دیگر بهدست خود بسوزاند و از دور خارج کند. این از آثار تعمیق قیام و مرزبندیهای آن است و آن را باید به فال نیک گرفت.