۱۳۹۸ اسفند ۴, یکشنبه

نمایش انتخابات و افتضاح تناقضات

کسادی نمایش انتخابات ۹۸
                                    کسادی نمایش انتخابات ۹۸
انتخابات نمایشی رژیم آخوندی که قرار بود به‌عنوان سرپوشی برای انتصابات مهندسی شده مجلس ارتجاع بکار گرفته شود تا به‌قول ولی‌فقیه ارتجاع «آبرو» ناداشته نظام را فراهم کند، در عمل به آن‌چنان شکست بزرگ و فراگیری تبدیل شد

 که جز نمایشی از ضعف و جز خفت و خواری نتیجهٔ دیگری برای نظام پوسیده ولایت به‌همراه نداشت. این ضربه مهلک برای سران غارتگر نظام به‌قدر کافی گیج‌کننده بود که آنان را از یکطرف وادار به تناقض‌گویی و از طرف دیگر مجبور به اذعان به این شکست بزرگ کند:

ساعت ۱۱:۴۵
«دبیر ستاد انتخابات کشور سیداسماعیل موسوی در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: تا ساعت ۱۱:۴۵، بیش از ۵میلیون نفر در سراسر کشور رأی داده‌اند. طبق اعلام ستاد انتخابات کشور، حدود ۵۸میلیون نفر واجد شرایط رأی دادن هستند». (ایسنا- ۲اسفند۹۸)

ساعت ۱۲:۰۱
«محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهوری، پیش از ظهر جمعه با اشاره به آمار واصله به ستاد انتخابات کشور درباره میزان مشارکت مردم در انتخابات امروز اظهار کرد: مشارکت در انتخابات تاکنون بیشتر از دوره قبل بوده است». (ایسنا- ۲اسفند۹۸)

ساعت ۱۲:۱۹
«عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان: از ابتدای ساعت شروع رأی‌گیری، حضور پرشور مردم را در سر صندوق و در شهرستانها شاهد هستیم». (تسنیم- ۲اسفند۹۸)

نتیجه‌گیری-۱:
نتیجه‌ای که می‌توان از سه خبر بالا گرفت این است که اولاً تا پیش از ظهر، بیشترین حجم نفرات به پای صندوق‌های رأی آمده‌اند؛ ثانیاً رئیس دفتر رئیس‌جمهور از باند روحانی، و کدخدایی از باند خامنه‌ای هم شاهد این بیشترین مشارکت! بودند؛ اما در همین فاصله ساعت ۸ تا ۱۲ظهر که مشارکت مردم بیشتر از ۴سال پیش بود، از ۵۸میلیون واجد شرایط برای رأی دادن، فقط ۵میلیون نفر شرکت کردند. به عبارت دیگر آن ۵۳میلیون بقیه ظاهراً قرار بوده بعدازظهر و عصر جمعه به پای صندوق‌های رأی بروند که این فرض با گفته رئیس دفتر آخوند روحانی و سخنگوی شورای نگهبان رژیم همخوانی ندارد که گفته بودند: قبل از ظهر بیشترین مشارکت مردم را شاهد بودند.

ساعت ۱۲:۳۳
«اطلاعیه شماره ۲۵ستاد انتخابات؛ عکس‌دار بودن شناسنامه الزامی نیست».(مشرق- ۲اسفند۹۸)
ساعت ۱۴:۰۱
«کدخدایی: استفاده از اثر انگشت برای رأی‌گیری الزامی نیست، اثر انگشت به هیچ‌وجه الزامی نبوده و مشکلی هم پیش نخواهد آمد». (تسنیم- ۲اسفند۹۸)
نتیجه‌گیری-۲:
نتیجه‌ای که می‌توان از دو خبر بالا گرفت این است که کارگزاران رژیم وقتی دیدند ساعت از ظهر گذشت و اماکن اخذ رأی سوت و کور است، دست به تلاش مذبوحانه‌ای زدند تا بلکه مردم را به پای صندوق‌های رأی بیاورند، لذا شناسنامه عکس‌دار و اثر انگشت را از شروط رأی‌گیری حذف کردند.
ساعت ۱۴:۴۱
«رحمانی فضلی، وزیر کشور: «تا ساعت ۱۲میزان شرکت‌کنندگان این بار هم مثل دوره گذشته مجلس بوده و تقریباً برابر است و رقمی حدوداً هفت میلیون و نیم تا هفت میلیون و ۷۰۰هزار نفر شرکت کرده‌اند… امیدواریم در این دوره مردم با شوق بیشتری تا آخر وقت در انتخابات شرکت کنند».(تسنیم- ۲اسفند۹۸)

نتیجه‌گیری-۳:
نتیجه‌ای که می‌توان از حرف وزیر کشور رژیم به‌عنوان رئیس برگزاری انتخابات نظام گرفت، این است که:

اولاً تا ساعت ۱۲ظهر میزان مشارکت مردم هفت میلیون و ۷۰۰هزار نفر بوده (و نه ۵میلیون) که این با گفته دبیر ستاد انتخابات خودش در تناقض است که گفته بود ۵میلیون شرکت کردند. به عبارت دیگر از ساعت ۱۱:۴۵ تا ساعت ۱۲:۰۰ یعنی در فاصله یکربع آمار شرکت‌کنندگان یکدفعه از ۵میلیون به بیش از ۷.۵ و نزدیک به ۸میلیون رسید! یعنی در عرض یکربع نزدیک به ۳میلیون به آمار اضافه شد!

ثانیاً میزان مشارکت مردم مثل دوره قبل بوده (و بیشتر از ۴سال پیش نبود) که این برخلاف گفته رئیس دفتر آخوند روحانی و هم‌چنین ادعای کدخدایی است که گفته بودند از ابتدای ساعت شروع رأی‌گیری، حضور پرشور مردم را حتی بیشتر از دوره قبل شاهد بودند؛ و ثالثاً: به‌زعم رحمانی فضلی، اگر چه مشارکت مردم نه بیشتر از دوره‌های قبل بلکه مثل گذشته بود، اما او امیدوار است که «مردم با شوق بیشتری» تا آخر وقت در انتخابات شرکت کنند؛ که این هم مؤید این است که پس صبح تا ظهر صندوق‌های رأی چندان رونقی نداشت.

ساعت ۱۵:۵۱
«کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان: اگر کسانی که تاکنون رأی نداده‌اند حتماً… در انتخابات شرکت کرده و رأی دهند». (ایسنا- ۲اسفند۹۸)

نتیجه‌گیری-۴:
نتیجه‌ای که می‌توان از حرف سخنگوی شورای نگهبان ارتجاع گرفت این است که بایکوت و تحریم انتخابات از سوی مردم ایران تا آن ساعات پایانی آن‌چنان بود که کدخدایی در تناقض با حرف‌ چند ساعت پیش خود (که مدعی شده بود از ابتدای ساعت شروع رأی‌گیری، حضور پرشور مردم را در سر صندوق و در شهرستانها شاهد بوده) مجبور شده دوباره به صحنه بیاید و این‌بار با التماس از مردم بخواهد که حتماً در انتخابات شرکت کنند و رأی دهند.
ساعت ۱۸:۱۴
«محمد محمدی گلپایگانی، رئیس دفتر خامنه‌ای: شرکت در انتخابات وظیفه شرعی است… شرکت در انتخابات مانند نماز یک تکلیف شرعی است و باید به آن عمل کرد… برگزاری انتخابات امری استرس‌زا و دلهره آور است». (خبرگزاری حکومتی ایرنا- ۲اسفند۹۸)
نتیجه‌گیری-۵:
نتیجه‌ای که می‌توان از حرف‌های دلهره‌آور! رئیس دفتر آخوند خامنه‌ای گرفت این است که او پس از پایان رسمی مدت زمان انتخابات و در امیدی مأیوسانه از حضور مردم به پای صندوق‌های رأی صحبت از «تکلیف شرعی» و وجوب «رأی دادن مثل نماز» کرد ولی نتوانست ترس و هراس خود را از بلایی که در روز دوم اسفند ۹۸بر سر این نظام پوسیده آوار شد پنهان کند و کابوس خود از سرنگونی را اینچنین برملا کرد که: «برگزاری انتخابات امری استرس‌زا و دلهره آور است».

وزارت کشور رژیم قبل از ساعت ۱۸۰۰ ساعت پایان رأی‌گیری اعلام کرد که زمان رأی دادن با دو ساعت تمدید تا ساعت ۲۰۰۰خواهد بود.
روزنامه گاردین در مقاله‌ای از تهران:
تمدید زمان رأی‌گیری در حالی رخ داد که در برابر صندوقهای رأی‌گیری از رأی دهندگان خبری نبود.

واقعیت این است که باید گفت شعبده انتخابات با ادعاهایی سراسر متناقض و با ترفند و دوز و دغل که همگی ناشی از وارفتگی و ترس وحشت سردمداران دیکتاتوری آخوندی در فاز پایانی یک نظام به بن‌بست رسیده است حاصلی جز نمایشی مفتضح از یک انتصابات مهندسی شده نداشت.

بله، نه بزرگ ملت و دست رد مردم ستمدیده و جان به‌لب رسیده ایران به سینه دیکتاتور خون‌ریز، آن روی سکه رأی آری مردم به سرنگونی این رژیم و گشودن دست یاری بسوی مقاومت ظفرنمون و ارتش آزادی است. آری، به‌قول رهبر مقاومت ایران، مسعود رجوی: جواب در انقلاب و ارتش آزادیبخش ملی است.