تحریم انتخابات فرمایشی نظام آخوندی
پس از روزهای اعتراض و تظاهرات، پس ازخونهای بزمین ریختهٔ آبانماه،پس ازجنایت شلیک موشک وسرنگون کردن هواپیمای اوکراینی وکشتن ۱۷۶انسان بیگناه، رژیم آخوندی تمام توان نیرویی و سازماندهی وترفندهای فریبکارانهاش را بکارگرفت تادر دو صحنهٔ ۲۲بهمن و ۲اسفند، نمایشی از مشروعیت برای خویش ترتیب دهد؛ صحنهسازی و نمایشی که البته مورد مصرف آن بیشتر برای طرفحسابهای خارجی نظام ننگین ولایت بود.
در طرف مقابل، مردم ایران که بهخوبی دست خامنهای را خوانده و تجربهٔ این قبیل صحنهآراییها را دارند، در گام اول صحنهٔ ۲۲بهمن را به سوت و کورترین نمایش مزورانهٔ نظام تبدیل کردند. ۱۰روز پس از آن، در ۲اسفند، همین بلا را بر سر نمایش مفتضح انتخابات مجلس ارتجاع آوردند تا علیرغم همهٔ دروغ و دغلها و صحنهچیدن و صفسازیهای کاذب، بیرمقترین انتخابات در عمر حکومت پلید آخوندی رقم بخورد.
کسادی انتخابات؛ گزارش مشترک خبرگزاریهای جهان
در حالی که تمامی ارگانهای درگیر نظام، خودشان را آمادهٔ انتشار اعداد و ارقام دروغین آخوندساخته میکردند، خبرنگاران بینالمللی از مصاحبههایی که با مردم داشتند، خبر از تحریم انتخابات توسط مردم میدادند.
مجری مصاحبهکننده با سردبیر خارجی تلویزیون فرانسه ۲۴ در همان صبح روز انتخابات قلابی(۲اسفند ۹۸) پرسید: «این روزها میبینیم که ولیفقیه و رئیسجمهور این رژیم در تشویق ایرانیان برای رأی دادن خیلی مستاصل هستند» و سردبیر خارجی این تلویزیون نیز با اشاره به التماسهای چندباره خامنهای برای دعوت به نمایش انتخابات، ضمن یادآوری نتایج نظرسنجیهای رسمی حکومتی، پاسخ داد: «نظرسنجیهای اخیر نشان میدهد که مردم ممکن است با در خانهماندن رأی خودشان را اعلام کنند».
رویترز اول اسفند ۹۸ نیز طی مقالهای با انعکاس نظر مستقیم برخی از مردم ایران که انتخابات را بایکوت کردهاند، نوشت: «سرخوردگی میان زنان و نسل جوان، انتخابات ایران را کساد کرده است». نقلقولهایی که این خبرگزاری از مردم ایران آورده در نوع خود قابل توجه است؛ از جمله جوانی دانشجو به نام افشین از تهران که گفته است: «سیستم فاسد است. رأی من فقط کمک میکند که آنها در قدرت باقی بمانند. من رأی نمیدهم».
خبرنگار فرانسه ۲۴ که عصر روز ۲اسفند مستقیماً از تهران گزارش میداد نیز از قول بسیاری از مصاحبهشوندگان خودش گفت که آنها رأی نخواهند داد؛ همچنین سایت العربیه انگلیسی با استناد به فیلمهایی از حوزههای رأیگیری خبر از مشارکت پایین مردم داد. ضمن اینکه از شارلاتانبازی نظام آخوندی برای استفاده از تصاویر مشابه از رأیدهندگان در چند شهر مختلف کشور«!» بهنقل از سایر رسانههای جهانی، خبر داد.
گزارشگر کریستین ساینز مانیتور هم گزارش داد: «ناامیدی، بیتفاوتی و خشم روزافزون ایرانیان نسبت به نظام حاکم و ناتوانی مکرر این نظام در بهبود بخشیدن به زندگی مردم از طریق صندوقهای رأی، منجر به یکی از سوت و کورترین کارزارهای انتخاباتی که بهیاد میآید، گشته است».(۲اسفند ۹۸)
اقدامات سخیف و ابلهانه برای نمایشی «پرشور»
خامنهای میدانست با جنایتی که در آبانماه و کشتار بیش از ۱۵۰۰شهروند بیدفاع انجام داده، همچنین با فاجعهٔ سرنگون کردن هواپیمای اوکراینی، پاسخی محکم از سوی مردم دریافت خواهد کرد. بنابراین برای رفع و رجوع این بحران، پیشاپیش وارد عمل شد و جدا از التماس و درخواستهای شخص خودش در دو سخنرانی طی ۴روز، آخوندهای تحتفرمانش را به میدان فرستاد تا با انواع روشها از التماس و زاری گرفته تا احکام مذهبی و حتی جعل کلام پیامبر اسلام، بهزعم خود «شور» نمایش انتخابات را بالا ببرد.
«شرکت در انتخابات نیاز به اذن شوهر ندارد»!
«شرکت نکردن در انتخابات حرام است».
«واجب است در انتخابات شرکت کنید».
«شرکت در انتخابات واجب عینی است».
«شرکت نکردن در انتخابات القائات پوچ شیطان است»!
اینها همه درفشانیهای خطبا و امامجمعههای خامنهای در نمایشهای هفتگی بود که به فرموده، دنبال رساندن پیام «ولیامر مسلمین جهان!» به مردم ایران بودند. اگر چه که تضرع و التماس را خود خامنهای پیشتر به نمایش گذاشته و گفته بود که اگر حتی کسی از من «حقیر» خوشش نمیآید، باز باید بیاید و رأی بدهد.
اما در این زمینه رکورد وقاحت را باز علمالهدی زد و با اعلام اینکه «هر کس در انتخابات شرکت نکند مسلمان نیست» مدعی شد که اصلاً این حرف نه از جانب وی، بلکه حرف پیامبر اسلام است!
این سخنان سخیف را بگذارید کنار شوهای مسخرهٔ تبلیغاتی که این روزها در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی بهوفور یافت میشود.
قابل توجه اینکه این قبیل جانداران ولایتمعاش که واژهٔ «سیرک» برای توصیف کارناوالهای تبلیغاتیشان کم است، همگی «تایید صلاحیت» شدگان شورای نگهبان برای نمایندگی مجلس ارتجاع بودهاند!
در روز نمایش انتخابات هم شاهد رکوردهای تازهای از اقدامات مسخرهٔ ولایی برای جمعآوری رأی یا جمعیتسازی بودیم.
به صف کردن سربازان پادگان با لباسشخصی در حوزههای رأیگیری یکی از این اقدامات بود. البته عقلای نظام برای اینکه فضیحت آن را کم کنند، با استفاده از کلاههای پشمی تلاش داشتند سرهای تراشیدهٔ سربازان را پنهان کنند تا صحنهسازیشان برملا نشود. اقدام مسخرهای که البته از چشم مردم دور نماند.
از سایر اقدامات میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- آوردن چندین اتوبوس از ساکنان نقاط دورافتاده برای صفسازی در پایتخت؛
- حذف مراحل ضروری رأیگیری مانند گرفتن اثر انگشت و استمپ و جوهر مخصوص؛
- پذیرش شناسنامههای بدون عکس در حوزههای رأیگیری؛
- رأیسازی و پر کردن برگههای رأی در حوزههای رأیگیری توسط عناصر حکومتی؛
- و همچنین در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی اخباری از رأیسازی به نام افراد فوت شده و ثبت رأی با شماره ملی افرادی که شرکت نداشتند، منتشر شده اس
بایکوت انتخابات؛ بازتاب شعار مردمی «رای من سرنگونی»
واقعیت این است که نظام «مقدس» پیشاپیش از سرنوشت انتخابات بهروشنی آگاه بود. جملهٔ سخنگوی شورای نگهبان ارتجاع، عباسعلی کدخدایی، در روز ۳۰بهمن که گفته بود «نگران مشارکت پایین مردم نیستیم» بهخوبی بیانگر همین است. بهخصوص که وی در ادامه گفته بود که مشارکت زیر ۴۰ یا ۵۰درصد هم قابلقبول است و تازه میشود معادل شرکت مردم در انتخابات کشورهای اروپایی!
اما فارغ از این دروغ و دغلها، بایکوت و تحریم انتخابات توسط اکثریت مردم ایران، پاسخی به جنایتها و غارتی بود که نظام آدمکش ولایت در تمام این سالها انجام داده و در قیام خونین آبان و جنایت هولناک قتل بیش از ۱۵۰۰شهروند ایرانی، بر آن اصرار ورزیده است. پاسخی که البته به همینجا ختم نخواهد شد و گام پایانی آن با سرنگونی تام و تمام حکومت پلید آخوندی برداشته خواهد شد.