۱۳۹۸ آذر ۳۰, شنبه

اجلاس نمایندگی شورای ملی مقاومت در برلین در حمایت از قیام سراسری ایران

اجلاس نمایندگی شورای ملی مقاومت در برلین
                                     اجلاس نمایندگی شورای ملی مقاومت در برلین
روز سه شنبه ۲۶ آذرماه جلسه ای در دفتر نمایندگی شورای ملی مقاومت در برلین با شرکت سیاستمداران و نمایندگان مجلس فدرال آلمان برگزار شد.

اجلاس نمایندگی شورای ملی مقاومت در برلین
در این جلسه منجمله اوتو برنهارد عضو هیئت رئیسه بنیاد کنراد آدنائر)
، مارتین پاتسلت (نماینده مجلس فدرال از حزب دمکرات مسیحی،   


گزارشگر ایران در کمیسیون حقوق بشر پارلمان)، توماس نورد (نماینده مجلس فدرال از حزب چپ) و جواد دبیران از شورای ملی مقاومت ایران سخنرانی کردند.

اجلاس نمایندگی شورای ملی مقاومت در برلیناوتو برنهارد در سخنان خود از فداکاری مردم ایران در مبارزه شان برای آزادی تقدیر کرده و گفت ایستادن در مقابل چنین رژیم خشن و پلیدی آنهم با دست خالی، شهامت زیادی می طلبد. 


این قیام علیه تمامیت حاکمیت بوده و دیگر قابل متوقف کردن نیست. ”علت این امر قبل از هر چیز یک شبکه کارآمد از کانونهای مقاومت مجاهدین خلق در داخل کشور است. حتی بالاترین سران رژیم نیز به نقش این شبکه در سازماندهی اعتراضات اذعان کرده اند. ...مردم خشمگین از کلیه جناحهای رژیم بیزارند. آنها مشخصا نهادهای سرکوبگر رژیم را مورد حمله قرار میدهند، بویژه نهادهای وابسته به سپاه پاسداران و سیستم پلیس کشور هدف قرار گرفتند.”

اتو برنهارد نتیجه گیری کرد که مقاومت سازمانیافته، کلید آزادی است. و برنامه ده ماده ای خانم مریم رجوی یک پیام روشنبرایایران بعد از سرنگونی حکومت فعلی دارد.

اجلاس نمایندگی شورای ملی مقاومت در برلین

مارتین پاتسلت نماینده مجلس فدرال آلمان از حزب دمکرات مسیحی بعنوان گزارشگر ایران در کمیسیون حقوق بشر مجلس فدرال آلمان موکدا به برخورد رژیم با معترضین در ایران بعنوان ”جنایت علیه بشریت” اشاره کرد. وی گفت دستگیرشدگان اعتراضات اخیر که تعدادشان ۱۲۰۰۰ نفر تخمین زده میشود، در معرض خطر شکنجه، بدرفتاری و مجازات اعدام قرار دارند. برخی اظهارات نمایندگان رژیم این نگرانی را بر می انگیزند که ممکن است قتل عامی مشابه سال ۱۹۸۸ (سال ۶۷) تکرار شود. پاتسلت گفت: سکوت در برابر این جنایات ما را در جرائم رژیم از یکطرف و سرکوب مردم ایران از طرف دیگر شریک خواهد کرد. برای فشار بر روی رژیم ایران، آلمان باید بپذیرد که در نقاطی از منافع صرف اقتصادی کوتاه بیاید. او خواستار اعزام فوری یک هیئت تحقیق بین المللی برای بازدید از زندانهای ایران و همچنین حسابرسی از مقامات حکومت ایران گردید. او گفت ”نباید هیچگونه مصونیتی در مقابل مجازات وجود داشته باشد.”

توماس نورد عضو گروه پارلمانی چپ در مجلس فدرال گفت: ”غرب و اتحادیه اروپا نمیتوانند فقط نظاره گر باشند. ایرانیانی که در مقابل رژیم بپاخاسته اند، نیاز به حمایت گسترده بین المللی دارند. اتحادیه اروپا باید از اعتراضات مردمی در ایران و خواسته مشروع آنها برای خاتمه دادن به دیکتاتوری حمایت کند.”
اجلاس نمایندگی شورای ملی مقاومت در برلین

جواد دبیران عضو کمیسیون خارجی شورای ملی مقاومت ایران در این جلسه گفت: ”آنچه که ما در ایران شاهد آن هستیم، حملات و جنایات گسترده و سیستماتیک علیه جمیعت غیرنظامی است و این از مصادیق جنایت علیه بشریت است. وقتی که مقامات حکومت فعالان قیام را وابسته به سازمان مجاهدین خلق اعلام میکنند، وقتی که از همه تریبونهای رسمی و نیمه رسمی نظام مانند نماز جمعه ها این فعالان را محارب خطاب کرده و پیشاپیش برایشان مجازات اعدام تعیین میکنند، این جنایت علیه بشریت است. جامعه جهانی نباید صبر کند تا با یک قتل عام دیگر در تراز سال ۶۷ مواجه شود. آلمان و اروپا باید خواستار تشکیل اجلاس ویژه شورای امنیت شوند. حسابرسی از رهبران رژیم آخوندی بخاطر این جنایات از سوی ارگانهای بین المللی و اعمال فشار حداکثر برای آزادی کلیه دستگیرشدگان قیام یک خواسته مبرم است.”
اجلاس نمایندگی شورای ملی مقاومت در برلین

در حاشیه این اجلاس نمایشگاهی حاوی تصاویر، گزارشات و ویدئوکلیپ هایی از قیام آبان مردم ایران برگزار شد.