۱۳۹۸ مهر ۱۲, جمعه

ادامه جنگ گرگها برسر دزدیهای حکومتی و صدور حکم زندان به برادر آخوند روحانی


جنگ گرگها برسر دزدیهای حکومتی و صدور حکم ۵ سال زندان برای حسین فریدون برادر رئیس جمهور ارتجاع توسط باند غالب نظام ولایت فقیه، همچنان ادامه دارد.


همزمان با ترکیدن بادکنک مذاکره و سفر آخوند روحانی به نیویورک، باند غالب رژیم پرونده برادرش حسین فریدون را که از دوسال و نیم قبل در آب نمک قرار داده بودند. فعال کرده و پنج سال حکم قطعی زندان برایش بریدند.
تلویزیون رژیم – ۸مهر: انشاالله در حوزه مبارزه با فساد ما نه انگشت مفسدان از بازو دست آنها را قطع خواهیم کرد.
گوینده تلویزیون: رئیس قوه قضاییه به ما هم گفت که تسلیم فشارها نمیشوم

حمله به روحانی در رسانه های باند خامنه ای اوج گرفت. متعاقبا حکم نهایی به صورت رسمی اعلام شد.
خبرگزاری سپاه پاسداران – ۸مهر: در مورد خود آقای حسین فریدون، هفت سال حبسی را که دادگاه بدوی تعیین کرده بود به ۵ سال تغییر داده.
تخفیف دوساله خود مایه تشدید حملات به روحانی شد. تا آنجا که مجبور شد سخنگوی دولتش را به صحنه بفرستد.
سایت حکومتی شعار سال – ۱۱مهر-ربیعی: «اصلاً کسی چنین چیزی را باور می‌کند؟ دولت فشار بیاورد و بگوید ۷ سال را ۵ سال کنید؟ از بنیان دروغ است و رئیس جمهور به هیچ وجه هیچ دخالتی در این فرآیند نداشتند و هیچ بحثی را هم مطرح نکردند. تصمیمی قوه قضاییه گرفته است و ما امیدواریم این تصمیم منصفانه بوده باشد و به هر حال اعتراض‌های قانونی حق هر شهروندی است و در حال دنبال کردن آن است».
در ادامه رویارویی ها کیهان خامنه‌ای در یک عنوان معنی دار نوشت: «غرب را رها کنید فریدون ها را کنترل کنید». کیهان افزود «مسئولان دولت و افراد و رسانه‌های همسو با آنها راه‌حل مشکلات اقتصادی کشور و مردم را مذاکره با غرب و در مواقعی امتیازدادن به آنها می‌دانند، غافل از اینکه بخش عمده مشکلات اقتصادی کشور نتیجه جولان فریدون‌ها است». کیهان خامنه‌ای که خود برخودار از رانت‌های خاص حکومتی است و هیچ نظارتی بر گردش مالی آن نیست افزود: «اگر مسئول ارشد اجرایی کشور یک روز در هنگام نظرسنجی خیابانی از خودرو پیاده می‌شد و پای درد دل مردم می‌نشست متوجه دل پُردرد آنها از رانت‌خواری‌ها و سوءاستفاده از قدرت و موقعیت می‌شد». کیهان خامنه‌ای در حالی که در همین هفته از انحصار اقتصاد کشور در دست نهادهای مربوط به ولی فقیه و سپاه پاسداران دفاع کرده بود در ادامه حمله باندی خود افزود: «مثلا در بخشی از پرونده بانک سرمایه رانت‌خواری و ویژه‌خواری چند ده میلیاردی فردی همچون‌ هادی رضوی داماد شریعتمداری وزیر رفاه دولت فعلی به چشم می‌خورد... مگر با نگاهی به پرونده‌های خصوصی‌سازی همچون رشت الکتریک، هپکو، هفت تپه، ماشین‌سازی تبریز و... که طی سال‌های اخیر زخم عمیقی بر پیکر اقتصاد کشور و اعتماد مردم وارد کرده است نمی‌توان رد پای همین رانت‌خواری‌ها و زدوبندها را به وضوح مشاهده کرد؟».
حملات باندی دامنه وسیع تری داشت:
علیرضا زاکانی در مورد فساد در نظام گفت:«بعد از انقلاب ابتدا فساد تک‌گیر بود در دهه ۷۰ رشد کرد، دهه ۸۰ و ۹۰ اپیدمی شد و شبکه فساد زیاد شد». وی افزود:«عده‌ای هم می‌گویند فساد مانند گریس در داخل موتور می‌ماند که چرخ‌های اقتصادی را به حرکت در می‌آورد و باید چشم به روی فساد ببندیم و الکی گیر ندهیم».
سبحانی فر – مجلس ارتجاع – ۹مهر-:باید گفت موضوع فساد طی چند دهه ساختارمند شده است و این ساختار به‌وجود نمی‌آید و نخواهد آمد مگر این‌که به یک منشاء قدرتی متصل باشد.