۱۳۹۸ مهر ۲۸, یکشنبه

تجمع کارگران آذرآب اراک و حمله نیروهای سرکوبگر با گاز اشک آور + عکس



کارگران آذرآب ریل راه آهن را مسدود کردند / حمله نیروهای سرکوبگر با گاز اشک آور و باتون به کارگران
کارگران کارخانه آذرآب اراک روز یکشنبه ۲۸مهر۹۸ در دوازدهمین روز اعتصاب خود ریل راه‌آهن شمال به جنوب را مسدود کردند و خواستار خلع ید از باندهای حکومتی شدند که تحت پوشش خصوصی‌سازی بر کارخانه آذر آب اراک چنگ انداخته‌اند.

با شروع اعتصاب، نیروهای سرکوبگر ضدشورش و انتظامی رژیم از ساعت ۳ بعدازظهر، به طور وحشیانه‌ای به کارگران اعتصابی با باتوم حمله کرده و به سوی آنها گاز اشک‌آور شلیک کردندکه در اثر آن شماری از کارگران مصدوم شدند. نیروهای سرکوبگر رژیم شیشه‌های ساختمان کارخانه و خودروهایی که در محل کارخانه پارک شده بود، را خرد کردند.




;کارخانه آذرآب اراک.شکستن شیشه‌ها توسط مأموران - ۲۸مهر۹۸
                    اراک.حمله گاردضدشورش به کارگران آذراب - ۲۸مهر۹۸
     اراک.کارگران اعتصابی آذرآب ریل راه‌آهن شمال به جنوب را بستند -۲۸مهر۹۸
اراک.کارگران اعتصابی آذرآب ریل راه‌آهن شمال به جنوب را بستند -۲۸مهر۹۸

در شهرستان هفت تپه امروز یکشنبه ۲۸مهر، کارگران نیشکر  در بیست و هشتمین روز اعتصاب خود در حمایت از همکاران اخراجی خود و عدم امنیت شغلی و خواست لغو خصوصی‌سازی به اعتصاب خود ادامه دادند.

لازم به یادآوری است که دفترچه‌های درمانی کارگران نیشکر هفت‌تپه بیش از دو ماه است که تاکنون تمدید نشده است.

همچنین بنابه گزارشی از هفت تپه، ماموران بدنام اطلاعات شوش، روز پنجشنبه ۲۵مهر ۹۸ برای دستگیری یکی از کارگران به‌نام یوسف بهمنی به منزل این کارگر واقع در منازل سازمانی هفت‌تپه، هجوم بردند.

 همچنین کارگران شهرداری کوت عبدالله در شهرستان کارون در اهواز برای دستیابی به مطالباتشان طی روزهای گذشته دست از کار کشیده و مقابل ساختمان شهرداری رژیم در کوت‌عبدالله تجمع اعتراضی برگزار کردند.

مقامات قضایی رژیم آخوندی، ۱۳نفر از کارگران تجمع‌کننده را به جرم تجمع و این‌که خواستار استخدام شدن خودشان هستند، بازداشت کرده است.
عباس داوری مسئول کمیسیون کار شورای ملی مقاومت درباره بالا گرفتن اعتراضات کارگری میهنمان،  از جمله کارگران آذرآب اراک و نیشکر هفت‌تپه روز ۱۸ مهرماه ۹۸ در مصاحبه‌یی با سیمای آزادی گفت:


«با سلام به کارگران عزیز به‌خصوص کارگران مقاوم آذرآب اراک و نیشکر هفت‌تپه و همین‌طور کارگران دیگر. اول باید ببینیم زمینه‌های به‌وجود آمدن چنین اعتراض‌هایی چیست؟ می‌دانید وقتی که ما یک نگاه سطحی به جامعه ایران بکنیم، واقعاً دل آدم به درد می‌آید انگار که کشور را دو قسمت کامل کردند، یک طرفش سران حکومت هستند، با قصرهای اشرافی و وسائل تفریحی بسیار بسیار خیره کننده و طرف دیگرش مردم به‌خصوص این زحمتکشان و کارگران‌مان هستند که واقعاً در فقر دست و پا می‌زنند. خود رژیم گفته است که خط فقر از هشت میلیون عبور کرده است. در حالی‌که برای همین امسال حداقل دستمزدی که برای کارگران گذاشته‌اند حدود یک و نیم میلیون تومان است. بنابراین وقتی به این اوضاع و احوال نگاه می‌کنیم و به این گرانی سرسام آوری که وجود داره نگاه می‌کنیم، به‌عنوان مثال خود رژیم نوشته که در شش ماه گذشته سبد غذایی، بیش از صددرصد افزایش یافته است. خب کارگران در چنین حالتی حتی حقوق خودشان را نمی‌گیرند. وقتی نگاه می‌کنیم به کارگران ما چی می‌خواهند. کارگران ما امنیت شغلی ندارند، حقوق معوقه خود را نمی‌توانند دریافت کنند. این حقوقهایی که معوقه هست تحت نام حقوق معوقه است اینها را واقعاً این سرمایه‌دارها می‌دهند ازش سود می‌برند به این دلیل نمی‌دهند. خوب ما نگاه می‌کنیم می‌بینیم که کارگران ما همینها را می خواهند امنیت شغلی می خواهند بعد حقوق معوقات را می خواهند....». ( ادامه مطلب)