۱۳۹۸ آبان ۱, چهارشنبه

تودهنی باند خامنه ای به اسحاق جهانگیری برسر جدال اف ای تی اف


اظهارات اسحاق جهانگیری مبنی بر موافقت خامنه ای با لوایح اف ای تی اف، با تودهنی محکمی از سوی باند رقیب مواجه شد.

درحالیکه رژیم ‌آخوندی با ضرب الاجل اف ای تی اف تا بهمن ماه و خطر برگرداندن رژیم به لیست سیاه و خفگی بانکی مواجه است، و ازسوی دیگر، شورای نگهبان این لوایح را رد کرده و مجمع تشخیص مصلحت نظام هم نظر این شورا را ملاک گرفته، اسحاق جهانگیری معاون روحانی مصرانه خواستار تصویب سریع این لوایح شد.
اسحاق جهانگیری – ۳۰ مهر گفت: «الان دو تا لایحه ما فرستاده ایم راجع به همین اف.ای.تی.اف مجمع تشخیص تا حالا تعیین تکلیف نکرده. خب مجمع تشخیص جلساتش راجع به لوایح پالرمو و سی اف تی علنی برگزار بکنه ببینیم اونجا بحث بکنند ببینیم چیه دلایلشون که میگن نه. مردم هم بشنوند ببیند که بالاخره چه اتفاقاتی افتاده که میگن نه. ما در جلسه سران سه قوه دو بار یا سه بار تصویب کردیم که این دوتا لایحه برای اداره کشور بسیار ضروریه. هر دو باری که تایید کردیم آقا تایید کردند که این لوایحتون تصویب بشه. لوایح داخلی هستن. ولی همینجور مونده. همین جور مونده. نمیشه دست و پای یه کسی را بست گفت شنا کن».
آخوند مصباحی مقدم از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام آخوندی ادعای معاون اول آخوند روحانی را رد کرد و گفت:، در مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره این لوایح اتفاق تازه ای رخ نداده و خامنه ای در این زمینه هیچ دستوری به ما ابلاغ نکرده است.
امیرحسین قاضی زاده عضو هیئت رئیسه مجلس آخوندی گفت: اگر لوایح FATF در نشست سران قوا تصویب شده و به تأیید خامنه‌ای رسیده بود، حتماً رئیس مجلس در جلسات هیأت‌رئیسه اعلام می‌کرد. شواهد و قرائن موجود نیز این موضوع را تأیید نمی‌کند و فضای حاکم چیز دیگری را می‌گوید.
کیهان خامنه‌ای می‌نویسد: «برخی از حامیان FATF برای تحمیل خواسته زیان‌بار خود و بستن دهان منتقدان در اظهاراتی خلاف واقع، ادعای موافقت رهبر با لوایح مرتبط با FATF را مطرح می‌کنند». کیهان با تاکید بر مخالفت خامنه‌ای با این لوایح اقدام باند روحانی را رفتاری «غیر اخلاقی و دوگانه» خواند و افزود «این جریان نه مصلحت» نظام «بلکه اهداف دیگری را دنبال می‌کنند».
پاسدار یاسر جبرائیلی از دستیاران پاسدار محسن رضایی در مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز نوشت «نسبت خلاف واقعی که جهانگیری» به خامنه‌ای داد، «دقیقا مانند نسبتی است که با کلید واژه «تصمیم نظام» در باره تایید برجام به رهبر داده شد».
یک کارشناس باند روحانی در مصاحبه با رسانه مربوط به صادق خرازی، سفیر سابق رژیم در فرانسه با درباره سرخوردگی مؤثر بودن پیوستن به اف.ای.تی.اف برای حکومت آخوندی نوشت: باز هم تکرار می‌کنم جمهوری اسلامی بعد از تروریستی عنوان شدن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دیگر برای FATF و کنوانسیون های مربوطه و مهلت ۴ ماهه پیش رو هیچ گونه ارزشی قائل نیست و تصویب آن را در دستور کار ندارد.