نمایش انتخابات رژیم
سؤالات اساسی بیپاسخ مانده و اظهارات ضد و نقیض کاندیداهای سیرک انتخابات
روزنامه حکومتی آرمان ۲۴ خرداد، با درج مطلبی در رابطه با اظهارات کاندیداهای نمایشی سیرک انتخابات نوشت: هفت نامزد ریاستجمهوری با موجی از اظهارات ضد و نقیض و سوالات بیجواب به سراغ روز رایگیری میروند.
این روزنامه حکومتی در ادامه مینویسد: «در نهایت هم مشخص نشد که نگرش این نامزدها به قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین چیست؟ کدامیک برنامه اقتصادی قابلتضمین و با پشتوانهای دارند؟ از چه کسانی به عنوان کابینه خود ممکن است استفاده کنند؟ با بورسی که چندین ماه است قرمز بوده و زیانده شده میخواهند چه کنند؟ کسری بودجه دولت را از کجا جبران میکنند و برنامهشان در زمینه تحریمها چیست؟...».
روزنامه حکومتی آرمان در بخشی دیگری از گزارش خود نوشت: کسی از سرنوشت فرهنگ و رسانهها و آیندهشان در برنامههای کاندیداها اطلاعی ندارد. در حالی که نامهای تند فرهنگی در برخی ستادهای نامزدها شنیده میشود یا دیدارهای کاندیداها با آنها رخ میدهد؛ چهرههایی مانند مجتبی امینی، از کسانی که تصویر منتسب به او در زمان تجمعاتی که درنهایت منجر به حمله به سفارت بریتانیا میشود موجود است و تهیهکننده سریال گاندوست یا رائفیپور...
در این گزارش در رابطه با تناقض گفتههای آخوند رئیسی با دیگر هم باندیهایش پیرامون برجام آمده است: در سویی دیگر اما اظهارات رئیسی درباره برجام نیز جای تامل دارد. او گفت ما به برجام که با ۹ بند رهبری آن را تایید کردهاند متعهدیم اما برجام را شما نمیتوانید اجرا کنید؛ برجام نیاز به یک دولت مقتدر دارد. اظهارات رئیسی در این باره از این جهت قابل ارزیابی است که او کاندیدای مورد حمایت اصولگرایانی است که نمایندگان این طیف مانند مجتبی ذوالنوری برجام را در مجلس به آتش کشیدهاند و در همه این سالها آن را تعهدی بد میدانستند اما اکنون گفتههای رئیسی درباره برجام با همه رفتارهای این سالهای اصولگرایان تناقض دارد.
این روزنامه حکومتی در مورد بی پاسخ ماندن چرایی شرکت رئیسی در نمایش انتخابات آن هم زمانی که ریاست قضاییه رژیم را پذیرفته است نوشت: حضور شخص رئیسی در این رقابتها نیز با این ایراد مواجه است که اگر بنای به حضور وی در رقابتها بود؛ چرا ریاست قوه قضائیه پذیرفته شد یا آن اوایل خبرهایی درباره تلاشهای رئیسی برای ماندن در قوه قضائیه و تحول در این قوه شنیده میشد؟
از سوی دیگر کوس رسوایی بیسوادی رئیسی و شش کلاس سوادی او که عالمگیر شده است نیز دراین گزارش ضمن اشاره به آن آمده است: تناقضهایی هم درباره مدارک تحصیلی نامزدها وجود دارد. مانند تغییر رشتهها، از تحصیلات نیمهتمام، از معادلسازی شدن یا نشدن مدرک، از سال ارائه مدارک و...؛ ابهاماتی که برخی از آنها پاسخ داده شده ولی بعضیشان باقی مانده است.