آبادان، رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان: اوضاع خیلی بدتر از آن چیزی است که مردم تصور میکنند. ما در آبادان در شرایط فوق قرمز هستیم
سرپرست مرکز بهداشت علوم پزشکی جندی شاپور: ۱۱ هزار نمونه آزمایش کرونا از ۲۹ هزار نمونهای که در اهواز گرفته شد، به طرز عجیبی مفقود شده است
معاون تحقيقات وزارت بهداشت رژيم: احتمال موج دوم و حتی سوم به طور جدی مطرح است و با هر موج، تلفات انسانی روی میدهد
وزارت بهداشت رژيم اعلام كرد، هفته گذشته ۱۴ استان هرمزگان، لرستان، کردستان، آذربایجان شرقی، اردبیل، خراسان شمالی، قزوین، مرکزی، یزد، البرز، همدان، مازندران، گلستان و کرمان روند صعودي داشتهاند
سايت عصر ايران: در سيستان و بلوچستان این که بگویید دستهایتان را مرتب بشویید خندهدار است. آبی نیست تا بتوانند مرتب دست هایشان را با آن بشویند
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران ۲۶/۳/۹۹ : « سازمان مجاهدين خلق ايران بعد از ظهر امروز دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ اعلام كرد، آمار جانگداز قربانيان كرونا در ۳۳۲ شهر ايران از ۵۲ هزار و ۱۰۰ نفر بيشتر شده است. شمار جانباختگان در اردبيل به ۶۹۱ نفر، در بوشهر به ۴۸۶ نفر، در خراسان رضوي به ۳۲۷۰ نفر، در خوزستان ۴۲۵۵ نفر، در قم به ۳۶۹۰ نفر، در كردستان به ۱۰۹۵ نفر، در كرمانشاه به ۱۳۴۲ نفر، در مازندران به ۲۸۲۵ نفر و درهرمزگان به ۳۹۵ نفر رسيده است.
سخنگوي وزارت بهداشت رژيم آخوندي امروز شمار قربانيان در ۲۴ ساعت گذشته را ۱۱۳ نفر اعلام كرد و گفت: «استانهای خوزستان، آذربایجان غربی، هرمزگان، کردستان و سیستان و بلوچستان در وضعیت قرمز قرار دارند. در تهران، خراسان رضوی و بوشهر موارد بستری در حال افزایش است».
به گزارش كميته اپیدمیولوژی وزارت بهداشت رژيم در «هفته منتهی به ۲۳ خردادماه، روند صعودی یا شروع پیک در ۱۴ استان هرمزگان، لرستان، کردستان، آذربایجان شرقی، اردبیل، خراسان شمالی، قزوین، مرکزی، یزد، البرز، همدان، مازندران، گلستان و کرمان مشاهده ميشود» (ايسنا ۲۵ خرداد).
ملکزاده، معاون تحقیقات وزارت بهداشت گفت: «به جز سه شهركشور ...در سایر مناطق، ایمنی زیر ۲۰ درصد و در مناطق روستایی که ۳۰ درصد جمعیت را تشکیل می دهند، ایمنی زیر ۱۰ درصد است. استان های آذربایجان غربی، هرمزگان، خوزستان، کردستان، کرمانشاه، سیستان و بلوچستان و بوشهر در وضعیت قرمز قرار دارند... احتمال وقوع موج دوم و حتی سوم کرونا به طور جدی مطرح است و با هر موج، تلفات انسانی روی میدهد» (ايلنا ۲۶ خرداد).
مرداني عضو كميته كشوري كرونا گفت: «کرونا به هیچ وجه از بین نرفته بود که بخواهد مجدداً برگردد و یا حتی فروکش نیز نکرده بود... در حال حاضر مجدداً با طغیان آمار مواجه شدهایم» (مهر ۲۶ خرداد).
مینو محرز عضو کمیته ملي کرونا گفت: «موج دوم کرونا شروع شده و... تعداد زیادی مبتلا و مرگ و میر خواهیم داشت» (خبر۲۴- ۲۵ خرداد).
در هرمزگان، عضو شورای شهر بندرعباس گفت: «با گذشت هر ساعت وضعیت بندرعباس وخیم و وخیمتر میشود، عدم مدیریت صحیح میتواند سبب بروز فاجعهای جبرانناپذیر شود که جان هزاران نفر از شهروندان استان و شهر بندرعباس را با خطر بسیار جدی رو به رو کند...بندرعباس از کف رفته است و خانواده ای نیست که داغدار و نگران نباشد. اگر نیرو ندارند از دیگر استانها نیروی امدادی وارد کنند» (ايلنا ۲۵ خرداد).
در خوزستان، سرپرست مرکز بهداشت علوم پزشکی جندی شاپور گفت: «۱۱هزار نمونه آزمایش کرونا از ۲۹ هزار نمونهای که در اهواز گرفته شد، به طرز عجیبی مفقود شده است» (عصر ايران ۲۶ خرداد). رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: «ظرفیت بیمارستان آیت الله طالقانی حدود یک هفته است که تکمیل شده و در حال حاضر در سطح منطقه حدود ۳۰۰ بیمار نیازمند بستری داریم که متأسفانه مسئولین نفت از در اختیار گذاشتن بیمارستان خمینی استنکاف کرده اند....اوضاع خیلی بدتر از آن چیزی است که مردم تصور میکنند. در روزهای اخیر شاهد افزایش بستری بیمارانی بودیم که بسیار بدحال بودند. در حال حاضر اکثر بیماران بستری ما از قشر جوان هستند که با حال عمومی بد مراجعه میکنند و بستری می شوند. ما در آبادان در شرایط فوق قرمز هستیم و نباید هیچ گونه رفع محدودیتی در این محدوده اجرا بشود. در صورت ادامه این روند مراکز درمانی ما دیگر پاسخگوی مراجعات مردم نخواهند شد» (برنا ۲۶ خرداد).
درالبرز، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: «از ابتدای خرداد با رشد ۲۰ درصدی آمار بستریها مواجه شدیم» (ايكنا ۲۶ خرداد).
در بوشهر، دانشگاه علوم پزشکی اعلام كرد: «این استان یکی از چند استان خطرناک از لحاظ شیوع بیماری به شمار میرود... به حدي که هر فردی که با آن در تماس هستیم احتمال دارد یک فرد مثبت و یا یک فرد ناقل بیماری باشد» (ايرنا ۲۶ خرداد).
درآذربايجان غربي، دانشگاه علوم پزشکی اعلام كرد: «بالاترین تعداد بستری در استان در ۲۱ فروردین بود که ۴۶۷ نفر بستری بودند اما این رقم در ۲۴ خرداد به ۵۶۴ نفر رسید که بالاترین تعداد است» (برنا ۲۶ خرداد).
در زنجان، معاون استاندار گفت: «ضریب ابتلا به ویروس کرونا در زنجان به ۲۴/۱ نفر رسیده است. شهرستانهای زنجان و خرمدره جزو مراکز قرمز هستند» (عصرايران ۲۶ خرداد).
دركرمانشاه، سخنگوی ستاد کرونا گفت: «از فرمانداران سه شهرستان از جمله جوانرود خواستهایم که آرامستانها را تعطیل کرده و اجازه ورود مردم به این اماکن را ندهند» (ايسنا ۲۶ خرداد).
در سيستان و بلوچستان سايت عصر ايران نوشت: «کرونا به محرومترین استان کشور زده است. جایی که نمیشود با پروتکل های بهداشتی تهران به جنگ آن رفت. باید نسخه تازهای برای آن پیچید. مثلاً این که بگویید دستهایتان را مرتب بشویید خندهدار است. آبی نیست تا بتوانند مرتب دست هایشان را با آن بشویند» (۲۶ خرداد).