در حالی که وجدانهای بیدار از آثار مرگبار جنگ در غزه جریحهدار است،
در حالی که خانهها ویران و نسلی آواره و سرگردان شده و بسیاری از رهبران و ارگانهای بینالمللی در پی یافتن راهی برای جلوگیری از ادامهٔ خسارت هستند،
و در حالی که جهان از آثار بیثباتی منطقه بیمناک است و مردم فلسطین با تحمل آوارگی، تخریب و هزاران قربانی متضرر شدهاند، خلیفهٔ خونریز ارتجاع از گسترش جنگ و کشتار زنان و کودکان فلسطینی ابراز شادمانی میکند.
کمیتهٴ آلمانی همبستگی برای ایران آزاد طی بیانیهیی با تأکید بر همین واقعیت مینویسند: «رژیم ایران تنها طرفی است که از درگیری در غزه سود میبرد. آخوندها از این درگیری برای بیثبات نگهداشتن منطقه استفاده میکنند و بدینوسیله توجهات را از مشکلات خود منحرف سازد».
در بارهٔ «مشکلات» رژیم که بیانیه کمیتهٴ آلمانی روی آن انگشت گذاشته، میتوان گفت که خلیفهٔ ارتجاع پس از قیام ۱۴۰۱ که ارکان حاکمیتش را لرزاند، تلاش کرد با گسترش دامنهٔ سرکوب، تهدید، گروگانگیری و باجخواهی، پایههای لرزان ولایتش را محکم کند. میخواست با مماشات و زدوبند با دولتها، هم بخشی از پولهای بلوکهشدهاش را آزاد کند و هم مانع شعلهور شدن قیامها گردد اما بهعلت بحرانهای مرگبار و جوشش شرایط انفجاری جامعه، قادر به مهار مشکلات نبود، طوری که در همین اواخر، از بیم جرقهٔ مرگ آرمیتا گراوند در مترو تهران چندین سناریو مضحک و متناقض را به نمایش گذاشت. به همین علت بیش از هر زمان از بحران و جنگافروزی در منطقه، در جهت سرپوش گذاشتن بر قیام سود میبرد.
کمیتهٴ آلمانی همبستگی برای ایران آزاد، در بارهٔ موارد دیگر سودجویی رژیم، مینویسد: «رژیم از این درگیری استفاده میکند تا جنبش اعتراضی در ایران را بهعنوان عوامل اسراییل و هدایت شده از خارج نشان دهد. این یک تاکتیک قدیمی و شناخته شده رژیم بوده و در کنار باجخواهی هستهیی، گروگان گرفتن شهروندان خارجی و سرکوب مردم ایران، بخشی از کارنامهٔ اصلی رژیم آخوندی است. رژیمی که بهرغم قیامهای فزاینده مردمی در ایران، پیوسته سختتر به قدرت میچسبد».
یکی دیگر از محورهای مهم بیانیهٔ کمیتهٴ آلمانی همبستگی برای ایران آزاد بهرهبرداریهای رژیم جنگافروز و تروریستی آخوندها از سیاست مماشات غرب است. در بخشی از بیانیه با اشاره به همین موضوع آمده است: «رژیم تهران کماکان از واکنشهای منفعلانه و تردید کشورهای غربی نسبت به سپاه پاسداران سود میبرد. در این کشورها، دولتها به بهانههای مختلف، هنوز از قرار دادن سپاه پاسداران در تمامیت آن در لیست تروریستی خودداری میکنند. این رویکرد، رژیم ایران را به ادامه آتشافروزی در منطقه تشویق میکند... کمیتهٔ آلمانی همبستگی برای ایران آزاد از دولت فدرال آلمان میخواهد تا با توجه به جنگ در خاورمیانه، در اتحادیهٔ اروپا ابتکارعمل را برای قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمانهای تروریستی بهدست بگیرد».
و سرانجام، کمیتهٔ آلمانی، که متشکل از شخصیتهای برجسته و پارلمانهای این کشور است، در بیانیهٔ پرمحتوای خود به موضوع «راهحل» و چشمانداز رسیدن به صلح در منطقه پرداخته و مینویسد:
«تنها راه رسیدن به صلح در منطقه سرنگونی رژیم ایران از طریق مقاومت مشروع آن است که با برنامه ۱۰مادهیی خانم مریم رجوی اهداف روشنی برای آینده دارد. خیزش چند ماههٔ مردمی در سال ۱۴۰۱ و تداوم اعتراضات از جمله در زاهدان به جهانیان نشان میدهد که یک مقاومت سازمانیافته با کانونهای شورشی بهجد قادر است موجودیت این رژیم را در بنیانهای آن مورد تهدید قرار دهد».