۱۴۰۲ آبان ۲, سه‌شنبه

جنگ‌افروزی در منطقه و ضرورت لیست‌گذاری سپاه پاسداران

                                     سخن روز

 هر چه دود و دم جنگ‌افروزی با هدف سرپوش گذاشتن بر قیام و شرایط انفجاری جامعه بیشتر کنار می‌رود، جهان بیشتر به نقش مخرب افعی ولایت و اختاپوس تروریسم و جنگ‌افروزی پی می‌برد.

اگر روزگاری فقط مقاومت ایران بود که از ضرورت کوبیدن سر مار در تهران می‌گفت، امروز بر کسی پوشیده نیست که جنگ‌افروزی و صدور تروریسم نیاز مبرم، حیاتی و ذاتی رژیم آخوندی و سپاه پاسداران اصلی‌ترین اهرم ولایت برای سرکوب قیام در داخل و جنگ‌افروزی در خارج از مرزهای ایران است.

طوری که امروز کم بها دادن به موضوع لیست‌گذاری سپاه پاسداران نوعی رسوایی و عقب‌ماندگی سیاسی محسوب می‌شود.

دکتر لیام فاکس وزیر دفاع سابق انگلستان در مورد ضرورت لیست‌گذاری سریع سپاه پاسداران به تلگراف گفت: «بریتانیا نباید به‌عنوان یک عقب مانده تلقی شود». وی روز دوشنبه ۲۴مهر در جلسه پارلمان انگلستان خطاب به نخست‌وزیر ریشی سوناک گفت: «آیا وقت آن نیست که ما در این کشور دوباره بپرسیم: چرا بانک‌های (رژیم) ایران خارج از لندن فعالیت می‌کنند؟ چرا ایران‌ایر خارج از فرودگاه هیترو فعالیت می‌کند؟ و چرا سپاه را ممنوعه نکرده‌ایم؟».

البته تا آنجا که به اصحاب زدوبند و کارگزاران سیاست مماشات با رژیم بر‌می‌گردد هرگز حاضر نیستند وارد این میدان شوند و اگر نبود شدت جنایت و جنگ‌افروزی پاسداران و روشنگریهای مقاومت ایران، هنوز دنبال سیاه و سفید کردن پاسداران و تفکیک سر و بدنهٔ سپاه بودند. در حالی که مقاومت ایران از ۴دهه پیش در برنامهٔ دولت موقت (که در سال ۱۳۶۰ تدوین شده) بر انحلال کمیته‌ها و پاسداران استبداد دینی و خلع‌سلاح و انحلال کلیهٔ نهادهای ارتجاعی و دستگاههای سرکوب، جاسوسی و تفتیش عقاید از بیدادگاهها و دادسراهای موسوم به انقلاب اسلامی، تا سپاه و بسیج ضدمردمی و سایر ارگانهای سرکوبگر تأکید کرده است. مقاومت ایران به‌طور مستمر با انتشار کتابها و روشنگریهای مستمر در جلسات، سمینارها و کنفرانس‌های مطبوعاتی بر نقش سپاه پاسداران در سرکوب، صدور تروریسم و پروژه تولید بمب اتمی تأکید کرده و خواستار لیست‌گذاری آن شده است. از جمله می‌توان به‌کتاب «سپاه پاسداران، ارتش بنیادگرایی و تروریسم»، «امپراطوری اقتصادی سپاه پاسداران»، «کمپهای آموزش تروریستی در ایران» و «چگونه رژیم ایران به‌جنگ سوریه سوخت می‌رساند» اشاره کرد. در این مجموعه که به زبانهای فرانسه و انگلیسی منتشر شده، نقش و کارکرد سپاه پاسداران را به‌وضوح در تروریسم و جنگ‌افروزی در منطقه به‌وضوح می‌بینیم.

بی‌علت نیست که کارگزاران و رسانه‌های حکومتی همواره و در هر مناسبتی، عامل اصلی پیشروی خط لیست‌گذاری سپاه را مجاهدین می‌داند و شرط هر رابطه‌یی را محدود کردن مجاهدین می‌دانند.

سال گذشته پس از آن‌که پارلمان اروپا با اکثریت قاطع به لیست‌گذاری تروریستی سپاه پاسداران رأی داد (اما شورای وزیران اتحادیه اروپا در یک مماشات ننگین از اجرای آن سرباز زد)؛ رژیم که از تصویب این لیست‌گذاری به‌شدت ترسیده بود، مقاومت ایران را هدف حملات خود قرار داد و از جمله در تلویزیون حکومتی (۲۹دی۱۴۰۱)، ضمن نشان دادن تصاویر حضور خانم مریم رجوی در پارلمان اروپا گفت: «اما همنشین مورد علاقه افرادی که زیر این عهدنامه را امضا کردند کیست و بیشترین نشست و برخاست را با چه تفکری دارند؟ مریم رجوی!».

روزنامهٔ حکومتی اطلاعات (اول بهمن ۱۴۰۱) نیز نوشت: «درخواست برای قرار دادن سپاه در لیست سازمانهای تروریستی مسبوق به‌سابقه است و سال‌ها پیش از این در اظهارات سرکردهٔ سازمان مجاهدین خلق به‌کرات بیان شده بود». سپس با اشاره به این‌که فراخوان خانم مریم رجوی در سوم فروردین ۱۳۸۹ برای لیست‌گذاری سپاه پاسداران ولایت فقیه می‌افزاید: «مریم رجوی در جلسه‌یی که در کاخ ریاست مجلس آلمان با حضور شماری از نمایندگان پارلمان آلمان برگزار شد، دولتهای غربی به‌ویژه دولت آلمان را فراخواند که "به‌تحریم‌های همه‌جانبه به‌ویژه در زمینه نفت و بنزین علیه ایران دست بزنند و سپاه پاسداران را در لیست نهادهای تروریستی قرار دهند". او تأکید کرد"تحریم ضروری است ولی کافی نیست. تحریم باید با تغییر سیاست در قبال مقاومت ایران همراه شود"».

پس از ۴دهه افشاگری مستمر و ارائهٔ صدها و هزاران سند از تبهکاریها و تروریسم سپاه پاسداران که دولتهای غربی به‌خوبی از آن خبر دارند، دیگر پرهیز از لیست‌گذاری تروریستی سپاه پاسداران رژیم جنگ‌افروز ولایت فقیه، به گفتهٔ لیام فاکس، جز نشانهٔ عقب‌ماندگی نیست.