۱۳۹۷ آذر ۶, سه‌شنبه

کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت: ایران دارای یکی از بالاترین آمار خشونت علیه زنان است

فراخوان به اقدام بین‌المللی برای پایان دادن به خشونت نهادینه‌شده دولتی علیه زنان در ایران
در آستانه روز جهانی منع خشونت علیه زنان، کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران جامعه بین‌المللی را به مؤاخذه و حسابرسی از رژیم ایران در رابطه با خشونت نهادینه‌شده دولتی علیه زنان در ایران فرامی‌خواند.
قانون اساسی و قوانین رژیم آخوندی خشونت علیه زنان را نهادینه کرده است و مجازات‌های بی‌رحمانه‌ای همچون شلاق، سنگسار و کور کردن را تجویز می‌کند.

ایران تنها کشوری در جهان است که در آن هزاران زن به خاطر مخالفت با رژیم، اعدام‌شده یا در زیر شکنجه به قتل رسیده‌اند.
فقط طی سال گذشته، قریب به هزار زن به خاطر شرکت در اعتراضات ضد حکومتی دستگیر و در حبس، مورد خشونت قرار گرفتند.
از ابتدای دوران ریاست جمهوری روحانی تاکنون ۸۵زن اعدام‌شده‌اند.
اما اعترافات مقامات و کارگزاران رژیم آخوندی طی سال اخیر حاکی از اوج‌گیری وحشتناک خشونت علیه زنان در ایران است. کارشناسان رژیم اعتراف می‌کنند که در حاکمیت ملایان «ایران از کشورهایی است که آمار خشونت علیه زنان در آن بالاست» (خبرگزاری حکومتی ایلنا – ۲۷شهریور۹۷).
کارگزاران رژیم ضمن یادآوری این نکته که آخرین تحقیقات انجام‌شده درزمینهٔ خشونت علیه زنان در ایران ۱۴سال پیش صورت گرفته، اعتراف کرده‌اند که ۶۶درصد زنان ایرانی در طول زندگی‌شان متحمل خشونت می‌شوند (خبرگزاری حکومتی ایسنا –۲۵ آبان۹۷). این رقم که خود دو برابر میانگین جهانی است، صرفا برای سفید نمایی و کوچک جلوه دادن واقعیت جهنمی زندگی زنان در ایران است.
یکی از نمایندگان مجلس رژیم اظهار داشت، «در حال حاضر، خشونت خانگی علیه زنان در جامعه بیداد می‌کند» (خبرگزاری حکومتی ایرنا – ۴ آذر۹۶). 
بااین‌وجود، رژیم در تصویب لایحه جلوگیری از خشونت علیه زنان مانع‌تراشی می‌کند و قضاییه رژیم نه‌تنها بیش از نیمی از مواد این لایحه را حذف کرده بلکه هشت سال است که آن را در دست خود قبضه کرده و برای تصویب به مجلس برنگردانده است.
رایج‌ترین نوع خشونت علیه زنان در ایران، اقدامات دولتی برای تحمیل حجاب اجباری است. سال گذشته ده‌ها کلیپ ویدئویی در رسانه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شد که وحشیگری به‌اصطلاح «گشت‌های ارشاد» در برخورد با زنان در خیابان‌ها و پارک‌های ایران را برملا می‌کرد.
یک‌شکل رایج دیگر از خشونت علیه زنان در ایران، ازدواج‌های اجباری زودهنگام است که به‌طور گسترده در سراسر کشور جریان دارد. بنا به آمار رسمی هرسال ۱۸۰هزار دختربچه در ایران مجبور به ازدواج می‌شوند. کارشناسان اجتماعی رژیم همچنین از ثبت ازدواج صدها دختربچه زیر ۱۰سال خبر می‌دهند (خبرگزاری حکومتی ایرنا - ۱۴مرداد ۱۳۹۷).
آن‌ها همچنین معترف‌اند که «ساختار حقوقی، قضایی و انتظامی به‌گونه‌ای است که مردان به خودشان اجازه می‌دهند بازور علیه زنان اقدام به خشونت کنند» (خبرگزاری حکومتی ایرنا – ۲۷تیر۹۷).
ماهیت دولتی و نهادینه‌شده خشونت علیه زنان در ایران اقدام جامعه بین‌المللی به‌منظور مؤاخذه و حسابرسی از رژیم ملایان در رابطه با نقض تعهد در رعایت حقوق زنان را ایجاب می‌کند تا درد و رنج زنان ایران به این وسیله کمی تخفیف پیدا کند.
شورای ملی مقاومت ایران - کمیسیون زنان
۲ آذر ۱۳۹۷ (۲۳نوامبر ۲۰۱۸)