انجمن زنان برای یک ایران آزاد و کمیته وکلای ایرانی در انگلستان
نمایندگان و شخصیتهای برجسته شرکتکننده خواستار حمایت از مبارزه زنان ایران برای سرنگونی رژیم و دستیابی به آزادی در ایران شدند.
نمایندگان احزاب مختلف از هر دو مجلس، خواستار لیستگذاری سپاه پاسداران در لیست گروههای تروریستی شدند.
سخنرانان از دولت انگلستان خواستند که صدایش را در جامعه جهانی برای حمایت از مبارزه زنان ایران برای آزادی و خواست دموکراتیک مردم برای سرنگونی رژیم بلند کند.
به دعوت انجمن زنان برای یک ایران آزاد و کمیته وکلای ایرانی در انگلستان، روز چهارشنبه ۲۵ژانویه برابر ۵بهمن، یک کنفرانس پارلمانی در مجلس عوام انگلستان با حضور شماری از نمایندگان ارشد از هر دو مجلس و از احزاب مختلف و نمایندگان جوامع ایرانی برگزار شد.
سخنرانان در این کنفرانس که بهریاست خانم آزاده ضابطی، رئیس مشترک کمیته وکلای ایرانی در انگلستان، برگزار شد، همبستگی خود را با مبارزه زنان برای آزادی و برابری در ایران اعلام کردند.
خانم آزاده ضابطی در سخنرانی افتتاحیه خود گفت: زنان همواره در خط مقدم مبارزه برای آزادی بودهاند. نه فقط در این انقلاب، بلکه انقلابهای گذشته، در انقلاب ضدسلطنتی و در قیامهای دهههای گذشته علیه رژیم ملاها، زنان و مردانی بودهاند که دست از جان شسته و برای تحقق آرمانهای مردم ایران برای آزادی و دموکراسی قیام کردند. خواست مردم ایران، رسیدن به آزادی و یک جمهوری دموکراتیک با جدایی دین از دولت میباشد.
سخنرانان ضمن ستایش از نقش هدایتکننده زنان در قیامهای اخیر و جنبش آزادیخواهانه مردم ایران، بهویژه در مقاومت سازمانیافته آنان، شورای ملی مقاومت برای یک تغییر دموکراتیک، حمایت خود را از طرح ۱۰مادهای خانم مریم رجوی برای یک جمهوری دموکراتیک، اعلام کردند.
سخنرانان تأکید کردند که جامعه جهانی باید از مبارزه زنان شجاع ایران که رژیم و سیاستهای زنستیزانه آن را به چالش کشیدهاند، حمایت کند و بهطور خاص، فداکاری آنان برای هدایت قیامهای اخیر بهرغم سرکوب وحشیانه رژیم را بهرسمیت بشناسد.
سخنرانان تصریح کردند که زنان ایران با وجود سرکوب گسترده، به مبارزه با سیاست زنستیزانه رژیم و قوانین ضدزن ادامه میدهند و قیامهای مردمی را که از سال ۸۸ برای تغییر آغاز شده با شعارهایی از قبیل مرگ بر خامنهای، مرگ بر دیکتاتور و مرگ بر ستمگر، چه شاه باشه چه رهبر، تمامیت رژیم را هدف قرار داه است، هدایت میکنند.
جیم شنون، نماینده مجلس عوام از حزب اتحاد دموکراتیک ایرلند، در سخنرانی خود تأکید کرد که تعادلقوا در این انقلاب، بهروشنی بهنفع مردم ایران و مقاومت سازمانیافته آنها، یعنی شورای ملی مقاومت تغییر کرده است. شورای ملی مقاومت یک آلترناتیو عملی پس از سرنگونی رژیم را نمایندگی میکند.
راجر لاینز، رئیس سابق کنگره اتحادیههای کارگری، در سخنرانی خود گفت: روح انقلاب در ایران زنده است. هر روز صحنههای جدیدی از اعتراضات و فعالیتهای جوانان و زنان کشور در شهرها و شهرستانهای مختلف خلق میشود. مردم ترسشان از نیروهای سرکوبگر ریخته و با شجاعت و فداکاری، حتمیت پیروزی را تضمین میکنند.
بارونس ردفرن، عضو مجلس اعیان از حزب محافظهکار، ضمن سخنانی گفت: مردم شجاع ایران درگیر یک انقلاب هستند. علاوه بر افرادی که دستگیر میشوند، خانوادههای آنها نیز هدف سرکوب بیرحمانه هستند، من از اینکه در این جلسه حضور یافتم بسیار خوشحالم برای اینکه حمایت خودم را از سرنگونی این رژیم اعلام کنم.
خانم الهه ذبیحی، استاد دانشگاه و رئیس انجمن زنان برای آزادی ایران، ضمن سخنرانی خود از حضور نمایندگان شرکتکننده در کنفرانس تشکر کرد و گفت: مردم ایران در حال یک انقلاب برای آزادی هستند. زنان شجاعی که در رهبری این قیام هستند پیروزی این انقلاب را تضمین میکنند. با آلترناتیو شورای ملی مقاومت و طرح ۱۰مادهای خانم رجوی برای ایران آینده، انقلاب ایران از یک نیروی بسیار قوی برای تحقق این انقلاب برخوردار است.
در این جلسه سخنرانان دیگری از احزاب کارگر، محافظهکار و حزب اتحاد دموکراتیک ایرلند حضور داشتند و از دولت انگلستان خواستند که با متحدان خود در سازمان ملل کار کنند و رژیم را برای آزادی زندانیان سیاسی تحت فشار قرار دهند و سپاه پاسداران را که نیروی اصلی سرکوب مردم و معترضان است، در لیست گروههای تروریستی قرار دهند.