۱۴۰۰ اردیبهشت ۷, سه‌شنبه

حسین پهلوان: چرا مذاکرات با آخوندها راه بجایی نمی برد؟

موضوع مذاکره و خواسته های طرفین:

موضوع مذاکرات در مقطع کنونی ظاهرا تلاش رژیم ایران و اروپا و روسیه و چین برای باز گرداندن آمریکا به برجام ۲۰۱۵ است مشروط بر اینکه امریکا همه تحریمها را بر دارد و رژیم هم برگردد به توافق ۲۰۱۵. امریکا میگوید ایران برگردد به تعهدات برجام ۲۰۱۵ ما راستی آزمایی کنیم (تغییر رفتار دهد، در واقع دست از اهداف استراتژیک خود، مثل اشغال عراق، سوریه، لبنان، یمن، خلافت اسلامی، تهیه سلاح اتمی و موشکهای بین قاره‌ای و صدور تروریسم ... بردارد) . 



آقای ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا قرارداد برجام ۲۰۱۵ را نوعی آتش‌بس موقت ۱۵ ساله و نا پایدار میدانست چون تقلبات گسترده‌ای دراجرای آن از طرف حاکمان ایران میدید که در تضاد با منافع امریکا و صلح جهانی بود و بدلایل ویژه‌تری از سوابق و عملکرد رژیم ولایت فقیه در وضعیت تغییر دوران اعتماد نداشت در پروسه انتخابات قول داده بود در صورت پیروزی در انتخابات "بدترین قرار دادآمریکا "یعنی برجام را ترک کند. 

 آقای جو بایدن پرزیدنت فعلی اما از متارکه آقای ترامپ از توافقنامه برجام که یادگار سلف وی آقای اباما وتنها دستاورد سیاست خارجی دموکراتها در ۸ سال حکمرانی اوباما خشنود نبود، قول بازگشت به همان برجام در صورت پیروزی را به جهان را داد . 

مذاکرات وین هرچند به نظر روحانی روباه بنفش، تصور میکند که "مذاکرات نیاز به زمان زیادی ندارد و کار یکساعت است شما تحریمها را لغو کنید ماهم به تعهدات خود باز میگردیم.." و آنرا راحت‌الحلقوم میدید عملا اینطور نشد. چون اولا تدارکچی نظام ابدا کاره‌ای در چهارچوب قوانین همین نظام هم نیست که مفلسانه به دست انداز افتاده است ثانیا روحانی و خامنه‌ای هرکدام نقش پلیس بد و خوب را در قبال"دشمن" بازی میکنند که البته این کار در چارچوب اختیارات عظما در کلان پالیتیک است. 

در گفتگوهای برجام ۲۰۱۵ که ۲۰ ماه طول کشید رژیم ایران موافقت کرد:

 در قبال لغو تحریمهای سازمان ملل و تحریمهای ثانویه، ازمسیر تکثیر سلاح اتمی عقب نشینی کند. بساط اتمی و آب سنگین را جمع کند و تا پانزده سال فعالیت‌های خود را در نطنز متمرکز کند و تقریبا با تعداد ۵۰۰۰ سانتیفیوز از نسل (ای آر یک) کار کند و سالانه ۳۰۰ کیلوگرم هکزا فلوراید دریافت کند که ..اما قرار شد رژیم مثل سایر اعضای ملل متحد آدم شود و از پروتوکل های سازمان انرژی اتمی پیروی کند. و البته "تغییر رفتار" دهد اما در همان توافق نامه خبری از حقوق ملت ایران نیست.

در محور ۱۸ از توافقنامه آمده است

 "قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد که برجام را تایید خواهد نمود، تمام مفاد قطعنامه‌های قبلی شورای امنیت در خصوص موضوع هسته‌ای ایران- ۱۶۹۶ (۲۰۰۶)، ۱۷۳۷ (۲۰۰۶)، ۱۷۴۷ (۲۰۰۷)، ۱۸۰۳ (۲۰۰۸)، ۱۸۳۵ (۲۰۰۸)، ۱۹۲۹ (۲۰۱۰) و ۲۲۲۴ (۲۰۱۵) را همزمان با اجرای اقداماتِ توافق شده مرتبط با هسته‌ای توسط ایران، راستی آزمایی شده توسط آژانس، به نحو مشخص شده در پیوست ۵ لغو خواهد کرد و محدودیتهای خاصی را به نحو مشخص شده در پیوست ۲ برقرار خواهد نمود" 

یاد آوری ضرروی 

برنامه هسته ای رژیم برای اولین باردر سال ۲۰۰۱ توسط سازمان مجاهدین افشا شد نه سازمان ملل و ارگانها و اعضای شورای امنیت که "حافظ صلح و امنیت جهانی" اند . همه میدانند که یک سال بعد دفاتر سازمان مجاهدین خلق بعنوان "خطر و تهدید سوق الجیشی" توسط ایادی ژاک شیراک مورد حمله قرار گرفت که داستانش قویا دلخراش و تاسف بار در تاریخ بشریت است. رای دادگاههای مختلف در امریکا و اروپا علیه اتهامات آخوندساخته خود گواه تاریخ است. 

چرا قراردادهای رژیم از جمله برجام چه با ملت ایران و یا ملل جهان پایدار نمی ماند؟

خمینی نصیحتی دارد برای خامنه ای "حکومت شعبه‌ای از ولایت مطلق رسولالله است،.. مقدم بر همه احکام فرعیه و حتی نماز و روزه و حج است..حکومت میتواند قراردادهای شرعی که خود با مردم بسته است در موقعی که ان قرارداد مخالف مصالح کشور اسلام باشد یک جانبه لغو کند و هر امری چه عبادی و غیر عبادی ... از حج و فرایض مهم الهی ... جلوگیری کند.

بی‌پرده باید سخن گفت رژیم دچار سرطان درمان ناپذیر ناتوانی در حل مشکلات مردم از قبیل سیاسی و اقتصادی و امنیتی و فرهنگی و اجتماعی... است . اما اپوزسیونی بنام سازمان مجاهدین خلق دارد که درمان همه دردهای جامعه در دست انهاست. تحرکات رژیم در تنظیم رابطه‌اش با درون و بیرون از کشور برای نابودی این تشکیلات است که به پایگاه امنی برای فرار مردم از رژیم تبدیل گشته است. 

 بنابراین دشمنان فرضی خارجی نقش بهترین دوست را برای "ادامه حیات" برای رژیم بازی میکنند تا سنگر و خاک ریز خود را در اطراف تهران و شهرهای ایران نکنند. مثل جنگ خارجی، دشمنی با "شیطان بزرگ" و اسراییل، کرونا .. 

وحشت رژیم نه ازغرب و شرق است چون بقول معاویه همه اینها قیمتی دارند که میشود خرید. یکی را با دریای خزر و دیگری را با خلیج فارس و قراردادهای ۲۵ ساله و بقیه را هم با نفت و سلاح و خرید بنجل‌های اتمی و ولوو و بنز و ابزار استراق سمع ...میشود ساکت کرد.

 راستی آزمایی:

"واشنگتن پست در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۳۸۲: دو مقام ارشد آمریکائی در ژانویه ۲۰۰۳، پنهانی، با مقامهای ایران دیدار کردند.امریکا، از جمله، خواهان این شد که ایران مرزهایش را ببندد که مانع فرار مقامهای عراقی بشود و پیشنهاد داد که آمریکا قرارگاههای سازمان مجاهدین خلق را که در عراق مستقر هستند، بمباران کند. اما، یک تعهد قابل اتکا تر برای حمله به قرا گاهها از طریق مقامهای انگلیسی (ریچارد دالتون سفیر وقت انگلیس)به تهران منقل شد. "

"...مقامهای آمریکائی تایید کردند یک توافق خصوصی قبل از درگیریها (در جنگ دوم خلیج فارس) با مقامهای ایرانی صورت گرفته بود اگر ایران از جنگ با عراق کنار بماند، نیروهای انگلیسی و آمریکائی گروه مذبور را مورد بمباران قرار دهند...

...ژنرال نیروی هوائی ریچارد مایرز رئیس ستاد مشترک، هم تایید کرد که آمریکا مجاهدین را بمباران کرده است... این حمله تلفات بدنبال داشته است.."

طبق همین سند آمریکا، بمباران پایگاههای مجاهدین در عراق توسط انگلیس و آمریکا راه برای ورود سگهای هار رژیم به عراق و از آنجا از طریق اتوبان تهران - سوریه – لبنان برای ورود تروریسم بنیادگرائی بسمت غرب افتتاح شد. این بهترین هدیه به رژیم ایران از طرف ساده اندیشان وقت، رایس و بوش و پاول .. به رژیم آخوندی بود. اما پس از چند سال خلیفه ارتجاع که عامل نا آرامی منطقه بود عراق را هم در سینی طلایی با کشتن بیش از ۶۰۰ سرباز آمریکایی و چندین انگلیسی جایزه گرفت.

راستی آزمایی دوم و برجام ۲۰۱۵ 

رژیم پس از دریافت پولهای کلان بلوکه شده بر تهاجمات خود در عراق و سوریه و افغانستان و لبنان و یمن در حمایت از تروریسم افزود و برد موشکهای خود را افزایش داد و بر خرابکاری پالایشگاهها عربستان و حمله موشکی به کشتی ها و گروگانگیری‌ها افزود. 

 تا جلوس آقای ترامپ به اریکه قدرت خامنه‌ای با کشتن بیش از یک میلیون انسان در عراق و سوریه و یمن و لبنان و افغانستان، پس از بی خانمان کردن میلیونها انسان بیدفاع و بی سلاح برای قلع قمع آزادیخواهان حتی دست به سلاح شیمیایی در سوریه برد که با اولین حمله نظامی امریکا در سوریه، سمبه پر زور ترامپ او را برای مدتی گوشه نشین کرد. 

استراتژی خامنه ای برای چانه زدن، بلوف و تاقچه بالا گذاشتن است. او میخواهد با غنی سازی ۶۰ درصدی اورانیم هزینه را برای مذاکره کنندگان بالا برد که خود اثبات قانون شکنی است.

 خامنه ای درمذاکرات ۲۰۱۵ مجازات نشد که هیچ، بسته تشویقی هم گرفت و سپس طلبکار هم شد. که مقایر با نرمهای قوانین و سنن ملی و بین‌المللی برای مجرمین است. ولی فقیه پولهای آزاد شده را صرف انتریک مناطق بالقوه آشوب و ناآرامی و سرکوب داخلی توسط سازمانهای تروریستی وابسته به خود مشغول کرد تا از فرصت موجود به حفاری در دل کوهها برای مخفی‌کاری هسته ای بپرد زد. 

ایران کشوری پهناور و دارای مناطق کور و صعب‌العبور بسیار است. آثار اورانیوم با غنای بالا را که بازرسان سازمان انرژیِ اتمی یافته‌اند و هنوز پاسخ قانع کننده‌ای از رژیم دریافت نکرده اند، خود دلیل دیگری بر مخفی کاری رژیم است.

 تیم مذاکره کننده رژیم میخواهد پاسخ تعویق افتاده آژانس را با رو کردن ذخیره اورانیوم ۶۰ درصدی سورپریز کرده بحساب پتانسیل علمی خودش، اعضای ۱+۱+۴ که هرکدام برای پولهای بلوکه و قرادادهای پشت‌پرده دندان تیز کرده‌اند دوباره فروشی کند و انها از "سرعت عمل دانشمندان" اتمی رژیم از نزدیک شدن به بمب اتمی بیم دارد تا تحریمها را سریعتر برچینند. 

اما آنچه روشن است مردم ایران در این سالها تعادل قوا را چرخانده اند. همه چیز گواه اینستکه کف خیابان دارد زیر پای رژیم میلرزد این را حتی ۴+۱+۱..هم با منبر نشاندن عراقچی و هیئت همراه نمیتوانند تغییر دهند.

اگر تعبیر درستی از آینده‌بینی داشته باشند باید کار آسان و کوتاه و مطمئن را دنبال کنند. 

اگر بحث مشروعی هست که باید در وین و بعدها در جاهای دیگر صورت گیرد باید بر سر محاکمه رژیم بخاطر جنایت علیه بشریت و تجاوز به قوانین بین‌المللی باشد که این رژیم مرتکب شده است. این رژیم مصداق همان چوپان دروغ‌گوست. 

بعنوان یک ایرانی از شورای امنیت توقع ندارم که به مردم ایران چون مشتی ناآگاه برخورد کند، که همین ملت یکی از پایه گذاران تمدن بشری بودند. ایران در دوران یک رنسانس تاریخی است خواهان همزیستی مسالمت آمیز با سایر ملل جهان است. اینگونه نشستهای هدفدار درست در برهه تعیین و تکلیف رژیم توسط مردم برای دستیابی به یک دموکراسی و جمهوری دموکراتیک بر مبنی جدایی دین از دولت سازنده نیست و کاملا در راستای خواسته های نا مشروع رژیم و تبلیغ برای ترمیم بنیادگرایی است.