تا کنون اسامی ۸۵۷ تن از شهیدان قیام منتشر شده است
مریم رجوی: پرونده نقض حقوق بشر در ایران بویژه قتل عام های ۶۷ و ۹۸ باید به شورای امنیت ملل متحد ارجاع شود و سردمداران آن به خاطر چهاردهه جنایت علیه بشریت و نسل کشی در برابر عدالت قرار گیرند
در آستانه دومین سالگرد قیام سراسری مردم ایران در آبان ماه ۱۳۹۸سازمان مجاهدین خلق ایران امروز اسامی ۲۹ تن دیگر از شهیدان سرفراز این قیام را که در شهرهای تهران، کرج، ملارد، شهریار، شهرقدس، نسیم شهر، اصفهان، کرمانشاه، شیراز، ماهشهر، اندیمشک، اسلامشهر و مشکینشهر به شهادت رسیدند، منتشر کرد. پیش از این سازمان مجاهدین اسامی ۸۲۸ تن از شهیدان قیام آبان را اعلام کرده بود و به این ترتیب تا کنون اسامی ۸۵۷ تن از این شهیدان منتشر شده است.
مقاومت ایران در ۲۴ آذر ۱۳۹۸ اعلام کرد در قیام آبان بیش از ۱۵۰۰ تن بدست پاسداران جنایتکار به شهادت رسیدند. در ماههای اخیر محققان و کارشناسان شمار شهیدان قیام را تا سه برابر این عدد ارزیابی کردند.
خامنهای که با شروع قیام فرمان تیراندازی به سوی تظاهرکنندگان را صادر کرده بود، در ۲۶ آبان این فرمان جنایتکارانه را علنی کرد و از پاسداران و نیروهای سرکوبگر خواست «به وظایفشان به طور جدی عمل کنند». وی گفت: «این آتش زدن و خراب کردن و ویران کردن و دعوا کردن و ناامنی ایجاد کردن مال چه کسی است، این را بفهمند توجه کنند که میفهمند هم مردم ملتفتند، و از اینها فاصله بگیرند. این آن توصیهی ما است، مسئولین کشور هم به وظایفشان به طور جدی عمل کنند».
در همان روز ۲۶ آبان و در بحبوحه قیام رییسی جلاد ۶۷ رییس وقت قضاییه آخوندها به دادستانهای کشور که از جنایتکارترین کارگزاران رژیم هستند دستور داد «در برابر هرگونه تعرض، در مورد اشرار، وابستگان به جریانات ضد انقلاب و نفوذیهایی که با اقدامات خرابکارانه در راستای خواست دشمنان، امنیت مردم و جامعه را هدف قرار داده اند با همکاری نیروهای انتظامی و امنیتی با قاطعیت اقدام قانونی معمول دارند».
فاشیسم دینی حاکم بر ایران در وحشت از عواقب این جنایت بزرگ علیه بشریت، تلاش میکند ابعاد آنرا مخفی کند و از اعلام تعداد و اسامی شهیدان و در بسیاری موارد از اعلام محل دفن آنها به خانواده هایشان خوداری میکند. برای ماهها روحانی، ربیعی، رحمانی فضلی، پزشکی قانونی و سرکردگان ریز و درشت رژیم اعلام تعداد شهیدان را به هم پاس میدادند تا موضوع به فراموشی سپرده شود.
روحانی روز ۲۷ بهمن ۹۸ گفت ”این آمار در اختیار پزشکی قانونی است.... آنها می توانند اعلام می کنند”. روز ۲۸ بهمن رییس پزشکی قانونی گفت: ”دولت باید آمار را اعلام کند. از وزیر کشور سوال کنید”. علی ربیعی سخنگوی روحانی ۳۰ بهمن گفت ”چند روز آینده آمار از سوی یکی از دستگاه های مسئول اعلام خواهد شد”. رحمانی فضلی در ۱۰ خرداد گفت: «تعداد فوتیها را از ۱۰ هزار، ۸ هزار ۷ هزار نفر، ۶ هزار و ۲ هزار هم گفتند همین روزها اعلام خواهد شد، که اصلاً عددها این نیست». عددی که هیچگاه اعلام نشد.
خانم مریم رجوی، رییس جمهور برگزیده مقاومت ایران با درود به شهیدان قهرمان قیام آبان گفت جنایات رژیم آخوندی و سردمداران آن هرگز فراموش نمیشود، آنها نه می تواند گریبان خود را از عواقب قتل عام زندانیان سیاسی و نسل کشی مجاهدین خلاص کنند و نه از آثار جنایت علیه بشریت در آبان ۹۸. سردمداران این رژیم باید بخاطر چهاردهه جنایت علیه بشریت و نسل کشی در برابر عدالت قرار گیرند. سکوت و بی عملی جامعه بین المللی در قبال قتلعام ۳۰ هزار زندانی سیاسی در سال ۶۷ که خامنهای، رئیسی و اژهای از عاملان و آمران آن بودهاند منجر به استمرار جنایت توسط آنان تا آبان ۹۸ و تا همین امروز شده است. خانم رجوی خواستار ارجاع پرونده نقض حقوق بشر در ایران بویژه قتل عام های ۶۷ و ۹۸ به شورای امنیت ملل متحد و محاکمه سردمداران این رژیم در دادگاه بین المللی شد.
۱.کرمانشاه رضا امیدی یاریجانی
۲.نورآباد علی مومنی
۳.شیراز(صدرا) علی دبیری
۴.شیراز یدالله حاجی طاری پور
۵.شیراز محمدرضا زارعی
۶.ماهشهر علی رحمانی
۷.ماهشهر طاهر عچرش
۸.اندیمشک معین مسلم پور
۹.ملارد امیرحسین زارع زاده
۱۰.شهریار علیرضا نیکجه
۱۱.شهرقدس رضا حسن نیا
۱۲.شهرقدس حمزه علی نعمتی
۱۳.شهرقدس حسین کشاورز افشار
۱۴.تهران امید ساعدی راد
۱۵.تهران محسن ایرانشاهی
۱۶.تهران مهدی احمدی
۱۷.تهران هادی محمدی
۱۸.نسیم شهر علی آقایی
۱۹.اسلامشهر مهدی سلمان زاده
۲۰.کرج میلاد پررنگ
۲۱.کرج-مارلیک رضا تاری وردی
۲۲.کرج علی محمد آقاپور
۲۳.کرج ابراهیم مهدی پور
۲۴.فردیس کرج اصغر لشگری
۲۵.نجف آباد عبدالرضا ایزدی
۲۶.اصفهان مهدی فراهانی
۲۷.اصفهان سعید فریدنی
۲۸.اصفهان محمد هوره ای
۲۹.مشکین شهر اشکان خمره ای