۱۳۹۹ دی ۲۱, یکشنبه

واقعیت کشتار کرونا و آمارهای ساختگی رژیم - مروری بر رسانه‌ها



                           گزیده روزنامه‌های حکومتی

موضوع ممنوعیت خرید واکسن کرونا و تداوم آلودگی هوای کلان‌شهرها بیشترین مطالب روزنامه‌های ۲۱ دیماه را به خود اختصاص داده است. اغلب روزنامه‌های حکومتی، با جملات مشابه و تکراری در تأیید حرف خامنه‌ای برای ممنوعیت خرید واکسن کرونا، سفارشی بودن مطالب را خود را به نمایش گذاشته‌اند.

اعتراف‌های ناگزیر به ضدمردمی بودن ممنوعیت خرید واکسن

اما در میان روزنامه‌های حکومتی وحشت از پیامدهای این تصمیم ضدمردمی و پیامدهای آن دیده می‌شود.

مستقل از باند مغلوب به قلم یک مهرهٔ اطلاعاتی رژیم زیر عنوان: «واکسن؛ جنگ روانی – تبلیغی» به «مطالبه مردمی بودن خرید واکسن» اذعان کرده و در وحشت از مقاومت ایران نوشته است: « (مجاهدین) با اشراف به مطالبهٔ عمومی که در ایران برای واکسن کرونا وجود دارد، به‌ویژه با قربانیان تأسف‌باری که این ویروس شوم از مردم ما گرفته، بر این می‌دمند که چرا نظام واکسن معتبر فایزر و مادرنا وارد نمی‌کند!».

این روزنامه در ادامه افزوده است: «هدف (مجاهدین) روشن است. آنها از هر چالشی می‌خواهند یک بحران اجتماعی خلق کنند. می‌خواهند با سیاست «فیزیکال وارفیر» (جنگ روانی نهادینه) واکسن را که یک مطالبهٔ به‌حق اجتماعی است، تبدیل به چاشنی انفجاری اغتشاشات کنند تا از رهاورد آن، استراتژی شوم و ضد (نظام) خود (براندازی) را پیش ببرند. درست مانند خطی که (از مطالبه‌ٔ به حق مردم) در رابطه با سیاست قیمت بنزین در آبان۹۸ در پیش گرفتند و از یک خلأ امنیتی استفاده کرده، با کانون‌های آشوب خود اغتشاشاتی به‌راه انداختند که دامنهٔ آن به تخریبهای بی‌سابقه و به گفتهٴ وزیر محترم کشور، آتش زدن صدها مرکز دولتی و امنیتی انجامید».

مستقل در ادامه نوشته است: « (مجاهدین) مدعی شدند ۱۵۰۰تن در جریان اغتشاشات کشته شدند (مجاهدین). با نفوذی که میان اعضای کنگره آمریکا و نفرات تصمیم‌گیر و تاثیرگذار سیاسی اروپا و آمریکا دارند، این رقم را توسط خبرگزاری رویترز مهر کردند و پس از آن هم پمپئو، وزیر خارجهٔ آمریکا هم بارها به همین آمار (مجاهدین) اتکا کرد. جا دارد در این زمینه دشمن و (مجاهدین) در کمین نشسته را هم در نظر داشته باشیم».

روزنامه حکومتی آرمان زیر عنوان: «روزشماری مردم برای واکسیناسیون» اعتراض های اجتماعی در صورت فراهم نشدن گشایش را گوشزد کرده و نوشته است: «اگر قرار باشد در نوروز هم گشایش نسبی‌حاصل نشود قطعاً با تبعات سهمگین روحی و روانی روبه‌رو خواهند شد و چه بسا رعایت‌کنندگان خود بخش معترض جامعه شوند». این روزنامه در ادامه نوشته است در صورت فراگیر شدن واکسیناسیون در کشورهای همسایه هرکس توانی دارد «برای واکسن زدن راهی می‌شود. معمولاً مسئولان و مدیران در صف اول این روندگان قرار خواهند گرفت؛ همان‌گونه که در شرایط عادی هم آقایان در تعطیلات از خارج رفتن صرف‌نظر نمی‌کنند، حتی اگر در حوزه مسئولیت‌شان سیل آمده باشد!».

این روزنامه در ادامه به نظام هشدار داده: «در این رابطه ممکن است بلبشویی ایجاد شود و مثل همیشه آنان که سرشان بی‌کلاه می‌ماند اقشار ضعیف جامعه‌اند. برای جلوگیری از بروز التهاب یا بحران هم که شده باید در زمینه خرید واکسن معتبر و توزیع مناسب و با برنامه و سریع آن تمرکز ویژه‌یی صورت بگیرد و برای یکبار هم که شده علاج واقعه را قبل وقوع در دستورکار قرار دهیم».

واقعیت کشتار کرونا و آمارهای ساختگی رژیم

«کرونا و بیماریهای قلبی» عنوان مطلبی در جهان صنعت است که با اشاره به آمار فوتی مرگ‌های ناگهانی در اثر عارضه قلبی که همه ناشی از کرونا است و ۵۰درصد آن جوانان هستند، نتیجه گرفته است: «افزایش فوتی مرگ‌های ناگهانی در بی‌خبری حاکی از آمارهای جدیدی است که ثبت نمی‌شود و مورد بحث قرار نمی‌گیرد. اغلب افرادی که به کرونا مبتلا می‌شوند اما بر اثر ایست قلبی فوت می‌کنند نامشان در فوتی‌های کرونا ثبت نمی‌شود پس دو رقمی شدن این آمار جای تعجب ندارد. بنابراین فوت ناقلان بی‌علامت به نوعی جزو آمار سیاه کرونا محسوب می‌شود؛ افرادی که غالباً تست کرونا ندادند اما بر اثر عارضه کرونا جان می‌بازند. مسئولان قصد ندارند برای جان شیرین مردم واکسن تهیه کنند. با این اوصاف دود تعلل در تهیه واکسن مورد تأیید سازمان بهداشت جهانی تنها در چشم مردم می‌رود».

دست سران نظام در آلودگی هوا!

روزنامه‌های حکومتی از باند مغلوب اعترافات تکان‌دهنده‌یی از میزان آلودگی هوا و پنهان‌کاری رژیم در مورد این واقعیت انعکاس داده‌اند.

ستاره صبح به‌نقل رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت نوشته است: «در برخی مناطق تهران و کلان شهرهای قزوین، اصفهان و اراک شاخص آلودگی هوا از عدد ۴۰۰ که وضعیت بسیار خطرناک را نشان می‌دهد نیز عبور کرده است... شاهسونی درباره میزان شاخص آلودگی در آبیک قزوین که در سایت آلودگی هوا شاخص ۵۰۰ (وضعیت فوق بحرانی) را نشان می‌داد گفت: بله در برخی ساعتها در برخی ایستگاهها چنین شاخصهای بسیار خطرناکی هم داریم، به‌عنوان مثال در شهر تهران در هفته گذشته در یکی از ایستگاهها، شاخص آلودگی بالای ۴۰۰ را نشان می‌داد».

مستقل در گفتگو با محمد درویش معاون سابق محیط‌زیست دولت روحانی زیر عنوان «پشت‌پرده آلودگی هوای تهران» نوشته است: «دوماه است که مازوت می‌سوزانند». این مقام سابق حکومتی اعتراف کرده است: «مصرف مازوت و افزایش استفاده از آن در نیروگاهها و مراکز صنعتی، از نهادهای بالادستی چراغ سبز و مصوبه دارد، به همین دلیل است که آقایان با خیال راحت بیش از دو ماه است که مازوت می‌سوزانند». این مقام حکومتی در ادامه افزوده است: «مجلس از دولت می‌خواهد که تا سال۱۴۳۰ اسراییل را از روی کره زمین محو کند! یعنی وقتی که هیچ زمان مشخصی برای واکسیناسیون کرونا یا منع استفاده از موادی چون مازوت ندارند، برای نابودی اسراییل در ۳۰سال آینده برنامه می‌ریزند».

اعتراف به آلودگی هوا برخلاف اطلاعیه‌های رسمی نظام

در حالی که اخبار رسمی تلویزیون رژیم پایان آلودگی را طی دو هفته اخیر به «اوایل هفته آینده» و یا «اواخر هفته جاری» وعده داده است آرمان از باند مغلوب به‌نقل «پایگاه جهانی هواشناسی» نوشته است: «طی این هفته، هوای کلان‌شهرهای تهران، کرج، اصفهان، مشهد، اراک، تبریز، قم و اهواز در بیشتر روزهای هفته پایدار و فاقد وزش باد و باران لازم، برای بهبود کیفیت هوا خواهد بود. طی هفته آتی وزش باد روزانه نیز به میزانی نخواهد بود که بتواند از غلظت آلاینده‌ها بکاهد. کاهش بارش‌ها و پایداری هوا تا روزهای پایان بهمن ادامه خواهد داشت».

جنگ گرگ‌ها در عرصه‌های مختلف مضمون اصلی اغلب مطالب روزنامه‌های حکومتی است.

از میان جنگ گرگ‌ها؛ فساد و بن‌بست

شرق در مطلبی با عنوان «سؤال‌های بی‌جواب یک پرونده» با اشاره به محاکمه سرپوشیدهٔ معاون قالیباف در شهرداری از جمله نوشته است: «پرونده قضایی عیسی شریفی، معاون شهرداری تهران در دوره قالیباف در چه وضعیتی است؟ اتهام‌های او چیست‌؟ آیا اتهام‌ها فقط مالی‌اند یا عناوین دیگری نیز دارند؟ چه مقدار از پرونده او مربوط به شهرداری است و چه مقدار از آنها بی‌ارتباط با شهرداری است؟ آیا در پرونده وی کسانی از شهرداری به‌عنوان شریک جرم یا معاون جرم نیز وجود دارند؟ در آن مقدار از پرونده او که به شهرداری تهران و سمت معاونتش در شهرداری مربوط است، آیا مقام مافوق او یعنی شهردار وقت تهران نیز دخالت داشته است یا نه؟ قاعدتاً شهردار وقت، نمی‌تواند به‌طور کامل از کارهای فرد زیردستش که حالا یک پرونده اتهامی بزرگ دارد، مطلقاً بی‌خبر بوده باشد. اگر با خبر بوده چرا نسبت به آنها واکنشی نداشته؟ چه مدیریت و تدبیری است که بر اثر آن معاون شهردار مجموعه‌یی از کارهای بسیار بزرگ را انجام می‌دهد که اینک از نظر دستگاه قضایی شایسته مدتها بازداشت و محاکمه و مجازات است و مقام مافوقش از آنها بی‌خبر بوده؟ اگر شهردار وقت‌، بی‌خبر بوده، این چه مدیریتی است که نمی‌داند قائم‌مقامش چه می‌کند؟ اگر باخبر بوده مسئولیتش چه می‌شود؟».

ستاره صبح به‌نقل از میرسلیم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشته است: «پذیرش FATF باعث براندازی نظام می‌شود».

«از تجربه فیلترینگ تلگراف درس نگرفتیم؟» عنوان مطلبی از آرمان است که با اشاره به زمزمه‌های فیلترینگ فضای مجازی در آستانهٔ نمایش انتخابات ریاست‌جمهوری نظام نوشته است «تجربه فیلترینگ تلگرام که همراه بود با تبلیغات پرحجم برای استفاده از پیام‌رسانهای داخلی نشان داد این روش‌ها نه تغییر محسوسی در استفاده مردم از پیام‌رسانهای آنلاین داخلی و نه شبکه‌های اجتماعی مشابه ایجاد کرد؛ نه باعث کاهش کاربران تلگرام شد. اکنون بعد از گذشت ۲سال و ۸ماه از بستن تلگرام، جدیدترین آمارها نشان می‌دهد، ایرانیان با حدود ۴۷میلیون کاربر هم‌چنان بیشترین استفاده کنندگان از تلگرام (البته با فیلترشکن) هستند و نه‌تنها به سوی پیام‌رسانهای داخلی‌ها نرفتند بلکه همین تعداد کاربر، پیام‌رسان خارجی واتس‌اپ را نیز به فهرست پراستفاده‌ترین نرم‌افزارهای موبایلی خود افزوده‌اند».

«دولت در بازی مار و پله حرکت می‌کند» عنوان گفتگوی محمد مهاجری مهرهٔ باند خامنه‌ای با شرق است که با اشاره به جابه‌جایی مهره‌های نظام در جریان نمایش انتخابات از جمله گفته است: «ما دچار یک بحران تحت عنوان ناکارآمدی هستیم. در سال‌های گذشته تاکنون بروز و ظهور ناکارآمدی در قوه مقننه و مجریه بیش از حد تصور بوده است. ناکارآمدی بیشتر به ساختارها بازمی‌گردد و تا زمانی که این سیستم ناکارآمد از فشل‌بودن خارج نشود، تغییر افراد چندان تأثیری در بهبود اوضاع نخواهد داشت». این مهرهٔ حکومتی در ادامه در مورد تصویب لوایح اف. ای. تی. اف گفته است: «چنان‌چه اکنون این لوایح در مجمع به تصویب برسد، فقط یک چماق بالای سر دولت خواهد بود؛ زیرا وقتی تصویب شود، گروه اقدام ویژه مالی به‌راحتی حاضر به پذیرفتن شرایط جدید ما نیست و احتمالاً مواضع سخت‌گیرانه‌تری در مقابل ما اتخاذ خواهد کرد».