۱۳۹۸ اسفند ۱۵, پنجشنبه

کنفرانس بین المللی زنان نیروی تغییر در آستانه روز جهانی زن در استکهلم

کنفرانس بین المللی زنان نیروی تغییر در آستانه روز جهانی زن در استکهلم
در آستانه روز جهانی زن یک کنفرانس بین المللی در سوئد با حضور شماری از نمایندگان پارلمان از کشورهای نوردیک، شخصیتهای سیاسی و مدافعان حقوق زنان از کشورهای مختلف جهان در شهر استکهلم برگزار شد.
سخنرانان این کنفرانس ضمن اعلام همبستگی با قیام مردم ایران حمایت خود را از مبارزه زنان ایرانی علیه رژیم زن ستیز آخوندی و برنامه ۱۰ ماده ای مریم رجوی اعلام کردند.
شرکت کنندگان در این گردهمایی مخفی‌کاری و پوشاندن حقایق شیوع ویروس کرونا توسط رژیم آخوندی را جنایت علیه مردم ایران دانستند که بمنظور کشاندن مردم به پای صندوق رای در جریان نمایش انتخابات مجلس رژیم توسط حکومت آخوندی صورت گرفته است.
رئیس جمهور برگزیده مقاومت خانم مریم رجوی پیامی به این گردهمایی فرستاد.
سخنرانان در کنفرانس بمناسبت روز جهانی زن در سوئد عبارت بودند از
-اینگرید بتانکور
- آلکساندرا آنسترل نماینده پارلمان سوئد از حزب مودرات
والنتینا لسکای، وزیر سابق کار و رفاه اجتماعی آلبانی و معاون رئیس مجمع پارلمانی شورای اروپا
گونار هگمارک نماینده سابق پارلمان اروپا از سوئد تا سال ۲۰۱۹
مارینا روسینگ وکیل حقوق بشر از سوئد
و سروناز چیت ساز مسئول کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران
در این کنفرانس خانم اینگرید شوء، عضو ارشد پارلمان نروژ از حزب محافظه کار یکی از ۳ حزب تشکیل دهنده دولت و نایب رئیس پارلمان نروژ در یک پیام ویدئویی همبستگی خود را با مبارزه زنان ایران ابراز کرد.

در این کنفرانس همچنین شماری از نمایندگان جوامع ایرانی در سوئد سخنرانی کردند.
کنفرانس بین المللی زنان نیروی تغییر در آستانه روز جهانی زن در استکهلم
خانم اینگرید شوء، عضو ارشد پارلمان نروژ از حزب محافظه کار یکی از ۳ حزب تشکیل دهنده دولت نروژ و نایب رئیس پارلمان نروژ در یک پیام ویدئویی به گردهمایی زنان نیروی تغییر در استکهلم گفت:
امیدوارم که همگی شما در احترام گذاشتن به روز جهانی زن به من بپیوندید. روز جهانی زن تنها خاص نیمی از جمعیت دنیا نیست بلکه متعلق به همه است. یک جامعه هیچگاه قادر به استفاده از تمامی ظرفیت‌های خود نیست مگر آنکه زنان نیز همانند مردان از امکانات و فرصت‌های برابر برخوردار شوند. متاسفانه در بسیاری از نقاط جهان اینگونه نیست. ما باید از هر موقعیتی استفاده کنیم تا همبستگی خودمان را با زنانی که در ترس زندگی می‌کنند نشان دهیم. آنهایی که از سرکوب و خشونت رنج می‌برند. زنان باید از همان حقوقی برخوردار باشند چه در نروژ زندگی کنند و چه در ایران و یا در سوئد. من بدینوسیله قدردانی خودم را به خاطر دعوت من به برنامه تان همبستگیم را با شما در روز جهانی زن ابراز می کنم.
کنفرانس بین المللی زنان نیروی تغییر در آستانه روز جهانی زن در استکهلم

کنفرانس بین المللی زنان نیروی تغییر در آستانه روز جهانی زن در استکهلم
خانم والنتینا لسکای، وزیر سابق کار و رفاه اجتماعی آلبانی و معاون رئیس مجمع پارلمانی شورای اروپا در سخنان خود در این گردهمایی گفت:
با تشکر زیاد. باعث خوشوقتی بسیار من است که در اینجا حضور دارم.
من از کشور آلبانی می آیم. چهره های بسیاری از ایرانیان برایم آشناست. یکی از آنها را را من میشناسم و با نگاه به آنها دردها و رنجهایشان را می‌بینم. لیست درد هایشان طولانیست که نمی‌شود همه آنرا دراینجا بازگو کرد. من می‌دانم دامونا از دو سالگی در زندان بوده است. او در این سرنوشت تنها نیست. هزاران هزار از آنان در کنارمان هستند در بین شما. آنها کشته، اعدام و شکنجه شدند و بصورتهایشان اسید پاشیده شده زیرا آنها با پوشاندن صورتشان مخالفت کردند. زنانی هستند که فقط بخاطر انسان بودنشان تحت تعقیب و آزار قرار گرفتند. آنها فقط بخاطر اعتقاد به حقوق بشر و حقوق زنان مورد سرکوب قرار گرفتند. من چون یک زن هستم از چیزیکه برایتان خواهم گفت مفتخرم. از مبارزه شان علیه دیکتاتوری. من دیکتاتوریهای زیادی را دیده ام اما دیکتاتوری که در ایران حاکم است فرق دارد. در من احساس قدرت ایجاد میشود وقتی میبینم خانم رجوی و یارانش با دیکتاتوری ایران مبارزه می‌کنند. او با بنیادگرایی اسلامی مبارزه می‌کند. این دین نیست، آنها (حاکمان ایران) وانمود میکنند که دین را نمایندگی می‌کنند.
میخواهم یک مقدار راجع به اشرف ۳ در آلبانی برایتان بگویم. همانطور که میدانید آلبانی کشور کوچکی است و ثروتمند نیست و می‌شود گفت که کشور فقیریست. اما قلبی بزرگ دارد و بدین دلیل دربهای کشورمان را برای استقرار ایرانیان باز کردیم. بنظرم این کار درستی است که باید از افرادی که از دیکتاتوری رنج کشیده اند حمایت کرد. حمایت از آنهایی که برای حقوق بشر و عدالت مبارزه کرده‌اند کار درستی است.
از ایرانیانی که به آلبانی آمده اند یک مقداری می‌گویم. آنها منتظر نشدند تا دیگران و یا کشورهای دیگر برایشان مسکن بسازند. آنها خودشان اقدام به اینکار کردند. انها یک کمپ فوق‌العاده ای را که دارای همه گونه امکانات اجتماعی و اقتصادی است را بنا کردند. آنها یک اجتماع خوبی با همسایگان خود با علایق و مذاهب گوناگون برقرار نمودند. آنها احترام عمیقی نسبت به دیگران و شیوه زندگی‌شان دارند و این احترام متقابل است. من احترام زیادی به این مبارزین آزادی و ضد دیکتاتوری دارم به آنهایی که با رژیمی که ۱۵۰۰ نفر از مردم ایران را در خیابان‌ها کشتار نمود. چرا نباید از این انسانها حمایت کرد؟ نه این اصلا امکان ندارد. مبارزین درون مقاومت ایران تنها انسانهای با رشادت نیستند آنها بسیار باهوش نیز هستند چونکه فردی مثل خانم رجوی را به رهبری خود برگزیده اند. من خانم رجوی را از چند سال پیش می شناسم. من اینرا همیشه گفته ام، وقتی انسانهایی زنی را در برابر بدترین دیکتاتوری‌ها برهبری انتخاب می‌کنند آدمهای با هوشی هستند. چون این پیامی است نه تنها برای مردم ایران بلکه فراتر از آن، برای منطقه شما و حتی خارج از آن. خانم رجوی فرد با جرأتی است او دارای شخصیتی قوی میباشد. او کم کم شناخته شدگی جهانی پیدا می‌کند. کشور من آلبانی تصمیم به اخراج سفیر و کاردار اول رژیم ایران گرفت زیرا رژیم قصد حمله به جمع ایرانیان مقیم آلبانی را داشت و این کار درستی بود بهمان گونه که پذیرفتن ایرانیان پناهنده کار درستی بود. بر سردر ورودی کمپ اشرف نوشته شده که «پیروزی از آن ماست، آینده از آن ماست». من نیز معتقدم که پیروزی و فردا از آن شماست. فکر می‌کنم این کار درستی است که ایرانیان رنجدیده از دیکتاتوری را حمایت کرد. باید کسانی که از سرکوب گریخته‌اند را حمایت کرد. مردم ایران شایسته بهتر از آنی هستند که امروزه بر آنان حاکم است. من برایتان بهترینها را آرزومندم.