ویروس ولایت فقیه
۱۰ سال پیش فیلمی بنام «شیوع» که ظهور و گسترش ویروسی شبیه کرونا را پیشبینی کرده بود بر روی پرده سینماها رفت، اما استقبال زیادی از آن نشد. «شیوع» رتبه شصت و یکمین فیلم پرفروش سال ۲۰۱۱ را بدست آورد، ولی هم اکنون بخاطر شباهت حیرت انگیزش با شرایط امروز جهان مورد توجه فیلم دوستان قرار گرفته است و دستاندرکارانش را بهتعجب واداشته است. این فیلم اینک در موتورهای جستجوی گوگل بهکرات دیده میشود.
دست برقضا داستان این فیلم در چین اتفاق می افتد.یک تاجر در جریان مسافرت به چین و از طریق دست دادن به یک آشپز که توسط لاشه خوکی که از یک خفاش گزیده شده بود، به ویروس مبتلا شده و بلافاصله می میرد. این مرگ و میر گسترش پیدا میکند و موضوع قرنطینه پیش میآید و باقی قضایا ... و نهایتا پیام فیلم چنین است که دیر یا زود چنین بلایی بر سر انسان میآید، مواظب باشید!...
در حال حاضر با ورود ویروس کرونا از چین به ایران، مردم ستمزده میهن در حال نبرد با یکی از واردات مرگزای رژیم آخوندی از سوی یکی از دوستان استراتژیکش می باشند؛ اما ویروسی بسا چندین هزار بار کشندهتر از کرونا، بیش از ۴۰ سال پیش و پس از سرقت انقلاب ضد سلطنتی توسط خمینی ملعون وارد ایران زمین شد و چنان کشتاری تا همین امروز به راه انداخته است که کرونا در برابرش یک جوجه کرکس نحیف بیش نیست!
سال ۱۳۶۰ نیروهای انقلابی و پیشتاز آخرین تحقیقات و بررسی های خود را در آزمایشگاهی به بزرگی خاک میهن از ظهور ویروس خمینی و خانواده مرامی و عملی او، به شکل یک گزارش خونین به مردم ایران عرضه کردند و البته بهای سنگین این افشاگری را نیز پرداختند...
امروز اما چنان این بلیه شوم در تار و پود ساختارهای این جامعه رخنه کرده است که تحلیل هر بخش آن نوشتارهای طولانی میطلبد. در این چکیده تنها به گوشهٔ کوچکی از آثار این تباهی در حوزه اقتصاد اشاره میشود.
فهرست چالشهایی که اقتصاد ایران را در سال ۹۸ زمینگیر کرد
«سال ۱۳۹۸ در بسیاری از حوزهها برای ایرانیان سال تلخی بود». این عنوان تنها یکی از گزارشهایی است که از صافی ممیزی های رژیم در رسانه های کشور عبور کرده است. اگر روزی قرار بر شفافسازی پرونده نظام ولایت فقیه باشد، آمارها و ارقامی فاش خواهد شد که مو بر تن آدمی راست میکنند.
«سال ۱۳۹۸ برای اقتصاد ایران سال خاصی بود. در این سال، انبوهی از مشکلات و تنگناهای اقتصادی بهطور همزمان اقتصاد کشور را تحت فشار بیسابقهای قرار داد. اگر چه هنوز آمار نهایی عملکرد سال ۱۳۹۸ منتشر نشده، ولی آمار مقدماتی مرکز آمار ایران، نشان میدهد رشد اقتصادی ۹ماهه سال جاری، برابر با منفی ۶/۷ درصد بوده است و رشد اقتصادی بدون نفت نیز رقمی منفی و نزدیک بهصفر بوده است. رشد تشکیل سرمایه ثابت (به قیمتهای ثابت) نیز بر اساس آمار مرکز آمار ایران، طی ۹ ماه سال ۱۳۹۸ برابر با منفی ۶/۲ درصد بوده است. همچنین، مصرف نهایی خصوصی (به قیمتهای ثابت) در ۹ماهه سال رشدی برابر با منفی ۶ درصد داشته است. از طرف دیگر، نرخ تورم (میانگین ۱۲ ماه منتهی به بهمن) نیز بر اساس آمار مرکز آمار ایران برابر با ۳۷ درصد بوده است. صرف نظر از میزان دقت و قابلیت اتکای آمارهای مرکز آمار ایران، شواهد مختلف از جمله آمار تولید اقلام منتخب وزارت صمت نیز کاهش تولید بسیاری از اقلام منتخب را نسبت به سال قبل تایید میکند.
از سوی دیگر، بر اساس آمار منتشرشده در پایگاه اطلاعرسانی بانک مرکزی، نرخ رشد نقدینگی در پایان آذرماه سال جاری نسبت به یک سال قبل برابر با ۲/۲۸ درصد بوده است که در مقایسه با آمار سال قبل (۱/۲۲ درصد) افزایش قابل توجهی دارد. همچنین بر اساس آمار منتشرشده از سوی بانک مرکزی، بین اجزای تشکیلدهنده نقدینگی نیز، رشد پول (۴۹ درصد) به میزان قابل توجهی بیش از رشد شبهپول (۲۵ درصد) است...شاخصهای اصلی اقتصاد حاکی از آن است که اقتصاد ایران در سال ۱۳۹۸ در مقایسه با روند بلندمدت، به میزان معناداری با کاهش سطح تولید ناخالص داخلی، کاهش درآمد سرانه، کاهش سرمایهگذاری، افزایش نرخ تورم، افزایش نرخ رشد نقدینگی و کاهش رفاه خانوار مواجه بوده است. با انتشار آمارهای تفصیلی طبعاً میتوان با دقتی بیشتر تحولات شاخصهای اقتصادی سال ۱۳۹۸ را مورد بررسی و تحلیل قرار داد...»
این گزارش سپس به ریشه یابی چالش های اقتصادی می پردازد و به سه عامل ساختاری و تحریم ها و خطاهای سیاستگذاری کارگزاران رژیم آخوندی اشاره میکند که در جای دیگری قابل پرداختن است. اما بطور خلاصه کسری بودجه دولت با وجود میلیاردها دلار پول نفت طی این ۴۰ سال، تصاحب کردن و دست بردن در اندوخته های بانک مرکزی برای جبران کسری بودجهها و در نهایت چاپ پول بی پشتوانه تا همین امروز و ادامه آن تا روزی که در این خاک مستقر هستند، مشکلات بانکی و بخصوص بانکهای بهاصطلاح خصوصی که مافیای سپاه و امنیتیها از جمله علل این بیماری کشنده در حوزه اقتصاد هستند، «خلق مداوم پول جدید و رشد مستمر نقدینگی و در نهایت تورم مزمن»، پدیده هایی هستند که عوارض آن را مردم مصیبت دیده ایران با پوست و گوشت خود حس میکنند.
روند کاهنده رشد اقتصادی دیگر بلایی است که در آمارهای سالیانه خود را نشان میدهد که رژیم آخوندی آن را به استکبار جهانی نسبت میدهد، تا کسادی و رکود تولید و تجارت را سرپوش بگذارد. از کاهش سرمایهگذاری در این سالها، چنان سخن رفته است که دیگر هیچ فرد مطلعی آن را از یاد نمیبرد؛ چنانکه...«کاهش نرخ سرمایهگذاری باعث شده است که در سالهای اخیر، میزان تشکیل سرمایه ناخالص سالانه از میزان استهلاک سالانه داراییهای ثابت اقتصاد کمتر باشد» (اقتصادنیوز۸فروردین ۹۹)
۸۰ درصد مردم ایران زیرخط فقر زندگی میکنند
نتیجهٔ گوشهای از کارنامه رژیم آخوندی بهروز سیاه کشاندن ملتی است که همه امکانات و شرایط لازم برای بهزیستی و بهروزی را دارا بود ولی امروزه به انواع بلایا و تباهی ها و ویروس های مرگبار ساخته شده بدست یک رژیم تبهکار، مبتلا شده است.
شهاب نادری، عضو مجلس رژیم سه سال پیش در موافقت با استیضاح علی ربیعی به عنوان وزیر کار گفته بود: «نتیجهٔ عملکرد ۶ ساله وزارت تعاون، کار و رفاع اجتماعی این است که«۸۰ درصد از جامعه ایران زیر خط فقر هستند»!
وی با اشاره به تظاهرات اعتراضی مردم در دی ماه سال جاری هشدار داد که «امروز وجود جوان بیکار مشکل امنیتی به بار میآورد...»
نیلی دستیارسابق اقتصادی روحانی، در اسفند ۹۶گفت: «امروز کشور مانند مریضی است که در حالت بد در بیمارستان قرار گرفته، اما هم بستگان با هم و هم پزشکان با هم درگیرند...او ایران را به یک کشتی شبیه کرد که گروههای مختلف حاکمیت در آن نشستهاند و هشدار داد: «همه در یک کشتی نشستهایم و اگر این کشتی غرق شود، همه ضرر میکنند»
این اعترافها و هشدارها مربوط به بیش از ۲سال پیش است. مردم ایران از آن زمان حماسهها و قیامهای باشکوه اما پرهزینهای بهقیمت خون بهترین عزیزانشان خلق کردهاند که قیام آبان ماه ۹۸ یکی از قلههای آن است. امروز در سال ۱۳۹۹ رژیم آخوندی غرق در بحرانهایی است که آن را در آستانه سقوط قرار داده است.
از ۴۰ سال پیش شیوع ویروس ولایت فقیه هشدار داده شده بود و حالا مردم ایران در حال نبرد آخرین برای پاکسازی آن از ساحت پاک ایران زمین هستند.