خانم مریم رجوی در این شرایط بحرانی مردم را به هوشیاری و همیاری که تنها چاره ملی و سراسری است فراخواند
درحالیکه بحران سیل و آبگرفتگی استانهای مختلف را در سراسر ایران فراگرفته و تهران بزرگ نیز در معرض خطر است، عصر سهشنبه و سیلاب در مناطق بزرگراه امام علی، آزادگان، سه راه آذری، فتح، ستاری، نسیم، لشگری، دهکده المپیک، پونک، ایران زمین جنوبی و مترو میدان آزادی تهران سرازیر شد.
گزارشها هم چنین حاکیست که عصر سهشنبه رانش زمین در جاده کنسولقان، سبب ریزش سنگ و گل به بخش هایی از سطح جاده کن شده است .
در شیراز ظهر سهشنبه با ورود سیل ویرانگر دوم، آسیبهای بسیاری به منازل مردم بویژه در محله سعدیه شیراز وارد شده است.
مناطق بلوار فایی، کمربندی، پل باغ صفا و پل فضلیت دچار سیل شدند. در دروازه قرآن شیراز همچنان سیل جاریست.
مردم شیراز برای در امان ماندن از سیل به پشتبامها پناه بردهاند.
طبق گزارش های اهالی و شهود عینی در شیراز آمار جان باختگان فاجعه سیل که از محصولات حاکمیت ۴۰ ساله آخوندی است به بیش از ۱۵۰ نفر بالغ میشود
گزارشها از شیراز هم چنین حاکیست که رژیم برای پوشاندن آمار واقعی مانع ورود مردم و گزارشگران به محوطه بیمارستان ها میشود
خانم مریم رجوی ضمن تسلیت به همه خانوادههای داغدار به ویژه بستگان قربانیان سیل در شیراز، عموم مردم بویژه جوانان را به تشکیل شوراهای مردمی در هر شهر و محله و روستا برای مقابله با سیل و عوارض مصیبت بار آن و کمک به مردم و آسیب دیدگان فراخواند و تاکید کرد: همیاری ملی و مردمی تنها راه غلبه بر این سیل ویرانگر و سیاستهای مخرب رژیم آخوندی است.
خانم رجوی ضمن تاکید بر هوشیاری و همیاری در این شرایط بحرانی گفت: سردمداران رژیم و پاسداران با نابودی محیط زیست، جاده سازی و ساختمان سازی بی رویه، مسیلهای سنتی را که مانع سیل میشده مسدود کرده و باعث سیلهای ویرانگر در شهرها و روستاها شده اند. آنها بعد از فاجعه سیل هم تنها به فکر ممانعت از اعتراضات مردمی و حفظ سلطه ننگین خود هستند
امکانات سپاه و بسیج و ارتش و دستگاههای حکومتی که سرقت شده از مردم ماست، باید تماما در اختیار مردم قرار بگیرد.
خامنهای یک روز پس از سیل ویرانگر در پیامی به امام جمعه خود در شیراز آخوند دژکام، ریاکارانه مدعی شد که این سیل مایه اندوه او شده است. ولی فقیه ارتجاع با لاپوشانی جرم آشکار رژیم در تخلفات ساخت وساز که علت اصلی حادثه مرگبار سیل در دروازه قران شیراز بود، به منظور مقابله با فوران خشم مردم با دجالبازی مشمز کننده یی خواهان جبران مصیبتها و خسارتهای سیل در شیراز شد.
فضیحت خرابکاریهای رژیم آخوندی و سیاستهای مخرب زیست محیطی آن در ۴۰ سال گذشته به حدی است که رژیم که بهتر از هر کس از کارنامه سیاه خود آگاه است، در ماجرای سیل شیراز شتابان برای بستن دهانها اعلام کرد که دادستان ارتجاع در شیراز پرونده ای برای رسیدگی به این موضوع باز کرده و میگوید: بررسی های اولیه نشان می دهد که «لایروبی» در مسیر سیل انجام نشده است.
سخنگوی مجاهدین در این باره گفت: همه میدانند که لایروبی کردن مسیرهای سیلاب کمترین چیزی است که رژیم و دوایر حکومتی باید انجام میدادند اما دزدیها و چپاولها جایی در این رژیم برای حداقلها هم که با جان و مال مردم مرتبط است باقی نمیگذارد.
کمااینکه مردم شیراز بخوبی آگاهند که مسیر رودخانه خشک در کنار دروازه قرآن در همان دولت آخوند خاتمی که مدعی اصلاحات بود، بر خلاف همه ضوابط شهرسازی و زیست محیطی به خیابان تبدیل شد و شمه ای از پروندة دزدیها و زمین خواری جیرهخواران حکومتی در این خصوص در اوایل دهه ۸۰ فاش شد.
در ساختار سنتی شهری در شیراز مسیر رودخانه خشک، مسیر عبور و تخلیه سیلاب بوده اما در رژیم آخوندی، کارگزاران رژیم زیر پوش خیابان سازی و آسفالت تا توانستند دزدی و چپاول کردند و زمینها را به بهانه های مختلف تصاحب یا به نام افراد خانوادهشان نمودند.
سخنگوی مجاهدین افزود: مردم شیراز و عموم مردم ایران به روشنی میدانند که اگر آخوندها اینقدر دزد و چپاولگر نبودند، ایران ماتم زده اکنون اینچنین دستخوش فجایع زیست محیطی و خسارت و تلفات نبود.
همه میدانند که جنگل دزدی و کوه دزدی و سرقت مسیل و نقض ضوابط اولیه شهرسازی و جاده کشی های شهری و روستایی، عامل اصلی فاجعه در این ابعاد است. در غیر این صورت اگر آخوندها کمر به قتل عام محیط زیست و مسیرهای سنتی سیل نمی بستند، بلاشک مردم ایران از فواید بارندگی استفاده میکردند. اما رژیم میکوشد به گونهای اسرارآمیز فاجعه را به حوادث ناگهانی و خشم طبیعت و وقایع غیر مترقبه نسبت بدهد.
سخنگوی مجاهدین تأکید کرد: هیچ چیز غیر مترقبه ای جز ننگ رژیم ضدبشری آخوندی در ایران یعنی قتل عام منابع انسانی و محیط طبیعی این میهن توسط آخوندهای دزد و غارتگر و پاسدارانشان در کار نیست.
درست به همین دلیل مردم و محیط زیست ایران زمین تنها با سرنگونی این رژیم منحوس از یوغ ستم آخوندی رها میشوند.
در خوزستان بارشهای سیل آسا در اهواز شروع شده است.
۴برابر شدن ورودی به سد کرخه، نگرانی از سیلاب را افزایش داده است، یک کارگزار رژیم در خوزستان گفت: نگرانی از شرایط سیلابی حوزه رودخانه کرخه همچنان ادامه دارد. تراز آب رودخانه در حال خارج شدن از حد نرمال و مورد انتظار است و احتمالا آب زیرگذرهای اهواز را در بر میگیرد.
در دزفول سیل تا مرکز شهر پیش رفت.
در دورود رودخانه ماربره طغیان کرد و کوی کارمندان کارخانه سیمان در معرض تهدید آبگرفتگی است.
در ایذه، حداقل دو محله به نامهای «آبگیر» و «پایین دست» در معرض خطر سیل گرفتگی کامل قرار دارند بهطوری که اهالی این مناطق باید کامل این محلات را تخلیه کنند.
جاده بهبهان ـ رامهرمز بر اثر جاری شدن سیل مسدود شده است.
در کهلگیلویه وقوع سیل در بوستان باشت کهگیلویه و بویراحمد موجب جان باختن یک نوجوان ۱۵ ساله شد.
به علت سیل و رانش زمین در کهگیلویه و بویراحمد سه روستا تخلیه و یک روستا تخریب شد. هم چنین راه ارتباطی بیش از ۶۰ روستا در این استان و ۸۰ درصد از راههای عشایری شهرستان گچساران قطع شده است.
طغیان رودخانههای شهر یاسوج نیز همچنان ادامه دارد.
در بویراحمد، رانش زمین روستای «آبیدک زیلایی» در خود فرو برد. فرماندار رژیم در بویراحمد گفت: این روستا به طور کامل محور شده و هیچ اثری از آن وجود ندارد. این کارگزار رژیم درباره میزان تلفات در این روستا چیزی نگفت.
سد هفشجان شهر کرد نیز سرریز شد. فرماندار رژیم در شهر کرد گفت: دریچه های سد چشمه زنه هفشجان در شهرستان شهرکرد برای جلوگیری از خسارت به سد باز شد.
روز سهشنبه آب رودخانه الوند به پل روگذر سرپلذهاب نزدیک شده و احتمال زیر آب رفتن این پل بر اثر بارش شدید باران وجود دارد.
در اصفهان بهدنبال سر ریز شدن سد خاکی روستای جبل بخش کوهپایه، سیل به شرق اصفهان رسید.
در بروجن در استان چهامحال و بختیاری از حوالی یک بامداد سهشنبه سیل به این شهر سرازیر شد.
بامداد سهشنبه روستای طرزجان در یزد در محاصره سیل قرار گرفت.
در مشهد بوستان وکیلآباد به خاطر خطر سیل بسته شده است.
در استان زنجان سیل وارد شهرستان افشار شد.
گزارشها حاکیست، مردم سیلزده و خشمگین استان گلستان با پاسداران جنایتکار سپاه درگیر شده و از حضور آنان در این مناطق آنهم پس از۵روز جلوگیری کردند. در این درگیری مردم پسر آخوند جنایتکار نورمفیدی نماینده ولیفقیه در گلستان را به سختی گوشمالی دادند.
بامداد سهشنبه به تیمی از پزشکان متخصص که برای حضور در روستای خواجه نفس از روستاهای ترکمن صحرا در استان گلستان آماده بودند اجازه ورود داده نشد. این در حالیست که بهگفته شاهدان، مردم آسیب دیده از نبود امکانات لازم پزشکی رنج می برند.
در استان کردستان پنج سد از جمله سدهای سورال، زیویه، گاران و عباسآباد بانه سرریز شده و برخی از سدهای دیگر استان هم در آستانه سرریز شدن قرار دارند.
تراز آب تمامی رودخانههای استان کردستان در حال افزایش است و باید هشدارهای لازمه به مردم برای دوری کردن از حریم رودخانه ها داده شود.
در شهرستان قائن در خراسان جنوبی از صبح سهشنبه سیل جاری شده و جاده قائن به گناباد را آب پوشانده است.
روستاهای اطراف قائن در معرض تهدید سیل هستند.