اعتراف به فساد حکومتی و قاچاق روزانه ۱۰ تا ۳۰ ملیون لیتر سوخت
تلویزیون شبکه دو رژیم آخوندی در برنامه گفتگوی ویژه ۲۳مهر ۹۷خود تحت عنوان سناریوهای دولت و مجلس برای کاهش قاچاق سوخت ناچاراً به قاچاق سیستماتیک نفت در حاکمیت فاسد ولایت فقیه اشاره کرد و از جمله گفت سی درصد تولید سوخت کشور بهصورت قاچاق سازمانیافته به تاراج میرود.
چطور نهادهای مرتبط اجازه میدهند سی درصد تولید سوخت کشور قاچاق شود
مجری تلویزیون حکومتی ابتدا کارگزاران شرکت کننده را، « علی ادیانی (عضو کمیسیون انرژی مجلس)، هندیانی (معاون بهاصطلاح پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز) و موسوی خواه (مدیر عامل پخش فرآوردههای نفتی رژیم) معرفی کرد» سپس رو به این کارگزاران پرسید: «... ۱۰میلیون لیتر، ۲۰میلیون لیتر و ۳۰میلیون لیتر اینها ارقامی ست که در مورد حجم قاچاق بنزین و گازوییل این روزها به گوش میرسه البته باورش واقعاً سخت است چطور ممکنه ۳۰درصد از تولید سوخت ما قاچاق بشه آنهم به روش سنتی که تقریباًً محال است و سؤال دوم چطور ممکنه که نهادهای مرتبط اجازه بدهند یک همچین قاچاق سازمانیافتهای شکل بگیره...»
دزدی روزانه حداقل ۱۰میلیون لیتر سوخت با بهای ۱۵۰میلیارد تومان از اموال مردم
ادیانی راد عضو مجلس ارتجاع، ابتدا با کلیگویی و تشکیک در آمارهای ارائه شده عدد کف دزدیهای حکومت را روزانه معادل۱۰میلیون لیتر، و میزان غارت اموال مردم از این راه را، حداقل ۱۵۰میلیارد تومان در روز اعلام کرد. وی گفت: «همانطور که در مقدمه برنامه هم اشاره شد سه عدد را ما شنیدیم ۱۰-۱۵و ۲۰واقعیتش این است که عدد دقیقی نداریم اما کف اش معلوم است کف اش قدر ۱۰میلیون لیتر در روز است و بعضی از آمارها دلالت بر ۱۵و مازاد بر آنرا بهطور طبیعی الآن به جهت افزایش قیمت ارز بهنظر میآید که قاچاق سوخت بهویژه بنزین و گازوییل به همین نسبت رشد داشته و اگر ما این را ارز را الآن مبنای ۱۵هزار تومان ۱۳هزار تومان هم که حساب کنیم …
همون چیزی که مجموعه و در کف بازار داره رد و بدل میشه شما اگر عدد را ۱۰میلیون بگیرید ۱۵۰میلیارد تومان اگر ۱۵باشه به همین نسبت بیست باشه چیزی بالغ بر ۲۰۰و خردهای میلیارد در روز ما داریم از بیت المال و از سرمایهای که بین نسلی است و متعلق به ۸۰میلیون ایرانی است... داریم سرمایه سوزی میکنیم بنا به ادله متعدد....»
جذابیت! قاچاق و دزدی نجومی حکومتی
هندیانی کارگزار دیگر رژیم نیز این دزدی حکومتی را با بیحیایی آخوندی، بسیار جذاب خواند و گفت: «بنزین ما که اینجا هزار تومان است در ترکیه یک دلار و ۲۹سنت است حالا شما بیائید این یک دلار و ۲۹سنت را با هر عدد رقمی که میخواهید محاسبه کنید. خب این خیلی جذابیت ایجاد میکنه...
... در ترکیه متعارفش را بخواهید در نظر بگیرید ۱۴هزار تومان است [بنزین لیتری]... شما (مرزهای) شرقی را نگاه بکنید الآن گازوییل ما در مرز ۵هزار تومان داره معامله میشه سر مرز لب مرز در داخل پاکستان و افغانستان بین ۷۵۰۰تا ۸۰۰۰تومان لیتری... »
برای انتقال چنین حجمی از قاچاق سوخت بایستی حدود ۳هزار تانکر ۲۰هزار لیتری بکار گرفته شود
موسوی خواه که عنوان مدیر عامل پخش فرآوردههای نفتی را نیز با خود یدک میکشید گفت: «....اینکه واقعاً چه عدد و رقمی داره قاچاق میشه! من اگر فرض ۱۰میلیون را بگیرم و میانگین نفتکشهایی که باید این مقدار را به مرزها منتقل بکنند ۲۰هزار لیتر بگیرم...
... اینکه ۱۰میلیون (لیتر قاچاق روزانه که) میگوئیم به این معناست که اگر میانگین نفتکش هامون را ۲۰هزار لیتر بگیریم، ۵۰۰نفتکش در هر روز باید این فرآورده را مجموع منتقل بکنند به نقاط مرزی، خب طبیعتاًً برای اینکه بارگیری کنند تردد میکنند حتماً قاچاق را در ساعت پایانی روز در ساعت خلوت باید اینکار را بکنند در شبانه روز امکان اینکه قاچاق بتوانه تردد بکند طبیعتاًً به سهولت میسر نیست یعنی نزدیک ما حداقل حداقل ۲۵۰۰یا ۳هزار تا تانکر باید در کشور فعالیت بکنه که ۱۰میلیون در روز را ما منتقل بکنیم من خودم چون توی شرکت ملی بخش فرآورده نفتی دارم کار میکنم و عمرم را در این شرکت گذراندم و روزانه بالغ بر ۲۰۰میلیون لیتر فرآورده را در کشور جابهجا میکنیم میدانم یک احجام بسیار سنگینی است ».
مجری: «فرمودید برای جابهجایی این حجم از سوخت برای قاچاقش ما چقدر تانکر نیاز داریم؟ »
موسوی خواه: «اگر ۱۰میلیونی که شما فرمودید و دوستان که ۱۲میلیون ما نزدیک به ۳هزار نفتکش ۲۰هزار لیتری باید دستاندر کار حمل این فرآورده باشند که روزانه بالغ بر ۵۰۰نفتکش باید همه روزه در مرز یا در نقاط مرزی این فرآورده را تخلیه بکنند ۵۰۰تا داره تخلیه میکنه ۵۰۰تا داره بارگیری میکنه ۵۰۰تا بین راهها دارند تردد میکنند ۵۰۰تا پنهان شدند از نگاه پلیس ۵۰۰تا دارند تلاش میکنند خودشون را به نقاط مرزی برسانند این تعداد و این حجم سنگین نفتکش حتماً یک فکر میکنم نگاه تیزبینی را اگر داشته باشیم ».
قاچاق سوخت سازمانیافته است و صرفاً با تانکر انجام نمیشود
مجری تلویزیون رژیم که سعی دارد با بزرگ نشاندادن آمار تانکرهای قاچاق، آنرا غیرعملی نشان بدهد پرسید: «ستاد مبارزه با قاچاق یعنی چشمش را بسته روی ۳هزار تا نفت کش؟! یعنی اجازه دادید شما یک همچین قاچاقی سازمانیافتهای شکل بگیره؟ »
کارگزار بهاصطلاح پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، هندیانی، به قاچاق سازمانیافته این فرآورده اشاره کرد و گفت: «خدمت شما عرض کنم خود آقای جناب موسوی خواه هم مستحضرند اولاً بحث قاچاق صرفاً به انتقالش توسط تانکر نیست...»
وی در بخش دیگری از این مصاحبه گفت: «من یک نکته را میخواهم عرض بکنم ببینید بزرگترین انتظاری که از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز است این است که پدیده بنزین و پدیده گازوییل در اختیار دولت است، یعنی بخش خصوصی این را تولید نمیکنه یعنی مبدأ معلوم است دقیقاً مبدأ معلوم است اینکه از مبدأ با چه انحرافی و با چه ابزارهایی میره به سمت قاچاق کالا قطعاً دستگاههای نظارتی نه فقط ستاد مبارزه با قاچاق کالا همه دستگاههای نظارتی باید پاسخگو باشند...»
بدین ترتیب کارگزاران رژیم به بخشی از قاچاق سازمانیافته حکومتی بنزین برای تأمین ارز اذعان میکنند.
چپاول در پتروشیمیها، به اندازه ۹ماه یارانه تمام مردم ایران!
اعتراف مهرههای حکومتی به دو فقره دزدی میلیاردی
مافیای حکومتی و قاچاق پوشاک
مافیای حکومتی نوشتافزار و سودهای میلیاردی
انتهای چند ده میلیاردی در حاکمیت آخوندی و گرسنگی مردم!