روزنامه همشهری(رژیم) ۲۱/۳/۹۷ : « بازیگران اتفاقات دیروز مجلـس همه آن نمایندههایی نبودند که طومارهای بلندبالا در کف صحن علنی پهن میکردند و فریاد میزدند نمیگذاریم ایران به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم بپیوندد، همه آن نفراتی هم نبودند که از افطار تا سحر را بسیج شده و قریب به 600پیامک فقط به گوشی نمایندهای مثل مصطفی کواکبیان فرستاده و از او و بقیه خواسته بودند- یا هشدار داده بودند- به لایحه مقابله با تأمین مالی تروریسم رأی مثبت ندهد.
غلامرضا تاجگردون باید نقش اصلی جلسه علنی دیروز را بازی میکرد که با پیشنهادی میانه، هم خواسته موافقان و هم نظر مخالفان را برآورده میکرد، پیشنهاد او برای تعلیق دو ماهه پیوستن ایران به FATF و مشروط کردن تصویب نهایی این لایحه در مجلس به نتایج مذاکرات برجامی ایران و اروپا از دل جلسات یک هفتهای بزرگان مجلس با مخالفان لایحه و برخی نهادهای حاکمیتی بیرون آمده بود. چه بسا اینکه در جلسه ویژهای که شب قبلتر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با حضور علی لاریجانی، احمد امیرآبادی و مجتبی ذوالنور نمایندگان قم برگزار شده بود برخلاف اصرار اعضای جامعه مدرسین و استدلالهای ذوالنور در مخالفت با پیوستن ایران به FATF، علی لاریجانی پیوستن ایران به این کنوانسیون را در شرایط فعلی همراستا با منافع ملی کشور دانسته و از این موضوع دفاع کرده بود. دیروز تاجگردون در مجلس درباره پیشنهاد خود گفت: بعد از خروج آمریکا از برجام هنوز اقدام جدیای از سوی اروپا نداشتیم و پیشنهاد مسکوت ماندن لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم فرصتی است تا دولت تضامین لازم را از اروپا بگیرد. این پیشنهاد به رأی گذاشته شد و با موافقت مجلس مواجه شد.
بازوی دیگر علی لاریجانی در این سیاستی که مجلس در پیش گرفته است کاظم جلالی بود که هشدار دیگر را او به اروپا داده بود. رئیس مرکز پژوهشهای مجلس در نامههایی جداگانه به ۳ مقام مجالس ملی و سنای فرانسه و پارلمان اروپا نسبت به تحرکات منافقین در اروپا بهویژه فرانسه هشدار داده بود. این نامه از آن جهت اهمیت پیدا میکند که یادآوری حمایت اروپاییان از یکی از مهمترین گروههای تروریستی اهرم فشاری بود از سوی ایران برای گرفتن حق تحفظ در لایحه مقابله با تأمین مالی تروریسم.
با این پیشنهاد اروپا باید برادری خود را ثابت کند تا ایران بهصورت قطعی به کنوانسیون گروه ویژه اقدام مالی یا همان FATF بپیوندد، این شرط دوجانبهای است که مجلس برای دولت ایران و دولتهای اروپایی گذاشته است تا درصورت نتیجه بخش بودن مذاکرات برجامی ایران و اروپا تا 2ماه آینده تکلیف پیوستن ایران به FATF روشن شود. هر چند برخی نمایندگان معتقدند این اتفاق میتواند مقدمه بازگشت ایران به لیست سیاه FATF باشد».