۱۳۹۷ تیر ۴, دوشنبه

رژیم ایران بدلیل گردهمایی در چشم انداز مجاهدین خلق به فرانسه اعتراض کرد

سایت العربیه(عربی) ۳۱/۳/۹۷ : « در حالیکه سازمان اپوزیسیون مجاهدین خلق ایران تصمیم دارد گردهمایی سالیانه خود را در پایان این ماه برگزار کند، عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه ایران بدلیل اینکه فرانسه اجازه برگزاری این گردهمایی را داده است به این کشور اعتراض کرد.

روز چهارشنبه عراقچی در جریان ملاقات خود در تهران، با موریس گوردو مونتاین دبیرکل وزارت امور خارجه فرانسه خواستار توقف فعالیتهای سازمان مجاهدین خلق در خاک فرانسه شد. بنا به گفته خبرگزاری فارس عراقچی نسبت به استمرار حضور این سازمان رسما اعتراض کرده و خواستار توقف فعالیتهای آن شد. درحالیکه این سازمان تصمیم دارد گردهمایی سالیانه خود را در 30 ژوئن جاری تحت عنوان تغییر رژیم در پاریس برگزار کند در بیانیه‌هایی متعدد اعلام نموده استکه همچون سالهای قبل میزبان هیئتها و شخصیتهای بین المللی و عربی و مسئولین مجامع غربی و آمریکایی میباشد.
از سویی این گردهمایی مصادف است با وقایع و تحولاتی کیفی در داخل ایران که ادامه اعتراضات مردمی و تحصنهای کارگری و همچنین متزلزل بودن وضعیت بین المللی رژیم ایران بخاطر خروج آمریکا از توافق اتمی و بازگشت تحریمهای شدید آمریکا علیه تهران و افزایش فشار بین المللی بر روی رژیم بمنظور توقف حمایت از تروریسم و دخالت در منطقه و متوقف نمودن برنامه اتمی، در آن شمار است. محمد محدثین یکی از مسئولین سازمان مجاهدین خلق ایران و مسئول کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت ایران که توسط سازمان مجاهدین خلق در دهه هشتاد تشکیل شد گفته بود: گردهمایی سالانه مقاومت در ویلپنت پاریس می‌خواهد این پیام را به جهان و مردم ایران و همه کسانیکه در این گرهمایی شرکت میکنند بدهدکه رژیم ساقط می‌شود، رژیم آلترناتیو دارد و آینده از آن مردم ایران است و مردم آماده‌اند که آینده را دست بگیرند. محدثین در گفتگو با تلویزیون فارسی زبان سیمای آزادی وابسته به سازمان مجاهدین تاکید کرد: سیاست مماشات در سطح بین‌المللی، علیه فاشیسم دینی حاکم بر ایران یک ضربه اساسی خورده است. در سه دهه گذشته، دولتهای متوالی در آمریکا ـ واروپا سیاستشان در رابطه با ایران، اساساً مبتنی بر مماشات و سازش با رژیم بوده است. اساساً مبتنی بر این بوده که با این بخش یا آن بخش رژیم کنار بیایند. مبتنی بر این بوده که مدره‌های موهوم در درون این رژیم را تقویت کنند. مبتنی بر این بوده که از انقلاب در ایران اجتناب و حتی جلوگیری کنند. وی افزود: سیاست مماشات با رفتن دولت اوباما از کاخ سفید دولت جدید آمریکا به درجاتی به این حقیقت پی برده است که منافع و امنیت مردم آمریکا با این رژیم در تعارض است. محدثین اهداف و استراتژی این سازمان را خاطر نشان کرده و گفت: کانونهای شورشی، شوراهای مقاومت، سازمان مجاهدین خلق ایران و ارتش آزادیبخش با تمام قوا دست‌اندر کار به‌راه انداختن یک قیام بزرگتری هستند که برای همیشه به این وضعیت و دیکتاتوری سیاه که چهار دهه است مردم ایران و تمامی منطقه را به خاک و خون کشیده است، پایان بدهند. خاطر نشان میشود که سازمان مجاهدین خلق در دوره اوباما در واشنگتن مورد تایید نبود و تا سال 2012 در لیست تروریستی قرار داشت. اما امروز مجددا از آن استقبال شده و تریبونها با شعار تغییر در ایران در مقابلش گشوده میشوند که بازتاب جدیت دولت ترامپ برای گردآوردن کلیه نیروهای اپوزیسیون ایران برای ایجاد یک آلترناتیو سیاسی میباشد».