۱۳۹۷ فروردین ۲۰, دوشنبه

تشدید بحران حاکمیت و شقه مرگبار در راس نظام

مصطفی تاج زاده معاون پیشین وزیر کشور رژیم و از مهره های باند مغلوب رژیم، درباره شدت بحران حاکمیت و شقه مرگبار راس نظام نوشت: به نقطه عطف حذف یکی از دو دولت نزدیک می شویم. یا دولت پنهان از مستوری دست می کشد و با کنار زدن دولت قانونی ارگان حکومت را کامل در دست می گیرد یا مجبور به عقب نشینی از قلمروهای مختلف به ویژه در عرصه اقتصاد و سیاست خارجی می شود. اجازه ندهیم جامعه مدنی از حزب پادگانی شکست بخورد.

تاجزاده درپاسخ به اظهارات آخوند علم الهدی درنمایش جمعه، بر مسئولیت خامنه ای در بحرانهای گریبانگیر رژیم تاکید کرد و ضمن مقایسه بحرانهای دیکتاتوری آخوندی با دیکتاتوری شاهنشاهی نوشت: آقای علم‌الهدی! تفکر شاهنشاهی که مدعی بود پیشرفت‌ها مرهون هدایت داهیانه شخص اعلیحضرت و مشکلات ناشی از دولت‌ها و دیگران است، پذیرفتنی نیست، بویژه در جمهوری اسلامی که هیچ مقامی به اندازه‌ی رهبر اختیار و دخالت در امور ندارد و مسئول وضعیت کشور، خوب یا بد، در درجه اول شخص رهبر است.

آخوند علم الهدی نماینده خامنه ای در مشهد، در نمایش جمعه ۱۷ فروردین با حمله با آخوند روحانی گفته بود: بر خلاف فرمان رهبر عمل می کنند بعد به نتیجه نمیرسند, به شکست مبتلا میشن، شکست رو فرافکنی می کنند گوشه کنار زمزمه می کنند به گردن رهبر بیندازند، بابا مشکلات اقتصادی مال کیه!! مشکلات رو رهبر ایجاد کرد! رهبر که ۴ ساله میگه اقتصاد مقاومتی و شما عمل نمی کنید.

حالا به این نتیجه رسیدید باید فیلتر کنید آنوقت این رو به گردن رهبری می خواهید بیندازید که رهبر گفته فیلتر کنیدخودتون به این نتیجه رسیدید... حالا یک روزی گفتید دست ما روی دکمه فیلتر هیچ زمان نخواهد رفت حالا مجبور شدید این رو به رهبری فرافکنی نکنید.
تشدید بحران درون رژیم و در اثر قیام سراسری مردم ایران و هشدارهای باند مغلوب نظام نسبت به خطر سرنگونی نظام آخوندی
چند سال پیش هنگامی که جوسازی راجع به اصلاح طلبان قلابی و دعاوی میانه روی رژیم بالا گرفته بود، هنری کیسینجر وزیرخارجه پیشین امریکا گفت: اصلاح طلبان در حکومت ایران، همان قاتلانی هستند که فشنگهایشان تمام شده است.
اکنون که در زیر ضرب قیام سراسری مردم ایران ولی فقیه ارتجاع آماج شعارهای سرنگونی توده بپاخاسته مردم بجان آمده شده، همین قاتلان بی فشنگ فرصت را غنیمت شمرده و در مقابل خلیفه مفلوک ارتجاع به صحنه آمده و نسبت به آینده نظام اعلام خطر می کنند.
روز جمعه ۱۶ فروردین، ابوالفضل قدیانی موسس باند ارتجاعی و فاشیستی موسوم به مجاهدین انقلاب اسلامی که فلسفه وجودیش مقابله با مجاهدین بود و در دهه ۶۰ همراه با دیگر خط امامیهای بعدا اصلاح طلب شده امثال عبدی و حجاریان و تاجزاده جنایتهای سرکوبگرانه بسیاری در حق آزادیخواهان و مجاهدین مرتکب شدند، در بیانیه ای، در وحشت از خطر مجاهدین، خامنه ای را مسبب همه سیه روزیهای رژیم دانست و نوشت اگر تغییرات اساسی در رژیم صورت نگیرد، نظام ولایت فقیه سقوط خواهد کرد. وی ضمن مستبد و دروغگو خواندن خامنه ای و با حمله به احمدی نژاد که راه را برای غارت کشور به دست خامنه ای و نهادهای وابسته به او گشوده است نوشت: کسی –جز خودبرخواب‌زدگان- نیست که نداند سزای مقاومت در برابر آقای خامنه‌ای و نقد و سنجش کارنامه تباه او چیست. کیفر این جرم نابخشودنی‌ همانا پرونده‌سازی‌های دستگاه‌های امنیتی و نهایتا حبس و زندان از سوی دستگاه بیداد است».
قدیانی در ادامه با اشاره به سخنرانی خامنه ای در اول فروردین در مشهد، و مقایسه او با گوبلز وزیر تبلیغات هیتلر، در مورد شخص خامنه ای می نویسد که وی «مدعی وجود آزادی و مردمسالاری و حق انتخاب برای مردم می‌شود و ادعا می‌کند که حکومت او متعرض منتقدانش نمی‌شود.... اما دیگر زمان آن گذشته است که کسی بتواند با بگیر و ببند و خفقان، واقعیت را برای بخشی از مردم وارونه جلوه دهد.... چنین دروغ‌هایی از دهان مستبد تنها نشانگر اصلاح ناپذیر بودن نظام و عقیم بودن اصلاح‌طلبی تسلیم‌طلبانه است».
پیش از او نیز مصطفی تاج زاده معاون وزیرکشور رژیم در دوره آخوند محمد خاتمی وارد کردن ولایت فقیه در قانون اساسی رژیم را بزرگ‌ترین اشتباه نامیده بود.

تاجزاده: الانی که من دارم با شما صحبت میکنم اون اعتقاد گذشته رو من به جمهوری اسلامی ندارم ما دهه ها اعتقادی از جمهوری اسلامی دفاع کردیم الان فقط سیاسی دفاع میکنم یعنی اینکه چون آلترناتیوی نداره یا آلترناتیوش بدتر از خودشه دفاع میکنم نه اینکه چون بهش اعتقاد دارم نه ما خیلی خطاها کردیم که باید الان اصلاحش بکنیم.
تاجزاده: یکی از بزرگترین اشتباهات ما این بود که ولایت فقیه رو آوردیم توی قانون اساسی
در روزهای گذشته همچنین در لشکرکشی و رودررویی احمدی نژاد در برابر خامنه ای با انتشار نامه ۳۰۰ بسیجی، وضعیت بحرانی رژیم آخوندی را در مرحله سرنگونی به نمایش گذاشته شد. در این نامه از جمله آمده است:
-در شرایطی وارد چهل سالگی جمهوری اسلامی ایران شدیم که نگرانی نسبت به آینده‌ی کشور وگسست بین مردم و حاکمیت به بالاترین سطح خود در چهار دهه‌ی گذشته رسیده، بنیان‌ها و علقه‌های قلبی سست‌تر و سطحی‌تر گردیده است.
- اعتراضات مردمی سال ۹۶ زنگ خطرِ هولناک فروپاشی اجتماعی ایران را به صدا در آورده است.
این بسیجیان، راه حل را آغاز اصلاحات اساسی و انقلاب‌گونه در سال ۹۷ عنوان کرده اند و تاکید کرده اند در این دوراهی مهمی که امروز پیشِ روی نظام وجود دارد ثبات کشور به سود دشمنان داخلی و خارجی برهم خواهد خورد.
درهم ریختگی و جنگ وجدال باندهای جنایتکار درونی رژیم آخوندی یکی از پیامدهای قیام دیماه مردم ایران است که همه آنها را باهم روانه زباله دان تاریخ کردند و پایان ماجرای شیادان و جلادان تحت عنوان اصلاح طلب و اصولگرا را اعلام کردند.