عباس عبدی
اعلام تاريخ فيلترکردن شبکه اجتماعي تلگرام به جديدترين موضوع مخاصمات دروني رژيم تبديل شده است.
عباس عبدي از مهره هاي باند مغلوب نظام بستن تلگرام را غيرعاقلانه خواند و گفت: مسئوليت هر نوع تصميمي از نوع فيلتر تلگرام، متوجه کليت سيستم است نه اين مدير و آن مدير. اگر تصميمگيري بر مدار عقلانيت باشد، حتي فکر آن را هم به مُخَيله خود راه نميدهند. (انتخاب 11 فروردین 97)
محمود صادقی عضو مجلس رژیم از باند روحانی 11 فروردین 97 نيز گفت: مسدودسازی تلگرام یک سیاست شکست خورده است.
وی مدعی شد، تا کنون نه شورایعالی فضای مجازی نه هیچ مرجع دیگری مصوبه ای درباره فیلترینگ تلگرام نداشته است.
غلامرضا حیدری عضو مجلس ارتجاع از تهران نوشت: فیلتر تلگرام, توهم پاک کردن صورت مسئله است. زیانهای فیلتر تلگرام به مراتب بیش از سود ظاهری آن است.
محمدرضا بادامچی عضو مجلس رژیم گفت: فیلتر تلگرام به ۲۰۰ هزار شغل آسیب میزند و زندگی نیم میلیون نفر را دچار اختلال مالی میکند. قبلا از فیلتر دیگر شبکهها چه نتیحهای گرفتهایم که اکنون با فیلتر تلگرام دنبال میکنیم.
فاطمه حسینی عضو ديگر مجلس ارتجاع گفت: تهدید مداوم به فیلتر تلگرام, حتی برای اعمال فشار بر این پیامرسان, پیامدی جز اختلال در اطلاعرسانی, تعطیلی کسب و کارهای تلگرامی و نارضایتی عمومی ندارد.
همچنين سبحانی فر یک عضو دیگر مجلس رژیم با رد سخنان بروجردی گفت «زمان فیلتر تلگرام زمان دقیقی نیست و نباید اخباری به جامعه پمپاژ شود که امنیت روانی مردم را مخدوش کند».
از سوی دیگر، بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت مجلس رژیم، روز یکشنبه گفت: موضوع تلگرام مبحثی گره خورده با امنیت نظام است و عملاٌ با طراحیهای صورت گرفته و پیچیدگیهای پشت پرده، تهدیدي امنیتی و اختصاصی برای جمهوری اسلامی است.
معاون مرکز فضاي مجازي در شهريورماه گذشته گفته بود، بيش از ۴۰ ميليون نفر در ايران عضو تلگرام هستند و اين پيام رسان ۶۰ درصد پهناي باند اينترنت ايران را اشغال کرده است