۱۴۰۳ آذر ۲, جمعه

قطعنامه محکومیت نقض حقوق‌بشر توسط حکومت آخوندی در اجلاس کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل

قطعنامه محکومیت نقض حقوق‌بشر توسط حکومت آخوندی در اجلاس کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل
اجلاس کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل

سخنرانیهای نمایندگان کشورها

همزمان با بررسی و تصویب هفتاد و یکمین

قطعنامه محکومیت نقض حقوق‌بشر توسط حکومت آخوندی

 نماینده آمریکا در سازمان ملل گفت: ما به کشورهای عضو می‌پیوندیم تا نقض حقوق‌بشر علیه ایرانیان، از جمله محدودیت‌های ناعادلانه آزادی بیان، اجتماعات و مذهب یا عقیده، به‌ویژه برای زنان و اعضای اقلیت‌های قومی و مذهبی را محکوم کنیم.

نماینده انگلستان گفت: انگلستان عمیقاً نگران وضعیت حقوق‌بشر در ایران است. استفاده جمهوری اسلامی از مجازات اعدام به سطح بحرانی رسیده است. با گذشت ۲سال از اعتراضات سراسری مقامات هم‌چنان به تبعیض خشونت‌آمیز علیه زنان و دختران ادامه می‌دهند.

نماینده استرالیا گفت: استرالیا هم‌چنان از وضعیت وخیم حقوق‌بشر در ایران، به‌ویژه آزار و اذیت زنان و دختران، سرکوب اقلیتهای قومی و مذهبی، استفاده از بازداشتهای خودسرانه، و سرکوب فراملی روزنامه‌نگاران و مخالفان سیاسی در خارج از کشور، عمیقاً نگران است.

نماینده کانادا در سازمان ملل گفت: طی سال گذشته، احترام به حقوق‌بشر در جمهوری اسلامی بدتر شده است. اعمال روزافزون مجازات اعدام برای جرایمی به غیر از جدی‌ترین جنایات در نقض میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی مشاهده شده است و این نشان‌دهنده بی‌توجهی فاحش دولت به جان انسان‌ها است.

نماینده مجارستان به‌عنوان رئیس دوره‌ای اتحادیه اروپا در مورد وضعیت حقوق‌بشر در ایران گفت: ما عمیقاً نگران وضعیت رو به وخامت زنان و دختران هستیم:... در نهایت، اتحادیه اروپا نسبت به افزایش نگران‌کننده اعدامها در ایران به‌شدت ابراز نگرانی می‌کند.

سایت سازمان ملل: ۳۰آبان ۱۴۰۳

سفیر و معاون نمایندگی رژیم در سازمان ملل متحد در واکنش به قطعنامه محکومیت رژیم با غیظ و سخافت گفت: جمهوری اسلامی به‌طور قاطعانه قطعنامه درباره وضعیت حقوق‌بشر در ایران را رد می‌کند و لازم است بر ماهیت گزینشی، جانبدارانه و ریاکارانه این قطعنامه تأکید کنیم!

سایت الف (رژیم): ۳۰آبان ۱۴۰۳