سخن روز
۴۰۷تن از نخبگان ایرانی، شامل دانشمندان، اساتید دانشگاه، آکادمیسینها، پزشکان، پژوهشگران، مدیران صنایع و صاحبان مشاغل ایرانی مقیم آمریکا، طی نامهٔ سرگشادهیی، پیامرسان مردم ایران بهرئیسجمهور ایالات متحده شدند. این نامه در آستانهٔ برگزاری ۷۶مین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد و بهمناسبت حضور محتمل رئیسی جلاد و سخنرانی او بهعنوان رئیسجمهور رژیم آخوندی نوشته شده است. در این نامه خطاب بهرئیسجمهور آمریکا گفته شده: «از شما انتظار میرود در سخنرانی خود در سازمان ملل متحد، نظرات گسترده دو حزبی در کنگره آمریکا، کارشناسان سازمان ملل و عفو بینالملل برای محاکمه ابراهیم رئیسی بهخاطر نقش کلیدیاش در کشتار هزاران زندانی سیاسی در سال۱۳۶۷در ایران، در دادگاههای بینالمللی بهاتهام جنایت علیه بشریت را برجسته نمایید.
در این نامه همچنین قید شده است «از دولت شما خواهان واکنش قوی و سریع هستیم که تصریح کنید رئیسی مردم ایران را نمایندگی نمیکند».
نامهٔ بیش از ۴۰۰تن از نخبگان ایرانی که رو نوشت آن همزمان برای وزیر خارجهٔ آمریکا، اعضای مجلس سنا و مجلس نمایندگان آمریکا و دبیرکل ملل متحد نیز ارسال شده، بر مهمترین مواضع سیاسی و استراتژیک مجاهدین و مقاومت ایران تأکید شده و از جمله با اشاره به رئوس برنامهٔ ۱۰مادهیی خانم مریم رجوی تصریح گردیده: «ایالات متحده باید از خواست مردم ایران برای یک جمهوری دمکراتیک، غیرهستهیی و مبتنی بر جدایی دین از دولت حمایت کند».
ذکر این نکته ضروری است که نخبگان و متخصصان ایرانی هم بهدلیل جایگاه حرفهٔ ممتاز خود در جامعهٔ آمریکا از موقعیت و اعتبار ویژهیی، بهخصوص در سطوح برگزیدگان این کشور برخوردارند و از همین رو تأثیر تعیینکنندهیی، از رسانهها، تا مجامع فکر و دانشگاهی، تا کنگره و تا دولت این کشور برخوردارند.
بنابراین نامه مورد بحث، یک پدیدهٔ خلقالساعه نیست و زیرساخت سیاسی و اجتماعی مستحکم و گستردهیی دارد و تحصیلکردگان و متخصصان ایرانی در آمریکا که اغلب در تشکلها و انجمنهای هوادار مجاهدین و مقاومت ایران سازماندهی و متشکل شدهاند، طی سالهای گذشته نیز منشأ خدماتی ارزنده بهمردم و مقاومت ایران در آمریکا بودهاند؛ چه در جهت معرفی مجاهدین و مقاومت ایران و چه در جهت خنثی کردن تبلیغات مسموم و توطئههای لابیهای رژیم در راستای منافع و اغراض رژیم و شیطانسازی از مجاهدین و مقاومت ایران... از همین رو حمایت از مجاهدین و آرمان آزادی مردم ایران، نه تنها یک جریان نیرومند سیاسی و اجتماعی در جامعهٔ ایرانیان مقیم آمریکاست بلکه در بالاترین سطوح سیاسی آمریکا نیز از حمایت دو حزبی وسیعی برخوردار است که جدیدترین مورد برجستهٔ آن، قطعنامهٔ ۱۱۸ امضا شده توسط ۲۵۰عضو مجلس نمایندگان است. در آن قطعنامه قید شده بود که آمریکا بایستی نقش خود را در یک تحقیقات بینالمللی در مورد قتلعام۶۷ ایفا کند.
نامهٔ نخبگان ایرانی مقیم آمریکا و مواضع ملی، میهنی و مردمی آنان، اثباتگر چند واقعیت مهم در سپهر سیاسی ـ اجتماعی ایران است؛ از جمله یک بار دیگر این حقیقت را در انظار جهانیان بارز و برجسته نمود که مردم ایران و بهویژه بخش آگاه جامعهٔ ایران، رژیم ولایت فقیه را در تمامیتش نفی میکنند و این ننگ را برنمیتابند که جلاد قتلعام۶۷، بهاسم مردم ایران در مجمع عمومی ملل متحد حاضر شود و سخنرانی کند.
نخبگان ایرانی با این نامه، هم از شرف و حیثیت مردم ایران رو در روی فاشیسم مذهبی حاکم دفاع کردند و هم پایبندی عمیق خود بهآرمان آزادی مردم ایران را بهاثبات رساندند و بهاین ترتیب آینده روشن مردم ایران را نوید دادند. آینده ایرانی آزاد و دمکراتیک که در آن، همهٔ استعدادهای برجستهٔ انسانی که توسط آخوندهای قدرتپرست ضدایرانی از میهنشان تارانده شدهاند، مجال خواهند یافت دست در دست همهٔ مردم ایران، این میهن ویران شده توسط آخوندها را زیباترین وطن بسازند.