دجالبازیهای رئیسی در سخنان آنلاین خود در مجمع عمومی که بهنحو مضحکی قرائت جملات تکراری و سرهمبندی شده بود، به موضوع جنگ گرگها و طعن و تمسخر باند رقیب تبدیل شده است. رئیسی جلاد ۶۷
آفتاب یزد اول مهر نوشت: متن سخنرانی رئیسی هیچ نقطه مثبتی نداشت. کاش به جای گفتن جملاتی که بیشتر شبیه سرتیتر اخبار بود، موضع رسمیتر نسبت به مسائل جاری گرفته میشد.
این منبع نوشت: ابراز موضع رسمی در مورد برجام و مذاکرات وین باید با سفر رئیسی به نیویورک اتفاق میافتاد. اما این فرصت بزرگ از دست رفت... . این فرصت طلایی را بهراحتی از دست دادیم.
روزنامه حکومتی جهان صنعت اول مهر نوشت: شاید نقطهعطف گفتار رئیسی این باشد که «نظام به آمریکا اعتماد ندارد». این یک داوری قاطعانه است که اگر اساس سیاست خارجی دولت و نظام سیاسی باشد و تجدیدنظر در آن ناممکن شود، باید گفت دیگر نباید چشمانتظار این باشیم که مذاکرات با آمریکا حتی بهصورت غیرمستقیم به جایی برسد...
جهان صنعت افزود: واقعیت این است که نظام سیاسی آمریکا و اقتصاد این کشور بهرغم همه تهدیدهایی که بر آن متصور است قدرت نفوذی فوقالعاده دارد و در این باره روسیه و چین هرگز در حال حاضر قدرت آمریکا را ندارند. بنابراین باید توجه داشته باشیم نمیتوان حرفی زد که تنها برای ما هزینه دارد.
ساداتیان، سفیر سابق رژیم در انگلستان حرفهای رئیسی را «مواضع تکراری» توصیف کرد و نوشت: این مواضع که قبلاً هم بارها اعلام شده بود، در حالی بیان شد که در سخنرانی بایدن درست مواضعی عکس آن را دیدیم. یعنی او هم بازگشت آمریکا به برجام را مشروط به بازگشت جمهوری اسلامی به تعهدات خود کرد... از آنجایی که حرف و موضع تازهیی در سخنرانی رئیسی بیان نشد، برخی میگویند که نظام باید از فرصت سخنرانی در مجمع عمومی به شکل دیگر و بهتری بهره میبرد. (روزنامه جهان صنعت رژیم اول مهر)
پوشالی بودن دعاوی رئیسی در مورد اهمیت شرکت اش در اجلاس شانگهای نیز سوژه مطالب رسانهای رژیم است.
یک سایت حکومتی روز ۳۱شهریور نوشت: یک خاورشناس روس در رابطه با مشکلات پیوستن به سازمان شانگهای میگوید: با وجود مجادلهها و نزاع های درونی (سازمان همکاری شانگهای)، ایران هنوز برای استفاده از نیروی این سازمان در گام نخست است و باید زمانی بین یک تا دو سال را سپری کند تا از مزیتهای آن استفاده کند.
این منبع افزود: تهران باید به همه اسناد پذیرفته شده توسط سازمان همکاری شانگهای ملحق شود. مجلس باید ورود به این سازمان و همه این اسناد را تأیید نماید. این کار بیش از یک سال طول میکشد (در هند و پاکستان دو سال طول کشیده است). و اتفاقات زیادی میتواند در یک یا دو سال (آینده) رخ دهد. (خبرگزاری حکومتی ساعت ۳۱شهریور)
سعید حجاریان، از جلادان دهه۶۰ که در دهه۷۰لباس اصلاحطلبی به تن کرد، با سرخوردگی از سیرک روی کار آوردن رئیسی و اینکه رئیسی باند مغلوب را به بازی نگرفته است، گفت: انتخابات ۱۴۰۰ گسست از همه ادوار پیشین است. نظام قصد آن کرد که هیچ نیروی غیرخودی ولو در دایره اصولگرایانِ معتدل را تحمل نکند. ترکیب کابینه دولت سیزدهم و همچنین مجلس یازدهم آیینه تمامنمای این تصمیم است.
حجاریان به بیمعنی بودن انتخابات در رژیم ولایت فقیه اذعان کرد و افزود: اصلاحطلبان باید بتوانند راههای اصلاحی جز صندوق رأی پیدا کنند و از آن طریق پیش بروند زیرا انتخابات در ایران با وضعیت گفته شده تهی از معنا شده است. (سایت حکومتی ایران فردا ۳۰شهریور)