روز چهارشنبه ۱۶اسفند شهرها و روستاهای چهار گوشه کشور شاهد اعتصاب و اعتراض اقشار محروم و بهجانآمده بود:
1. کارگران گروه ملی فولاد اهواز در پانزدهمین روز اعتصاب خود در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق و حق بیمه و وضعیت وخیم معیشت خود و خانوادههایشان در مقابل استانداری رژیم در این شهر تجمع کردند. آنها شعار میدادند:
می ایستیم، می میریم، حقمون را می گیریم. این اعتراضات در حالی رخ داد که یکی از کارگران این کارخانه روز پیش از آن، پس از ۱۰سال کار پرمشقت در این کارخانه، بهخاطر نداشتن امکانات کافی برای معالجه در اثر بیماری درگذشت.
2. کارگران اعتصابی نیشکر هفت تپه در چهارمین روز اعتصاب سراسری خود مورد یورش وحشیانه مأموران نیروی انتظامی قرار گرفتند و با آنها درگیر شدند. رژیم آخوندی بهجای رسیدگی به دردها و مشکلات کارگران، شماری از آنها را به پاسگاه نیروی انتظامی احضار کرده است.
3. صدها تن از کشاورزان اصفهان در اعتراض به خودداری رژیم از دادن حقآبه کنار پل خواجو و سازمان آب تظاهرات کردند.
4. کسبه و بازاریان شهر داران در اصفهان در اعتراض به کسادی بازار و ورشکستگی اقتصادی به طور یکپارچه مغازههایشان را بستند.
5. کارگران راه آهن اصفهان در اعتراض به پرداخت نشدن چندین ماه حقوق خود دست به اعتصاب زدند.
6. کارگران راه آهن در سلماس چهارمین روز اعتصاب خود را پشت سر گذاشتند.
7. در شاهرود؛ کارگرن راه آهن همراه با کارگران راه آهن سمنان و دامغان دست به اعتصاب زدند و خواستار ماهها حقوق و مزایای پرداخت نشده خود شدند.
8. کارگران و کارکنان شرکت «آلمینیوم ایران» در اراک در اعتراض به واگذاری سهام این شرکت به سپاه پاسداران و افراد وابسته به حکومت آخوندی تجمع اعتراضی برگزار کردند.
9. در الیگودرز کارگران شهرداری، در اعتراض به پرداخت نشدن چهار ماه حقوق عقب افتادهشان در مقابل «شورای شهر» تجمع کردند.
10. در اسلامشهر کارگران شرکت خلیج فارس در مقابل ساختمان شرکت دست به تجمع زدند و جاده را بستند.
11. غارت شدگان مؤسسه حکومتی موسوم به ولیعصر در رباط کریم؛ در مقابل این مؤسسه تجمع کردند و شعار میدادند: دزد غارت می کند، دولت حمایت می کند.
12. کسبه پلاسکو در اعتراض به عملی نشدن وعدههای بنیاد غارت و فساد موسوم به «مستضعفان» بار دیگر در مقابل این بنیاد در تهران تجمع کردند. معترضان کسبهیی هستند که از زمان آتشسوزی پلاسکو کسب و کار خود را از دست دادهاند.
13. چغندرکاران نقده در اعتراض به پرداخت نشدن مطالباتشان مقابل کارخانه قند این شهر تجمع اعتراضی برپا کردند.
14. پرستاران بیمارستان «خمینی» دهدشت به پرداخت نشدن ۱۵ ماه حقوق و مزایای خود اعتراض کردند.
15. بازاریان و کسبه صنف پوشاک جلفا، در اعتراض به توقیف کالاهایشان و تأخیر ۲۰روزه در ترخیص آنها، مقابل دفتر «معاونت اقتصادی ارس» در این شهر دست به تجمع زدند.
16. جایگاهداران سوخت در تهران در اعتراض به واگذاری انحصاری توزیع سوخت به شرکتهای وابسته به رژیم و پرداخت نشدن مطالبات صنفی آنها مقابل ساختمان وزارت نفت دست به اعتراض زدند.
17. صدها تن از صاحبان زمین در شهر جدید پردیس که زمینهایشان توسط ارگانهای حکومتی غصب شده روز ۱۵اسفند، مقابل دادسرای ۳۷تهران، دست به اعتراض زدند. معترضان از جمله مالکان زمینهای منطقه «اصطلک» هستند که در شهرستان دماوند (استان تهران) در مسیر جاده ارتباطی تهران به مازندران قرار دارد. این زمینها توسط خود رژیم به ۵۰۰۰ تن فروخته شده و با طی فرآیندهای قانونی، اداره ثبت اسناد و املاک نیز در قبال پول دریافتی اسناد زمین را به مالکان تحویل داده است. در سال۹۴ مقامات رژیم برای ساختمان سازی و سرمایهگذاری در این منطقه بر این زمینها چنگ انداخته و مالکیت صاحبان زمینها را سلب کردند. این در حالی است که طی سالهای گذشته با طرح شکایت مالکان زمینها در دستگاه قضاییه، دادگاه به نفع مالکان رأی داده بود. صاحبان این املاک که دار و ندار خود را برای تأمین یک سرپناه برای خانوادههایشان صرف خرید این زمینها کرده اند، سالها است که از هرگونه خرید و فروش یا ساختمان سازی منع شدهاند.
18. رانندگان بخش خصوصی اتوبوسرانی بروجرد سه شنبه ۱۵اسفند بهخاطر پرداخت نشدن مطالباتشان دست از کارکشیدند.
19. کارگران خدماتی شهرداری خرمشهر در اعتراض به پرداخت نشدن ۱۰ماه حقوق خود مقابل شورای تجمع کردند.
20. نوشتن شعار خامنه ای قاتل؛ خامنه ای قاتله ولایتش باطله و براندازم بر در و دیوار شهرها همچنان ادامه دار
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۱۷ اسفند ۱۳۹۶ (۸ مارس ۲۰۱۸)