۱۳۹۷ فروردین ۵, یکشنبه

خزانه داری عوامل سایبری ایرانی را بخاطر فعالیت های شرورانه سایبری که صدها دانشگاه را هدف قرار داده بود تحریم می کند


سایت خزانه داری آمریکا ۳/۱/۹۷ : « نهاد و افرادی که امروز لیست گذاری شدند در دزدی دارایی هایفکری(آکادمیک) و اطلاعاتی از صدها دانشگاه آمریکایی و کشورهای جهان سوم و شرکت های رسانه ای و داراییهای مالی خصوصی شرکت داشتند.
معاون وزیر خزانه داری گفت ایران درتلاش مستمر در فعالیت های شرورانه سایبری علیه آمریکا و متحدانمان شرکت داشته است.
سپاه پاسداران انقلاب ایران رخنه های سایبری رابه موسسه مبنا و شبکه ای از هکر هایی که در صدهادانشگاه برای دزدیدن اطلاعات حساس نفوذ کرده اند، واگذار کرده است. .
..
لیست گذاری‌های دفتر كنترل سرمایه های خارجی
اقدام امروز یك نهاد ایرانی و 10 تبعه ایرانی را مطابق فرمان اجرایی اصلاح شده 13694 لیست گذاری میكند. این فرمان اجرایی فعالیتهای سایبری مخرب شامل آنهایی كه مرتبط به سوء استفاده از منابع مالی یا منابع اقتصادی قابل توجه؛ اسرار تجاری، شناسه های شخصی یا اطلاعات مالی برای سود مالی شخصی میشود را هدف قرار میدهد.
 یك شركت مستقر در ایران است كه درگیر سرقت شناسه های شخصی و منابع اقتصادی برای سود مالی شخصی بود. این سازمان در سال 2013 تأسیس شد تا به دانشگاههای ایران و سازمانهای علمی و تحقیقاتی در دستیابی پیدا كردن به منابع علمی غیر ایرانی یاری برساند. موسسه مبنا همچنین با نهادهای دولتی و شخصی ایرانی قرارداد بست تا فعالیتهای هك كردن را از جانب آنها انجام بدهد.
موسسه مبنا نفوذهای فشرده و هماهنگ سایبری در سیستمهای كامپیوتری متعلق به حداقل حدود 144 دانشگاه مستقر در آمریكا علاوه بر حداقل 176 دانشگاه مستقر در 21 كشور خارجی انجام داد: استرالیا، كانادا، چین، دانمارك، فنلاند، آلمان، ایرلند، اسرائیل، ایتالیا، ژاپن، مالزی، هلند، نروژ، لهستان، سنگاپور، كره جنوبی، اسپانیا، سوئد، سوئیس، تركیه و انگلستان. داده های خارج شده و گواهیهای ورودی سرقت شده به دست آمده از طریق این فعالیتهای سایبری مخرب برای منفعت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران مورد استفاده قرار گرفتند و همچنین در داخل ایران از طریق حداقل دو سایت فروخته شدند. اسم و پاسهای ورودی دزدیده شده متعلق به استادان دانشگاه برای دسترسی مستقیم به سیستمهای كتابخانه آنلاین دانشگاه مورد استفاده قرار گرفتند.
امروز دفتر كنترل سرمایه های خارجی 9 فرد مستقر در ایران كه رهبران، پیمانكاران، دستیاران، هكرهای برای استخدام و وابستگان موسسه مبنا بودند را نیز بخاطر دست داشتن در فعالیتهای سایبری مخرب مرتبط به سوء استفاده چشمگیر از منابع اقتصای یا شناسه های شخصی برای سود مالی شخصی لیست گذاری میكند. 
غلامرضا رفعت نژاد یك عضو موسس موسسه مبنا بود و كارزار هك كردن موسسه مبنا را سازماندهی كرد.
احسان محمدی نیز یك عضو موسس موسسه مبنا بود. در كنار رفعت نژاد، محمدی هم به سازماندهی كارزار هك كردن دانشگاه كمك كرد و از دیگران اعتبارهای حساب كاربری تسویه شده متعلق به استادان دانشگاه را دریافت كرد.
سیدعلی میر کریمی یك هكر و پیمانكار موسسه مبنا بود. میركریمی در فازهای گوناگون كارزار هك كردن دانشگاه مبنا دست داشت منجمله درست كردن و آزمایش ایمیلهای مخرب و ایمیلها برای دزدی اعتبارهای محرمانه و سازماندهی اعتبارهای دزدیده شده.
مصطفی صدیقی یك هكر و وابسته به موسسه مبنا بود. صادقی بیش از هزار حساب كاربری استادان دانشگاه را به خطر انداخت. صادقی اعتبارات حسابهای كاربری به خطر انداخته شده استادان را با دیگر عوامل وابسته به مبنا تبادل كرد. صادقی همچنین در عملیات یكی از سایتهای فروش دسترسی به اطلاعات دزدیده شده دانشگاهها دست داشت و یك منفعت مالی در آن سایت حفظ كرد.
سجاد طهماسبی یك پیمانكار موسسه مبنا بود. وی به تسهیل كمپین دزدی اطلاعات محرمانه كه دانشگاهها را هدف قرار میداد، كمك كرد. وی این كار را در میان دیگر كارها از طریق انجام مراقبت شبكه آنلاین سیستمهای كامپیوتری دانشگاه قربانی و حفظ و نگهداری از لیست اعتبارات دزدیده شده از استادان قربانی انجام میداد.
عبدالله کریما یك تاجر بود كه مالك و گرداننده یك شركت بود كه از طریق یك سایت دسترسی به مواد دانشگاهی به سرقت رفته از طریق نفوذ كامپیوتری را میفروخت. كریما با موسسه مبنا قرارداد بست تا فعالیتهای هك كردن را هدایت كند. وابستگان مبنا بصورت منظم برای كریما اعتبارات ورودی دزدیده شده استادان دانشگاه فراهم میكردند.
ابوذر گوهری مقدم یك پروفسور و وابسته به موسسه مبنا بود. گوهری مقدم اعتبارات به سرقت رفته حسابهای كاربری به خطر انداخته شده را با بنیانگذاران موسسه مبنا رفعت نژاد و محمدی تبادل میكرد.
روزبه صباحی یك پیمانكار موسسه مبنا بود. روزبه صباحی در اجرای فعالیتهای هكری مختلف مبنا كمك كرد از جمله كارزار دانشگاه آن از طریق سازماندهی اعتبارات به سرقت رفته به دست آمده توسط هكرهای موسسه مبنا.
محمد رضا صباحی یك پیمانكار موسسه مبنا بود. صباحی در اجرای كارزار دزدی اطلاعات محرمانه مبنا كه دانشگاهها را هدف قرار میداد، كمك كرد. در میان فعالیتهایش محمدرضا صباحی لیستهای مورد هدف استادان دانشگاه ایجاد كرد و بانك اطلاعاتی دانشگاهی در دانشگاههای مورد هدف را فهرست بندی میكرد.
علاوه بر نامگذاریهای بالا مربوط به فعالیتهای موسسه مبنا دفتر كنترل سرمایه های خارجی امروز یك تبعه ایرانی دیگر را مطابق فرمان اجرایی 13694 بخاطر دست داشتن در سوء استفاده قابل توجه مخرب سایبری منابع اقتصادی، شناسه های شخصی و اطلاعات مالی برای سود مالی شخصی و برای فعالیتها برای هدف قرار دادن یك شركت مطبوعاتی آمریكایی لیست گذاری میكند.
بهزاد مصری به حسابهای كاربری متعلق به یك شركت مطبوعاتی و سرگرمی نفوذ كرد به منظور اینكه مكررا دسترسی غیر مجاز به كامپیوتر های سرور شركت پیدا كند و اطلاعات با ارزش را سرقت كند از جمله اطلاعات محرمانه و اختصاصی، مدارك مالی، و اطلاعات تماس كارمندان. مصری بعدا درگیر یك تلاش شد تا شركت قربانی را برای 6 میلیون دلار به زور بگیرد.
مصری سوژه یك اعلام جرم اعلام شده توسط دادگاه منطقه ای آمریكا برای منطقه جنوبی نیویورك در تاریخ 21 نوامبر 2017 می باشد.
اقدام وزارت دادگستری : دفتر كنترل سرمایه های خارجی اقدام خود را با وزارت دادگستری از نزدیك هماهنگ كرد كه امروز جزئیات مربوط به اقدام اجرای قانون خود بر علیه این 9 رهبر، پیمانكار، دستیار، هكرها برای استخدام و وابستگان به موسسه مبنا كه امروز لیست گذاری شدند را منتشر كرد».