سخن روز
مقاومت ایران طی ۲۰سال گذشته بارها خطر جنگافروزی رژیم آخوندی را خطرناکتر از پروژههای مرگبار اتمی توصیف کرده و «سر مار» بحران و جنگافروزی در منطقه را در بیتالعنکبوت ولایت فقیه در تهران نشان داده است. در همین ستون بارها ضمن اشاره به همین موضوع نوشتیم «خامنهای برای فرار از مهلکهٔ قیام و سرنگونی، آتش این جنگ مهیب را در غزه برافروخته است؛ کما این که ریشهٔ همهٔ جنگها و بحرانهایی که بیش از ۴۰سال است مردم خاورمیانه را غرق آتش و خون کرده، در مطامع رژیم جنگافروز ولایت فقیه است».
روز جمعه ۱۰آذر، پاسدار رحیمپور ازغدی ضمن اعتراف به فواید جنگافروزی برای سدبستن در برابر قیام و مقاومت گفت: «اگر ما در قضایای منطقه کوتاهی کنیم تروریزمی صد بار وحشیتر از تروریزم اول انقلاب در تمام ایران راه خواهد افتاد و داخل ایران سربازگیری خواهد کرد».
وی اضافه کرد: «اسلحه رساندن به دست افراد که کاری ندارد، همین الآن اینقدر اسلحه وارد میشود... وقتی زمینه ایجاد شد ظرف شش ماه چند میلیون اسلحه میریزند»... .
پاسدار فیلسوف نمای ولایت ارتجاع در استدلال خود خطاب به ریزشیهایی که در درون رژیم از عواقب جنگافروزی میترسند و نق میزنند، برخطری که از ناحیه قیام موجودیت رژیم را تهدید میکند، تأکید کرد و گفت: «حتی اگر کسی بگوید که ما غرور ملی هم نمیخواهیم... امپراطوری قدرت و فلان اینها را نمیخواهیم، منافع ملی میخواهیم، منافع دنیوی را میخواهیم، [باید گفت] همین در خطر است منافع ملی در خطر است».
از این پیشتر نیز یک کارشناس حکومتی به نام احمد قدیری ابیانه در گفتگو با شبکهٔ افق تلویزیون خامنهای، ابتدا به قیام آبان۹۸ اشاره کرد که بحران سرنگونی رژیم را تشدید و تعمیق کرد. سپس با اشاره به وحشت نظام از تداوم قیام سراسری در سال۱۴۰۲، و با یادآوری حوادثی مانند «کشف بزرگترین محموله سلاح سرد و گرم در کشور» و... گفت: «این چیزهایی که عرض کردم از ۱۴۰۲ به این طرف بود یعنی مجموعه خطوطی که بنا بود در پاییز همین امسال به هم برسد که عملیات طوفان الاقصی مثل صاعقه به اون خورد و فعلاً اون رو متلاشی و متوقف کرد» (۲۱آبان ۱۴۰۲).
کارشناس خامنهای در بخش دیگری از همین گفتگو با اشاره به «مورد ضرب و جرح قرار دادن روحانیان و طلاب» و خشم مردم و جوانان شورشگر نسبت به آخوندهای دینفروش و نیروهای سرکوبگر در سال ۱۴۰۲ افزود: «خط دیگر که ناجا فراجا هم اعلام کرد افزایش محسوس افراد ترور شده عوامل فراجا بود. در سطح کشور مستمر میشنیدیم که عوامل مختلفی از فراجا بهشهادت میرسند. گاهی میبینیم نیروی گشتی دارد میرود و بدون اینکه به کسی کاری داشته باشه به رگبار بسته میشود خب این پس خط دوم خط کشتن طلاب و روحانیان که حالا اینکه خروجی این چی خواهد بود الآن ازش میگذرم».
قدیری ابیانه یکی دیگر از دستآوردهای جنگ غزه را کاهش بحران دیپلماتیک و انزوای جهانی رژیم توصیف کرد و گفت: «از جمله کارهایی که بنا بود انجام بدهند این بود که در سطح گسترده و فضای بینالمللی ایران را از حق رأی خودش محروم کنند و دیپلماتهای ایران را اخراج کنند. حتی کلید سفارتخانههای ایران را به دست اپوزیسیون دادند یعنی تقریباً مشابه کاری که با سوریه کرده بودند اما الآن میبینید که آرام آرام دارد این فضا علیه رژیم صهیونیستی شکل میگیرد».
وی در ادامه ضمن ابراز نگرانی از معضل سرنگونی و شرایط انفجاری جامعه افزود: «آیا الآن این معضل حل شده؟ نه صرفاً متوقف شده چرا متوقف شده؟ چون همان جریانی که تعمد داشت این موضوع را به فضای سیاسی و فکری و رسانهیی کشور تزریق کند امروز خودش در طوفان الاقصی الآن درگیر شده... اینها مجموعه خطوطی بود که بنا بود در پاییز به همدیگر برسد و عملیات طوفان الاقصی بهمثابه صاعقهای فعلاً آن را متوقف کرده».
این مهرهٔ باند غالب سپس با ناشیگری رد «سر مار در تهران» را اینچنین نشان میدهد: «از صحبت من این برداشت نشود که پس طوفان الاقصی یک اقدام ایرانی بوده»... .
لازم بهیادآوری است که در همان آغاز جنگافروزی خامنهای، رهبر مقاومت ایران طی پیامی با عنوان «باید "سر مار" ولایت و فاشیسم دینی در تهران را هدف قرار داد، گفت: «خامنهای بارها به صراحت گفته است اگر جنگافروزی را در خارج از مرزهای ایران متوقف کند بایستی در کرمانشاه و همدان و اصفهان و تهران و خراسان با مردم بپا خاسته و جوانان شورشگر بجنگد. ولیفقیه ارتجاع اکنون با اطمینان از بیعملی اروپا و آمریکا و اینکه قیمت چندانی نخواهد پرداخت یابوی ولایت میتازد تا از قیام ملت ایران در امان بماند. اما آتش قیام با ارتش گرسنگان از زیر خاکسترهای کرونا شعله خواهد کشید» (مسعود رجوی ـ ۱۵مهر ۱۴۰۲).