سخن روز
خلیفهٔ ارتجاع میخواست با جنگافروزی و فاجعه آفرینی در فلسطین در مقابل قیام سد ببندد و بحرانها و مفاسد نظام ورشکسته و جنگ گرگها را هم تحتالشعاع قرار بدهد و در این میان نمایش انتخابات مجلس و خبرگان ارتجاع را مهندسی کند.
اما ۷۰روز پس این جنگ پرفاجعه و رنگ باختن رجزخوانیها و لاف و گزافهای ننگین خامنهای و امام جمعههایش، به نظر میرسد که بحرانهای حاکمیت ورشکسته در حال سرباز کردن است.
روزنامهٔ حکومتی شرق در مطلبی تحت عنوان «گسست دولت ـ ملت از منظر خطبههای نماز جمعه»، درباره تلاشهای نمایندگان خامنهای برای تحتالشعاع قرار دادن بحرانهای جامعه مینویسد: «امروز جامعهٔ ایران با انواع ناملایمات روبهرو است. یکی از راههای رصد مهمترین موضوعات جامعه، علاوه بر فضای مجازی، تیتر روزنامههای مهم کشور است. موضوعات ورشکستگی صندوقهای بازنشستگی، خالصسازی، آلودگی هوا و تعطیلیهای مکرر در کلانشهرها مانند تهران و اصفهان، افزایش سن بازنشستگی، چای دبش، فساد مدیران دولتی، افزایش مالیات ۴۹درصدی در بودجه سال آینده، تورم و گرانی، استفاده از مازوت در سوخت و مانند آن بوده است. مروری بر چهار نماز جمعه در کلان شهرهای ایران نشان میدهد که این مسائل جایگاهی در نزد امامان جمعه ندارد».
این رسانهٔ حکومتی سپس به تشریح ۴نماز جمعه در شهرهای بزرگ تهران، مشهد، شیراز و اصفهان پرداخته و نشان میدهد که چگونه معضلات فهرست شده در بالا توسط امام جمعههای خامنهای تحتالشعاع جنگ در غزه قرار گرفته است. بهعنوان مثال در بارهٔ نمایش جمعه در اصفهان مینویسد: «برای اولین بار نماز جمعه اصفهان به امامت یوسف طباطبایینژاد ۱۷ آذر ۱۴۰۲ پس از حدود ۱۸ ماه که بهدلیل بیماری نتوانسته بود خطبه بخواند، برگزار شد. او نیز در ابتدا به موضوع فلسطین و مسائل منطقه پرداخت و سپس به ضرورت شرکت مردم در انتخابات اسفندماه مجلس پرداخت. او تنها امام جمعهای بوده است که به مسأله گرانی پرداخته است؛ اما در مقام دفاع از دولت سخن گفته است که گرانیها را به گردن این دولت نیندازیم... او در پایان خطاب به مردم گفته است که نگوییم انقلاب برای ما چه کار کرد، بگوییم ما برای انقلاب چه کردیم؟».
روزنامهٔ حکومتی شرق، در ادامه با اشارهٔ ضمنی به دغدغه و کابوس قیام در بالای نظام، و ابراز شگفتی از سکوت امامان جمعهٔ تهران و اصفهان از آلودگی هوا که موجب تعطیلی این دو شهر شده، مینویسد: «به نظر میرسد اینان در جریان مهمترین مسائل کشور در هفته گذشته نبودند و هنوز خبر چای دبش به امامان جمعه منتخب نرسیده بود. به واقع از آنجا که همه امامان جمعه منصوب هستند، در نتیجه میتوان خطبه دوم آنان را دغدغههای حاکمیت دانست».
یک عضو سابق مجلس ارتجاع نیز درباره تلاش مهرههای سرسپرده ولیفقیه در مجلس فرمایشی درباره تحتالشعاع قراردان بحرانها و مفاسد حاکمیت و اینکه این تلاش اکنون کارش به رسوایی کشیده چنین میگوید: «برخی نسبت به مواردی ککشان هم نمیگزد برای مثال قضیه چای دبش و این اختلاس پیدا میشود، همانطور که در مورد غزه کاسه داغتر از آش شدند، در مورد این اختلاس هم اظهارنظر کنند، عجیب است! برای نمونه بنده مشاهده نکردم مجلس یک کلمه در زمینه اختلاس چای بگوید یا آنهایی که تریبون دارند و خیلی دم از انقلاب میزنند، بیایند بگویند این چیست؟».