۱۴۰۲ آذر ۲۶, یکشنبه

گزارش‌هایی از زنده به گور کردن مجروحان توسط ارتش اسرائیل؛ درخواست تحقیقات بین‌المللی

جنبش حماس،دولت جوبایدن،رئیس‌جمهوری آمریکاواسرائیل رامسئولجنایت بیمارستان کمال عدوان می‌داند 

دکتر می کیله، وزیر بهداشت فلسطین، خواستار تحقیقات بین المللی درباره گزارش‌هایی مبنی بر زنده به گور کردن مجروحان فلسطینی توسط ارتش اسرائیل در حیاط بیمارستان کمال عدوان در شمال غزه شد.

دکتر کیله شامگاه شنبه ۲۵ آذر، در بیانیه‌ای مطبوعاتی گفت: «اطلاعات و شهادتنامه‌های شهروندان و تیم‌های پزشکی و رسانه‌ای حاکی از آن است که اشغالگران، شهروندانی را زنده در حیاط بیمارستان دفن کردند و برخی از این افراد قبل از محاصره شدن توسط اشغالگران زنده دیده شده‌اند.»

هم‌زمان، وزارت خارجه فلسطین نیز خواستار «تحقیقات بین‌المللی فوری درباره گزارش‌ها مبنی بر ارتکاب جنایات فجیع و هولناک اشغالگران در حیاط بیمارستان کمال عدوان» شد.

پیشتر، «جنبش جهاد اسلامی» اعلام کرده بود که حمله ارتش اسرائیل به چادرهای آوارگان در مجاورت بیمارستان کمال عدوان در نوار غزه و مثله کردن اجساد کشته‌شدگان، جنایتی فجیع و رفتاری غیرانسانی و ضدبشری است و نشان دهنده سطح بی‌سابقه جنایت و تروریسم است.»

این جنبش در بیانیه‌ای افزود که آنچه در گزارش‌های رسانه‌ها فاش شده «بخشی از جنایت و هولوکاستی است که علیه مردم غزه در سکوت عمدی رسانه‌ها و قطع ارتباطات اعمال می‌شود. این جنایت مردم ما را از مقاومت ناامید نخواهد کرد. و این سیاست‌ها در از بین بردن روحیه مقاومت موفق نخواهد شد.»

در همین راستا، جنبش حماس، دولت جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، همراه با اسرائیل را مسئول «جنایت» بیمارستان کمال عدوان دانست.

حماس در بیانیه‌ای گفت: «گزارش‌های دریافتی و شهادت‌های شاهدان عینی از داخل بیمارستان کمال عدوان تأیید می‌کند که ارتش اشغالگر قتل عام وحشتناکی را در داخل آن انجام داده است… این جنایت و سایر جنایات هولناک ارتش جنایتکار در سراسر نوار غزه، جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت هستند.»

این جنبش افزود: «ما دولت پرزیدنت بایدن را مسئول این قتل عام‌ها می‌دانیم و جامعه بین‌المللی و سازمان ملل متحد را مسئول ناتوانی در ارائه حداقل حفاظت از مردم خود می‌دانیم که آنان را در برابر جنایات این رژیم فاشیستی که به کشتار روزانه صدها نفر از مردم ما می‌پردازد، بی‌دفاع گذاشته است.»

گفتنی است ارتش اسرائیل هفته گذشته پس از چند روز محاصره بیمارستان کمال عدوان، به آن یورش برد. در پی آن، تدروس آدهانوم گبریسوس، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، خواستار حفاظت از بیمارستان شد.

سازمان جهانی بهداشت همچنین روز سه‌شنبه گذشته اعلام کرد که تنها ۱۱ بیمارستان از ۳۶ بیمارستان در نوار غزه به طور جزئی فعال هستند.