۱۳۹۸ مهر ۸, دوشنبه

استروان استیونسون: سرکوب بی امان عراق توسط رژیم ایران

روند سقوط سریع عراق در تبدیل شدن به یک استان دست نشانده همسایه بزرگش ایران، همچنان ادامه دارد.
هفته گذشته ایرنا، خبرگزاری دولتی رژیم ایران، گزارش داد که عادل عبدالمهدی، نخست وزیر عراق، گفته است: "این تنها دولتها نیستند بلکه بسیاری از دشمنان مانند مجاهدین خلق ایران علاقه دارند که به حشد الشعبی حمله کنند". مجاهدین خلق ایران اپوزیسیون اصلی دموکراتیک رژیم بنیادگرای فاشیستی آخوندها در ایران است.

آخوندهای قرون وسطایی از آنها و رهبر کاریزماتیک آنها خانم مریم رجوی می ترسند و از آنها منزجرند، و آنها را به عنوان تهدید مستقیمی برای استمرار لرزان و ظالمانه قدرتشان می بینند.
حشد الشعبی توسط سپاه پاسداران، گشتاپوی آخوندهای ایران تأمین مالی و اداره می شود. این بخش مهمی از واحد های به اصطلاح بسیج مردمی در عراق را تشکیل می دهد. آنها از انواع شبه نظامیان شیعه بی رحم توسط سپاه پاسداران تروریست و فرمانده مستبد آن قاسم سلیمانی در پی حمله داعش به عراق ایجاد شدند. رژیم ایران به بهانه کمک به بیرون راندن داعش از عراق، یک سیاست بی رحمانه نسل کشی علیه جمعیت سنی عراق به اجرا در آورد و بر تخریب تقریبا کامل شهرهای باستانی فلوجه، رمادی و موصل در این روند و کشتن ده ها هزار عراقی سنی بی گناه نظارت داشت.
در پی حمله اخیر هواپیماهای بدون سرنشین به یک پایگاه حشد الشعبی در نزدیکی شهر عامرلی در استان صلاح الدین در مرکز عراق که منجر به یک کشته و ۴ مجروح جدی شد، آخوندها در تهران در تشویق عراق برای اینکه انگشت اتهام را متوجه مجاهدین خلق کند سریع عمل کردند. به همین دلیل بود که نخست وزیر عراق با روخوانی از پیش نویسی که باحتمال بسیار زیاد توسط آخوندها برای او تهیه شده بود، اتهام علیه اپوزیسیون ایران را مطرح کرد. ادعای وی مبنی بر دخالت مجاهدین خلق در حملات در داخل عراق کاملاً بی اساس است.
نخست وزیر عراق می داند که تمام اعضای سازمان مجاهدین خلق بیش از سه سال قبل، در سپتامبر ۲۰۱۶، عراق را ترک کردند. قبل از عزیمت آنها، روابط مجاهدین با مردم عراق بسیار عالی بود. در واقع، ۵.۲ میلیون شهروند عراقی در سال ۲۰۰۶ بیانیه ای امضا کردند و ۳ میلیون نفر دیگر از شیعیان عراق در جنوب بیانیه دیگری در سال ۲۰۰۸ در حمایت از سازمان مجاهدین خلق به عنوان دوستان مردم عراق و نیروی اصلی در برابر بنیادگرایی در عراق امضا کردند.. رهبران حشد الشعبی مانند حسن عامری و ابو مهدی مهندس عضو سپاه پاسداران و حقوق بگیر رژیم ایران هستند.
عادل عبدالمهدی گفت که یک تحقیق جامع هیچ "شواهد مشخصی" از دخالت اسرائیل در حملات هوایی اخیر به پایگاه های شبه نظامیان شیعه در کشورش پیدا نکرده و انگشت اتهام را به مجاهدین خلق نشان داد که بدون تردید ثابت می کند که وی و دولتش زیر نظر رژیم ایران هستند.
عملکرد عبدالمهدی نمونه روشنی از سخنان لائو تسو، فیلسوف افسانه ای چینی در دو هزار و پانصد سال پیش است که گفت: "اگر مسیر را تغییر ندهید، ممکن است به جایی برسید که به آن می روید." سقوط مارپیچی عراق.
بعد از گذشت بیش از یک دهه از فساد و سوء رفتارهای ظالمانه نوری مالکی و حیدر العبادی، آخوندهای ایران یک پادوی علاقمند دیگر در عبدالمهدی پیدا کرده اند. پیش از انتخابش به عنوان نخست وزیر در اکتبر ۲۰۱۸، مهدی حتی در داخل عراق نیز نسبتاً ناشناخته بود. وی از سال ۲۰۱۴-۲۰۱۶ به عنوان وزیر نفت بی خاصیت خدمت کرد و به وزارتخانه اش اجازه داد تا به عنوان مایملک خصوصی اعضای حزب سیاسی اش یعنی شورای عالی اسلامی عراق تبدیل شود. او طرفدار ایران است و در حمایت از آمریکا دو پهلوست. او متعهد شد کابینه تکنوکراتها را معرفی کند، اما به سرعت به فشار ایران تسلیم شد و دولتی تشکیل داد که تقریباً بطور کامل متشکل از عوامل طرفدار ایران است. عراق حالا محکوم به تبدیل شدن مانند سوریه، یمن و لبنان به مثابه گلوله دیگری در تفنگ آخوندهای فاشیست است.

استروان استیونسون
استروان استیونسون رئیس بنیاد اروپایی آزادی عراق (EIFA) و هماهنگ کننده کمپین تغییر برای ایران (CiC) است. وی عضو پارلمان اروپا از اسکاتلند (۱۹۹۹-۲۰۱۴)، رئیس هیئت نمایندگی پارلمان برای رابطه با عراق (۲۰۰۹-۱۴) و رئیس گروه دوستان ایران آزاد (۲۰۰۴-۱۴) بود. وی سخنران بین المللی در امور خاورمیانه و یک نویسنده برنده جایزه است.