کنفرانس در کلوپ ملی مطبوعات آمریکا
سخنرانی شهردار رودی جولیانی
قیام مردم ایران: فراخوان به تغییر رژیم
گزینههای سیاست در ایالات متحده
روز چهارشنبه، 9اسفند 1396، در کنفرانسی در کلوپ ملی مطبوعات در واشینگتن که توسط سازمان جوامع ایرانیان در آمریکا برگزار شد، شهردار رودی جولیانی، دربارهٴ قیام بزرگ مردم ایران و سیاست آمریکا در قبال رژیم آخوندی سخنرانی کرد.
این کنفرانس تحت عنوان «قیام مردم ایران: فراخوان به تغییر رژیم، گزینههای سیاست در ایالات متحده» تحت مدیریت سفیر لینکلن بلومفیلد مدیرکل پیشین وزارتخارجه آمریکا در امور سیاسی- نظامی برگزار شد و شماری از نمایندگان هیأتهای دیپلوماتیک در واشینگتن، متخصصان امور خاورمیانه و ایران در اندیشکدهها و بانکهای فکری و خبرنگاران رسانههای گروهی آمریکایی و بینالمللی در آن برنامه حضور داشتند.
در ابتدای برنامه، دکتر مجید صادقپور، مدیر سیاسی سازمان جوامع ایرانی در آمریکا طی سخنان کوتاهی ضمن خوشامدگویی به حاضران گفت که قیام مردم ایران که در 142شهر جریان یافت، همه اقشار (مردم) را در بر گرفت... این اعتراضات در ایران همچنان ادامه دارد.
سفیر بلومفیلد در سخنانش، دربارهٴ سوابق حمایت شهردار جولیانی از مبارزه مردم و مقاومت ایران توضیح داد و تلاشهای او را در فعالیتها برای تضمین امنیت مجاهدان اشرفی در اشرف و لیبرتی، یادآوری کرد.
پس از آن شهردار جولیانی در آغاز سخنان خود به شروع قیام بزرگ مردم ایران در دیماه گذشته پرداخت و با تأکید بر اینکه این قیام سازمانیافته و ادامهدار است، گفت:
شهردار رودی جولیانی
من نگرانم که در آمریکا و واقعاً در سراسر جهان و بهویژه در سراسر جهان، این تفکر وجود داشته باشد که اینها (تظاهرات) بسیار پراکنده هستند، تنها روی تهران تاثیر میگذارند، بهطور خاص سازمانیافته نیستند، و فقط گذرا خواهند بود و رژیم پا برجا خواهد ماند. همه اینها اشتباه است اینکه (این) رژیم بهطور قطع رفتنی است. رژیمهای سرکوبگر در تاریخ جهان هرگز دائمی نبودهاند. در واقع، بیثباتی برای رژیم سرکوبگری است که در نهایت از هم میپاشد؛ و چنین قیامهایی، فقط از تصاویری که دیدید و تظاهراتی که دیدید، بهوضوح پراکنده نیستند. آنها بهوضوح به خوبی سازماندهی شده هستند.
شما مردم زیادی را در خیابان دیدید. شما پلاکاردها را دیدید. نمیدانم که آیا این کاملاً مشخص بود یا خیر، اما 142شهر درگیر بودند، یعنی تمام شهرهاى بزرگ در ایران قیام مهمی بین 28دسامبر و 7ژانویه داشت و سپس تا امروز هم ادامه دارد؛ و این پوسترها و علامتها، بدیهی است که یکسان هستند، آنها در سراسر کشور با تصاویر خانم رجوی توزیع شدند. شما آنرا روی پلها دیدید، اما تصاویر خانم رجوی در سراسر کشور و این قرار است رژیمی باشد که بتواند این چیزها را خنثی کند. خب، بدیهی است که نتوانست.
رودی جولیانی در ادامه سخنانش به برنامه ده مادهیی مریم رجوی برای آینده ایران اشاره کرد و برخی از مفاد آنرا چنین برشمرد:
اجازه بدهید به چند مورد از 10مادهیی خانم رجوی بپردازیم، یک ایران دموکراتیک با انتخابات آزاد، با شناسایی قوی از حقوق بشر، حقوق مدنی و بهویژه حقوق زنان، زیرا آنها در ایران و دیگر حکومتهای افراطی مشابه لگدمال میشوند. شما میتوانید ببینید که حقوق زنان نه تنها از لحاظ نظری توسط این سازمان پذیرفته شده، بلکه در عمل مورد پذیرش قرار گرفته است. خانم رجوی بدیهی است که یک زن است و بسیاری از مردم در همه تظاهرات - در میان حضار و پشت تریبونها - زنان هستند. این بدون هزینه نبوده است. هزینه فقط پول نیست که میتوانید آن را جایگزین کنید، بلکه هزینه جان انسان است که نمیتوانید آن را جایگزین کنید؛ و شما کتابها با جلد قرمز را که سازمان مجاهدین خلق دارد و روی جلدش (نام) مجاهدین خلق را نوشته دیدهاید، درست است؟ و شما به آن نگاه میکنید - من فرصت داشتم این کار را شب گذشته انجام بدهم - خواهید دید که هر فردی که قربانی شده است، یعنی توسط رژیم کشته شده است، از ابتدای آن، در آن کتاب با اسمش هست. و اینجا مهمترین چیز - درست مثل این تظاهرات، در سراسر ایران است. فقط در تهران نیست، در سراسر کشور است. شما بعد از یک شهر به دیگری میروید. یک شهر بعد از دیگری، در سراسر ایران.
شهردار جولیانی در ادامه سخنانش بر مخالفت عموم مردم ایران با حکومت آخوندی و اتحاد آنها در مخالفت با تمامی باندهای رژیم تأکید کرد و سپس، افزود:
بنابراین این یک قیام بزرگ است که در جریان است. من بسیار بسیار خوشحالم که در همان ابتدا در ماه دسامبر، زمانی که رئیسجمهور (آمریکا) در فلوریدا بود و این اتفاق افتاد، برخلاف رئیسجمهور سابق، او به تظاهر کنندگان پشت نکرد. او یک توییت بسیار قدرتمند ارسال کرد که واقعاً از اساس سیاست خارجی آمریکا را تغییر داد و وزارت امور خارجه را تکان داد. آنچه او گفت این بود که ما از معترضان در ایران حمایت میکنیم.
رودی جولیانی با اشاره به اقداماتی که باید در قبال رژیم آخوندی و در حمایت از قیام مردم ایران اتخاذ کرد به اهمیت دسترسی آزاد و بدون سانسور به اینترنت پرداخت و گفت: اولین کاری که باید بکنیم این است که مطمئن شویم دسترسی آزاد به اینترنت بدون دخالت وجود دارد.
وی همچنین درباره اهمیت تشدید تحریم و طرد بینالمللی دیکتاتوری تروریستی حاکم بر ایران گفت: ما باید اطمینان حاصل کنیم که بهویژه دسترسی رژیم (ایران) به سیستم بانکی جهانی قطع شود.
جولیانی اقدامات ضروری آمریکا در شورای امنیت مللمتحد را مورد تأکید قرار داد و افزود:
سفیر نیکی هیلی، سفیر ما در سازمان ملل متحد، خواستار برگزاری نشست اضطراری شورای امنیت سازمان مللمتحد شد که نخستین بار بعد از یک مدت طولانی بود که برگزار میشد. این تمرکز را روی آنچه اتفاق افتاده بود قرار داد و برخی از حمایتهای بینالمللی را جلب کرد، اما لازم است که آنرا پیگیری کنیم. بنابراین من به دولت توصیه میکنم که اجازه دهند نیکی هیلی آزاد باشد. و اجازه دهند کاری را که میخواهد انجام دهد، چرا که او یک خانم سخت کوش است. و میتوانید برای او دست بزنید. [تشویق] به نظر من او واقعاً می داند که چگونه باید فشار بینالمللی را افزایش داد، اگر وزارت امور
خارجه بگوید "شما آن را پیش ببرید" و من فکر میکنم رئیسجمهور همین را میخواهد.
شهردار جولیانی در ادامه سخنانش اهمیت حمایت از مقاومت سازمانیافته و مجاهدین و شورای ملی مقاومت ایران را خاطرنشان کرد و با تأکید بر اینکه پیروزی آرمان آزادی تنها از طریق مقاومت مردم ایران و پیشتازان فداکارش میسر است، گفت:
و اگر شما به آنچه که افراد ما در لیبرتی و اشرف از آن گذشتند نگاه کنید و آنچه حالا در ایران – در آلبانی از آن میگذرند، هر چند شرایط حالا کمی بهتر است، بسیاری از افراد را از دست دادیم. و همانطور که همه ما چندین بار در جلساتمان در اینجا و در اروپا گفتیم، این نمیتواند بدون قیمت انجام شود. این انقلاب شهیدان خود را دارد، بسیاری از آنها در کتابهای حاضر هستند، و متأسفانه دیگران هم خواهند بود، اما این تنها راهی است که وقتی شما تحت کنترل دیکتاتوری خشونت و تروریسم هستید، (میتوانید) به آزادی برسید.
رودی جولیانی در ادامه سخنانش در کنفرانس در کلوپ ملی مطبوعات آمریکا به سرقت انقلاب ضدسلطنتی توسط خمینی و خیانت او به مجاهدین و جنایات سرکوبگرانه و توطئههای گستردة رژیم علیه مقاومت و کارزار درهم شکستن برجسپ آخوندساخته تروریستی پرداخت و گفت:
آنها مجبور بودند خود را از آن (لیست) بیرون بکشند، مجبور بودند ثابت کنند که بیگناه هستند، که در ایالات متحده غیرمعمول است، اما این کار را کردند و حالا بهروشنی روز میرسند و به روشنایی روز رسیدن یعنی خطر بیشتر، خطرپذیری بیشتر، ولی این بدان معنی است که ما شاید در حال رسیدن باشیم، ممکن است نزدیک به انتهای مسیر باشیم. من واقعاً بر این تأکید دارم، زیرا ما هرگز کار خوبی در پیشبینی پایان مسیر انجام ندادهایم. وقتی این دیکتاتوریهای وحشتناک سقوط میکنند، ما همیشه یک روز پس از آن نگاه میکنیم و میگوییم: «چگونه به سرعت این اتفاق افتاد؟»، چه اتفاقی با سرعت نمیافتد؟ این اتفاق با بیش از 20و 30سال قربانیدادن محقق شده است و شما میتوانید احساس کنید که فرصتی برای این اتفاق وجود دارد و همهچیز برای آن آماده شده است. ما باید فقط ادامه بدهیم. نمیتوانیم بر آنچه که به آن دست یافتهایم توقف کنیم. ما باید ادامه بدهیم و طرح داستان مجاهدین خلق از ابتدا تا کنون - همیشه یک سازمان برای دموکراسی، آزادی، حقوق زنان، حقوق برای همه و یک ایران غیراتمی و صلحآمیز بوده است. متشکرم.