۱۳۹۶ بهمن ۲۷, جمعه

انعکاس تلویزیونهای اسکای نیوز و العربیه از افشاگری مقاومت ایران در رابطه با فعالیتهای سایبری رژیم علیه تظاهر کنندگان


تلویریون اسکای نیوز: در واشینگتن دفتر شورای ملی مقاومت ایران فعالیتهای سایبری رژیم ایران را به‌ویژه بعد از تظاهرات اخیر در این کشور افشا کرد در این افشاگری که فعالان ایرانی و شخصیتهای سیاسی آمریکایی در واشینگتن شرکت داشتند روشهای پیشرفته جاسوسی رژیم ایران که توسط سپاه پاسداران برای سرکوبی مخالفان در داخل ایران انجام می‌شود و نیز دخالت امور داخلی کشورهای همجوار تشریح شد.

 علیرضا جعفرزاده: متوجه شدیم که سپاه پاسداران رژیم تمامی فعالیتهای سایبری در ایران را تحت کنترل خود دارد. پایگاهی به‌نام پایگاه عمار وجود دارد که در سرکوبی فعالیتهای الکترونیکی دست دارد. این پایگاه  نه تنها علیه مردم ایران  بلکه علیه کشورهای منطقه و کشورهای غربی نیز فعالیت دارد. سپاه پاسداران  هزینه  مالی تعدادی  شرکتهای پوششی را تأمین می‌کند  . این شرکتها مأموریتشان ساختن برنامه‌های تقلبی و ارائه آنها به بازار است. این برنامه‌ها  هنگام استفاده کاربران نه تنها ایرانی بلکه کاربران کشورهای خارجی و عرب  برای جاسوسی به نفع رژیم ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد.

انعکاس العربیه از افشاگری مقاومت ایران در واشینگتن 
در یک کنفرانس مطبوعاتی در واشینگتن  حول امنیت الکترونیک  آخرین روش‌ها و تهدیدهای جنگ الکترونیکی توسط رژیم ایران به‌ویژه توسط سپاه پاسداران رژیم ایران که برای سرکوبی قیام  اخیر مردم ایران با اطلاعات رژیم همکاری می‌کند افشا شد.
اپوزیسیون ایران در آمریکا  فاش کرد سپاه پاسداران رژیم ایران روشهای مختلفی را  برای سرکوبی تظاهر کنندگان در قیام اخیر استفاده کرده است  ازجمله این روش‌ها ساختن بعضی برنامه‌ها مانند اینستاگرام است برنامه‌یی که معترضان توسط آنها اطلاعاتشان را با یکدیگر مبادله می‌کردند یا این‌که اطلاعات قیام را به خبرگزاریهای جهان ارسال می‌کردند.
علیرضا جعفرزاده گفت: بار دوم شرکت اینستاگرام درخواست رژیم را رد کرد و گفت این برنامه که توسط تظاهر کنندگان مورد استفاده قرار می‌گیرد برداشته شده است. این در سی و یکم دسامبر اتفاق افتاد.
 اپوزیسیون ایران فاش ساخت که سپاه پاسداران به همراه وزارت امنیت و اطلاعات فضای الکترونیکی در ایران را تحت کنترل خود دارد. آنها شرکتهای پوشش ساخته‌اند که برنامه‌های مشابهی مانند برنامه‌های اپل و گوگل پلی را تولید می‌کنند ولی تفاوت این برنامه‌ها مانند تلگرام و اینستاگرام در این است که کد رمز دارند و نمی‌توان پیام‌هایی که در آنها تبادل می‌شود را کنترل کرد.