۱۳۹۶ اسفند ۲, چهارشنبه

کشمکش مهره‌های رژیم در مجلس ارتجاع بر سر عواقب سقوط هواپیمای مسافربری تهران - یاسوج

مجلس رژیم آخوندی هم‌چنان شاهد کشمکش مهره‌های رژیم بر سر عواقب سقوط هواپیمای مسافربریست که سقوط آن هموطنانمان را داغدار و ابعاد دیگری از تبهکاری حکومتی را برملا کرده است.


قاضی‌پور عضو مجلس رژیم ـ 30بهمن 96:

سالانه تا 32هزار نفر در جاده‌ها کشته می‌شوند

سالانه 16هزار الی 32هزار نفر در جاده‌ها کشته می‌شوند... آیا 16هزار تا 32هزار نفر جان انسان در جاده‌های ایران کشته می‌شوند پنج برابر این هم آقای پزشکیان میره تحت پوش بهزیستی کمیته امداد میشه...


قلی‌پور عضو مجلس رژیم ـ 30بهمن 96:

استعفای خلبانان با تجربه به‌خاطر شرایط کاری نامساعد

در ارتباط با مشکلات مدیریتی که در این حوزه وجود داره که مستقیماًًًً فشار رو هم بر کارکنان و خلبانان و عوامل پروازی این شرکت وارد کرده ما اخیراً در چند ماه اخیر چند نفر از خلبانهای بسیار با تجربه این شرکت رو داشتیم که استعفا کردند متأسفانه به‌خاطر شرایط کاری نامساعدی که در شرکت وجود داشته...

در این شرکت رویه‌ای وجود داره تا زمانی که پرواز به مقصد نرسه و پرواز برگشت وجود نداشته باشه حق پرواز رو هیچکدوم از خلبانهای عزیز پرداخت نمیشه.


گزارشی درباره علل سقوط هواپیمای مسافربری شرکت آسمان که جان هموطنانمان را گرفت:

با سقوط یک هواپیمای مسافربری دیگر و کشته شدن 66سرنشین آن، بار دیگر شمار زیادی از هموطنانمان به‌ویژه در یاسوج به سوگ و درد و غم نشسته‌اند. اما رژیم آخوندی حاضر نیست درباره نقص فنی این هوایپما و سالها زمین‌گیر بودن آن به رسانه‌های خود رژیم پاسخ بدهد.

صنعت هواپیمایی در ایران یکی از بالاترین میزان وقوع حوادث مرگبار را در جهان داراست. البته شرکت آسمان که هواپیمای سقوط کرده متعلق به آن است به‌خاطر سابقه فاجعه بارش در به کشتن دادن مردم ایران بسیار بدنام است و حتی از طرف اتحادیه اروپا به‌خاطر نا ایمن بودن پروازهایش در لیست سیاه قرار دارد.

از سال 1359تا کنون در حاکمیت آخوندهای دزد و چپاولگر 18سانحه مرگبار هواپیماهای مسافربری به‌وقوع پیوسته است. به‌نوشته پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت راه و شهرسازی رژیم، تعداد کشته شدگان سقوط هواپیما در ایران از سال ۵۸تا ۹۳، یک‌هزار و ۹۸۵تن بوده است.

هواپیمایی که روز یکشنبه در مسیر تهران یاسوج سقوط کرد،   از نوع ای تی آر 72است که تولید مشترک فرانسه و ایتالیا است. این هواپیما از سال 1989یعنی از 29سال پیش به بازار هوانوردی ارائه شده است. در سابقه هواپیما 17سانحه منجر به مرگ ثبت شده است که سقوط یک هواپیمای دیگر آن در روز یکشنبه در سمیرم ازجمله مرگبار ترین این حوادث است که 66کشته بر جای گذاشته  است.

هواپیمای سقوط کرده  به اعتراف کارگزاران رژیم ۲۵سال کار کرده بود یعنی در پایان عمر مفید خود بوده است. خبرگزاری سپاه پاسداران رژیم می‌نویسد:‌، این هواپیمای ملخی چندین سال در شیراز زمین‌گیر بود و پس از تعمیرات و اورهال(یعنی تعمیرات اساسی)‌، به‌تازگی در آبان ماه همین سال  به پرواز درآمده بود. گفته می‌شود شرکت آسمان به‌محض منتشر شدن خبرسقوط این هواپیما  خبر و عکس و تفصیل اورهال هواپیما را از روی شبکه خود حذف کرد.

در رسانه‌های رژیم به نقص فنی این هواپیما اشاره شده است. اما معاون وزیر راه و ترابری رژیم که رئیس سازمان هواپیمایی رژیم است با این‌که اعتراف می‌کند عمر این هواپیما 25سال بوده است اما  از اظهارنظر درباره نقص فنی هواپیما و زمین‌گیر بودن هفت‌ساله و تعمیرات اساسی آن  خودداری کرد.

بروجردی رئیس کمیسیون امنیت رژیم پس از سقوط این هوایپما به فرسوده بودن آن  اشاره کرد و  گفت:‌ هواپیماهایی که استاندارد‌های لازم و ایمنی لازم را ندارند، ضرورتی ندارد که پرواز کنند،

* بنده در این باره از مسئولان ذیربط سؤال کردم و آنها گفتند که این هواپیما ازجمله ATRهای قدیمی است و غیر از آن هواپیماهای جدید است که به کشور آمده است.

یک‌سال و نیم پیش در  دوم تیر 1395 وزیر راه و ترابری رژیم به فرسوده بودن ناوگان هواپیمایی رژیم اشاره کرده و گفته بود:‌.... «در حال حاضر ناوگان هواپیمایی شامل ۲۶۶فروند هواپیما است که ۱۰۰فروند آن زمین‌گیر هستند و عمر مفید ۱۶۶فروند دیگر نیز بالای ۲۳سال است که قاعدتاً طبق استاندارد بین‌المللی تا یک سال آینده باید بازنشسته شوند. بر اساس گفته وزیر رژیم پس از گذشت بیست ماه از اعترافش به فرسوده بودن هواپیماهای مسافربری کماکان این هواپیماها با بخطر انداختن جان مردم هم‌چنان پرواز می‌کنند.

اشتراک گذاری: