۱۳۹۶ آذر ۲۹, چهارشنبه

تصویب شصت و چهارمین قطعنامه محکومیت رژیم آخوندی به‌خاطر نقض حقوق بشر در مجمع عمومی ملل متحد


استقبال رئیس جمهور برگزیده مقاومت از محکومیت فاشیسم مذهبی و فراخوان به ارجاع پرونده جنایات دیکتاتوری آخوندی به شورای امنیت ملل متحد
شصت و چهارمین قطعنامه محکومیت رژیم آخوندی از سوی ارگان‌های ملل متحد به‌خاطر نقض وحشیانه و سیستماتیک حقوق بشر و موج اعدام‌ها در ایران، به‌رغم تمامی تشبثات فاشیسم دینی و همدستان و حامیانش، روز سه‌شنبه در اجلاس رسمی مجمع عمومی ملل متحد که عالیترین مرجع بین المللی است با اکثریت ۸۱ رأی به تصویب رسید.

قطعنامه مصوب مجمع عمومی سازمان ملل که توسط کانادا و با حمایت ۴۰ کشور دیگر ارائه و تصویب شد، «نگرانی جدی جامعه جهانی را نسبت به «آمار هشداردهنده و متعدد اعمال و اجرای مجازات اعدام... از جمله اعمال حکم اعدام علیه نوجوانان» در نقض التزامات بین‌المللی، ابراز می‌کند و رژیم را «به لغو اعدام‌ها در ملاء عام، هم در قانون و هم در عمل» فرا می‌خواند.
این قطعنامه هم‌چنین خطاب به حکومت آخوندی تأکید می‌کند که «چه در قانون و چه در عمل، هیچ‌کس» نباید «مورد شکنجه یا سایر رفتارهای بیرحمانه، غیر انسانی یا اهانت آمیز» قرار گیرد و رژیم را فرا می‌خواند تا «استفاده گسترده و سیستماتیک از بازداشت خودسرانه، از جمله استفاده از شیوه‌هایی برای هدف قرار دادن افراد دو تابعیتی و شهروندان خارجی» را متوقف کند و «به تضمین‌های پروسدوری در قانون و در عمل، برای اطمینان از استانداردهای محاکمة عادلانه» پایبند باشد.
قطعنامه مصوب مجمع عمومی سازمان ملل، رژیم آخوندی را «به رسیدگی به شرایط بد زندان‌ها، به از بین‌بردن محرومیت دسترسی به درمان پزشکی مکفی و خطر مرگ که زندانیان با آن مواجهند»، به پایان‌بخشیدن به «اعمال محدودیت‌های گسترده و جدی علیه حق آزادی بیان، عقیده، اجتماع و تجمع صلح‌آمیز» و پایان‌دادن به «تمامی اشکال تبعیض و نقض حقوق بشر علیه زنان و دختران» و «افراد متعلق به اقلیت‌ها»، فرا می‌خواند.
قطعنامه هم‌چنین خواهان حذف تمامی انواع تبعیض و نقض حقوق بشر علیه زنان و دختران ایران، پیروان مذاهب مختلف و قومیت‌ها شده است.
قطعنامه محکومیت رژیم توسط سازمان ملل، نگرانی جدی جامعة جهانی را نسبت به محدودیت‌های شدید حق آزادی اندیشه، عقیده و مذهب در ایران تحت حاکمیت آخوندها ابراز کرده و خواهان آن شده است که حکومت آخوندی اجازة بازدید گزارشگر ویژة ملل متحد از ایران را بدهد.
قطعنامه در بند پایانی، بر تصمیم به استمرار بازبینی وضعیت حقوق بشر در ایران تحت حاکمیت آخوندها در اجلاس سال آیندة مجمع عمومی، تأکید می‌کند.
رئیس جمهور برگزیده مقاومت خانم مریم رجوی، ضمن استقبال از تصویب شصت و چهارمین قطعنامه محکومیت نقض حقوق بشر در ایران، گفت: اکنون زمان آن است که جامعه بین المللی و بویژه شورای امنیت ملل متحد به اقدامهای موثر و عملی علیه فاشیسم دینی حاکم بر ایران بخاطر نقض وحشیانه و سیستماتیک حقوق بشر در ایران به ویژه اعدامهای وحشیانه، جمعی و خودسرانه دست بزند.