۱۳۹۶ دی ۴, دوشنبه

خطر اصلی برای نظام از کدام سمت است؟

فساد هم‌چون موریانه اساس و بنیان نظام را می‌خورد... قبل از این‌که جلوی مفاسد گرفته شود، هر کار دیگری بی‌فایده است. میرسلیم - سایت حکومتی تحلیل ایرانی ۳۰آذر
پشت کانتینرهای کالای قاچاق چه کسانی ایستاده‌اند؟
آیا کسانی که خود یا فرزندان و یا وابستگانشان در قاچاق کالا سهم دارند، صلاحیت گرفتن مسئولیت در جمهوری اسلامی را دارند؟ خبرگزاری  سپاه پاسداران  (فارس) ۳۰آذر
یک چهارم بودجه ۹۷واقعی نیست؛ با مردم صادقانه سخن بگویید


با مردم صادقانه و شفاف سخن بگویید و تصور نکنید که مردم متوجه اوضاع جهانی و قیمتها نیستند. زاهدی عضو مجلس ارتجاع اول دی
طبل جنگ آمریکا در حوالی ایران؟!
مسئولان کاخ سفید در تلاش هستند به‌گونه‌یی عمل کنند که ایران را دشمن شماره یک خود معرفی کنند و با استفاده از این‌که ایران همیشه با آمریکا دشمن بوده و خطری برای امنیت ملی آنها محسوب می‌شود سایت حکومتی فرارو ۳۰آذر: علی خرم
ما نباید اجازه دهیم در چنین شرایطی مردم هم ناراضی باشند. این می‌تواند به نفع دشمنانمان باشد و از آن استفاده ابزاری کنند و برای رسیدن به اهدافشان از آن استفاده کنند.
اعتراف تکان‌دهنده به خرابی اوضاع در همه زمینه‌ها، تم ثابت حرفها و مطالب مهره‌ها و رسانه‌های رژیم شده است؛ آن قدر که این قبیل اعترافات عادی شده و حساسیت و توجه نسبت به آنها را کاهش داده است، در حالی که این اعترافها اصلاً عادی نیست. اعترافهایی از قبیل:
فساد هم‌چون موریانه اساس و بنیان نظام را می‌خورد... قبل از این‌که جلوی مفاسد گرفته شود، هر کار دیگری بی‌فایده است. میرسلیم - سایت حکومتی تحلیل ایرانی ۳۰آذر
پشت کانتینرهای کالای قاچاق چه کسانی ایستاده‌اند؟
آیا کسانی که خود یا فرزندان و یا وابستگانشان در قاچاق کالا سهم دارند، صلاحیت گرفتن مسئولیت در جمهوری اسلامی را دارند؟ خبرگزاری سپاه پاسداران (فارس) ۳۰آذر
علم‌الهدی در نمایش جمعه مشهد ـ اول دی: وضعیت مردم در مسائل اشتغال و مسائل اقتصادی، نقطه فقر و ناداری نیست، از این هم گذشته به نقطه استیصال رسیده است
علی لاریجانی رئیس مجلس ارتجاع ـ‌ 27آذر: «حدود ۳۸چالش است که حداقل ۱۵مورد آن چالشهای بزرگ است... مردم تصور نکنند کشور بودجه پر و پیمانی دارد... اداره کشور با این بودجه جاری امکانپذیر نیست.»
احمدی‌نژاد در نامه به خامنه‌ای: «مشکلات مدیریتی و اقتصادی وضع را به جایی رسانده که 'هر لحظه ممکن است کشور و مردم را با شرایط غیرقابل پیش‌بینی و مدیریت مواجه سازد' و اعتماد مردم 'مدت‌هاست از خطوط قرمز عبور کرده و به صفر نزدیک شده است».
این اعترافها منحصر به شرایط انفجاری داخل کشور به‌لحاظ اقتصادی اجتماعی نیست. وضعیت در زمینه سیاسی و در عرصه منطقه‌یی و بین‌المللی هم به همین اندازه هولناک است:
اگر چه ممکن است گفته شود که این قبیل اعترافها کم و بیش قبلاً هم سابقه داشته و این ادامه وضعیت گذشته است، اما این اعترافها اکنون در شرایطی است که رژیم تمام ذخایر استراتژیک خود را در چاه ویل پروژه اتمی و در جنگ سوریه و عراق و یمن و بیش از همه در کوره فساد از دست داده و به قول آن اقتصاددان رژیم، کارد به استخوان رسیده، یعنی هم مردم کارد به استخوانشان رسیده و هم خود رژیم؛ در مردم، به این معنی که دیگر به آستانه انفجار رسیده‌اند و در رژیم به این معنا که دیگر چیزی در چنته ندارد که آن را مرهم زخمهایش کند. به قول علم‌الهدی «نقطه مردم دیگر فقر و ناداری نیست... مردم به نقطه استیصال رسیده‌اند». این نقطه استیصال، دقیقاً نقطه رژیم هم هست. تاآنجاکه نوبخت که در شیادی و کوچک جلوه دادن بحرانها ید طولایی دارد اخیراً گفت که در هر خانه سه تا بیکار هست! و علی لاریجانی صراحتاً گفت: قادر به اداره کشور نیستیم؟!
مشابه همین وضعیت آچمز و بن‌بست را در سیاست خارجی و در طرد و انزوای دم‌افزون سیاسی هم می‌توان مشاهده کرد. خودشان به کرات اعتراف می‌کنند که اکنون تمام دنیا در برابر رژیم ایستاده و یک اجماعی علیه رژیم در منطقه و در اروپا و آمریکا به وجود آمده است. به قول آخوند علم‌الهدی در نمایش جمعه مشهد (اول دی) «دنیا درست خودش را بسیج کرده علیه کشور... علیه جمهوری اسلامی»
چرا که همه در دنیا به آنچه که مقاومت ایران از روز اول می‌گفت رسیده‌اند؛ این‌که رژیم آخوندی و فاشیسم تروریستی مذهبی حاکم بر ایران منشأ بحران و تروریسم و جنگ در منطقه و در دنیاست و تا وقتی این رژیم هست، دنیا روز خوش به خودش نخواهد دید.
اکنون سؤال این است که در برابر این بحرانها که از درون رژیم را فراگرفته و از بیرون نیز «طبلهای جنگ» علیه رژیم به صدا درآمده، کدام یک برای رژیم خطرناکتر است و موجودیت رژیم را تهدید می‌کند؟
هر دو باند رژیم بر سر این نکته اتفاق‌نظر دارند که تهدید اصلی و تهدید سرنگونی از درون است. خود خامنه‌ای اخیراً (در تاریخ 26مهر 96) یک بار دیگر تصریح کرد: «جنگ نظامی اتفاق نمی‌افتد اما مسائلی هست که اهمیتش از جنگ کمتر نیست، بنابراین باید پیش‌بینی کنیم و مراقب باشیم».
اشاره وی آشکارا به شرایط داخلی و وضعیت انفجاری اجتماعی بود. کما این‌که سپاه پاسداران که ستون اصلی نظامی نگه‌دارنده نظام است، مسئولیت اصلی‌اش دفاع از نظام و حراست از آن در داخل کشور است و در همین رابطه است که پاسدار یزدی سرکرده سپاه ضد رسول‌الله در تهران بزرگ ضمن هشدار نسبت به «زلزله‌های اجتماعی که هر ساعت در تهران اتفاق می‌افتد» راه‌اندازی گشتی‌های سپاه پاسداران در سطح  شهر تهران  و در سراسر شهرهای کشور اعلام کرد.
رژیم خوب می‌داند که تهدید خارجی نیز به اعتبار تهدید درونی و شرایط درونی است که می‌تواند عمل کند و مؤثر و خطرناک باشد.
یکی از دیپلوماتهای سابق باند روحانی به نام علی خرم با هشدار نسبت به «طبل جنگ آمریکا در حوالی ایران» ضمن پیشنهاد راهکارهایی برای مقابله با استراتژی آمریکا علیه نظام از جمله این‌که «ایران باید اول درجه دشمنی را پایین بیاورد و «نظامیان (بخوانید پاسداران) از عرصه سیاست خارجی کنار بروند» تأکید می‌کند:‌ «راهکار سوم آرام کردن اوضاع داخلی ایران است. الآن کافی است یه نگاه به تجمعات مقابل مجلس بیاندازیم» وی در انتها به‌خصوص تأکید می‌کند: «ما نباید اجازه دهیم در چنین شرایطی مردم هم ناراضی باشند. این می‌تواند به نفع دشمنانمان باشد و از آن استفاده ابزاری کنند و برای رسیدن به اهدافشان از آن استفاده کنند».
اشاره او به‌روشنی به حضور فعال مقاومت سازمان‌یافته و آلترناتیوی است که انرژی و پتانسیل انفجاری جامعه را در مجرای مشخص نفی نظام فاسد و ستمگر حاکم و استقرار نظمی دموکراتیک و نوین هدایت می‌کند.
در همین رابطه اظهارات اخیر پاسدار علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت نظام (در تلویزیون رژیم ـ 27آذر) بسیار پرمعنی و حائز اهمیت است. وی از کسانی که با جمهوری اسلامی موضع دارند، اما دشمن اصلی را مجاهدین می‌دانند» تمجید کرد و ضمن سوز و گداز از ضربات نظامی مجاهدین بر رژیم «از اقدامات بسیار تلختر و پرهزینه‌تر مجاهدین» سخن گفت که اشاره آشکار به نقشی است که مجاهدین و مقاومت ایران در سمت دادن تحولات سیاسی و اجتماعی و هدایت نارضایتی‌های گسترده اقشار مختلف علیه نظام ایفا می‌کنند، در همین رابطه سخنگوی مجاهدین گفت: «این هنوز از نتایج سحر است. مردم و مقاومت ایران بند از بند رژیمتان خواهند گسست».