۱۳۹۶ دی ۷, پنجشنبه

محدثین به ائتلاف بین مقاومت ایران و كشورهای منطقه برای متوقف كردن شر این رژیم معتقد است



روزنامه السیاسه- کویت ۵/۱۰/۹۶ : « السیاسه : چندین كاندید برای جانشینی خامنه ای وجود دارد آیا به نظر شما نبود او منجر به درگیری مسلحانه بین جناح های قدرت می شود و یا به یك بحران سیاسی كه راه را برای تغییر ایجاد می كند می انجامد و یا شانس تندروهایی كه سپاه پاسداران آنها را نمایندگی می كند راافزایش خواهد داد؟

محمد محدثین : ما برای تغییر این رژیم در انتظار مرگ خامنه ای ننشسته ایم و روی آن حساب نمی كنیم زندگی و یا مرگ در دست خداوند است ، ما امیدواریم در حالیكه خامنه ای زنده است این رژیم سرنگون شود تا او بخاطر جنایات و كشتار هایی كه مرتكب شده است مجازات شود. ولی رژیم ولایت فقیه لباسی میباشد كه به اندازه خامنه ای دوخته شده است و با مرگ خامنه ای ادامه اوضاع به شكل فعلی ممكن نیست



، چرا كه اختلافات زیادی در داخل این رژیم وجود دارد و از طرف دیگر فرد یا افرادی كه مورد قبول جناح های مختلف باشند وجود ندارد ، نهاد ها و ارگان های امنیتی مختلف نمی توانند بدون خامنه ای به انسجام و همبستگی و تفاهم با یكدیگر برسند . اگر این را با دوران مرگ خمینی مقایسه كنیم در آنزمان كسانیرا میبینیم كه ازابتداء همراه خمینی بوده و برای حفاظت از این رژیم متحد بودند كه میتوان ازجمله به رفسنجانی، خامنه ای و سایر مسئولین ارشد آن رژیم اشاره كردو اگر رفسنجانی نبود خامنه ای نمی توانست ولی فقیه بشود ، ولی امروز چنین شخصیتی در این رژیم وجود ندارد لذا با مرگ خامنه ای سناریو های مختلفی مطرح میشود كه از جمله امكان درگیری مسلحانه بین باندهای این رژیم یاافزایش شدت اختلافات داخلی وجود دارد. ولی مهمتر اینكه مرگ خامنه ای ضربه ایست به رژیم و شكافی است كه فضای سرنگونی این رژیم را برای مردم و مقاومت ایجاد میكند .
مرگ خامنه ای به معنی گسترش درگیری های داخلی در این رژیم نیست و در جهت تغییر این وضعیت به جنگ بین مردم و رژیم می انجامدو زمینه را برای سرنگونی این رژیم مهیا می كند و به آن سرعت می بخشد.
السیاسه : آیا سپاه پاسداران می تواند انسجام و وحدت فعلی اش را بعد از مرگ خامنه ای حفظ كند و بین فرماندهان آن درگیری ایجاد نشود؟
محمد محدثین : بدون شك اگر خامنه ای فوت كند سپاه نمیتواند وحدت و انسجام خود را حفظ كند ، واقعیت مهمی وجود دارد كه باید آنرا در نظر بگیریم ، واقعیت این است كه خامنه ای نمی تواند بدون سپاه حكومت كند ، همچنانكه سپاه نیز نمی تواند بدون خامنه ای قدرت و انسجام فعلی اش را حفظ كند ، خامنه ای و پاسداران دو روی یك سكه و جدایی ناپذیر هستند و هر كدام از آنها كه سقوط كند دیگری نیز بصورت خودبخودی ساقط خواهد شد. وقتی كه می گوئیم اگر سپاه در عراق، یمن و سوریه ضربه ای دریافت كند این خامنه ای است كه این ضربه را دریافت كرده است و عكس آن نیز صادق است .
السیاسه : نقش جریانهای قومی در جنبش مقاومت برای سرنگونی رژیم ایران چیست و موضع مقاومت ایران در قبال ملیت ها در ایران چیست آیا جنبش هایی با ویژگی قومی در اهواز و بلوچستان ایران وجود دارد و آیا شما حق عرب های اهواز برای تعیین سرنوشت را برسمیت می شناسید؟
محمد محدثین : یكم ـسازمان ”مجاهدین خلق“ و شورای ملی مقاومت ایران به نیابت از همه مردم ایران تاسیس شده اند و ما همه مردم ایران با نژاد ها، طیف ها، ادیان، طبقات و اقشار مختلف را نمایندگی می كنیم. از روز اول تاسیس سازمان ”مجاهدین خلق“ و ”شورای ملی مقاومت ایران“ در صفوف آنها افرادی از نژاد ها، ادیان و طبقات مختلف وجود داشت و بهترین مثال اینكه سه سازمان ”مجاهدین خلق“ را سه نفر بنیانگذاری كردند كه دوتن از آنها، شهید محمد حنیف نژاد و شهید سعید محسن اهل آذربایجان و زنجان یعنی از ترك های ایران بودند و نفرسوم شهید علی اصغر بدیع زادگان، فارس و از اصفهان بود .
كما اینكه مسئول اول سازمان ”مجاهدین خلق“ بمدت دو سال یكی از خواهران كرد بود، همچنین یكی از خواهران ترك نیز مسئول اول سازمان بود و یكی از خواهران اهوازی نیز برای مدت دو سال مسئول اول مجاهدین خلق بود ، همچنین كادرهای متعددی در مواضع فرماندهی سازمان از ملیت های مختلف هستند و در شورای ملی مقاومت نیز اعضایی از ملیت ها ، ادیان و طبقات مختلف ایران وجود دارند .
دوم : مواضع ”مجاهدین خلق“ در رابطه با ملیت ها و ادیان مختلف مربوط به امروز نیست و از روزی كه رژیم شاه سرنگون شد مسعود رجوی رهبر سازمان همانطور كه امروز خانم رجوی بعنوان رئیس جمهور منتخب مقاومت ایران بارهاتاكید كرده اند در مصوبات رسمی شورای ملی مقاومت ایران ما خواستار خودمختاری برای اقوام مختلف تشكیل دهنده خلق ایران هستیم .
ما در ادبیات و سیاستمان چیزی به اسم اقلیت را برسمیت نمی شناسیم ، ما مدعی نیستیم كه فارس ها اكثریت هستند و مثلا كردها اقلیت ، ما معتقدیم كه جامعه ایران از پیروان ادیان و ملیت های مختلف تشكیل شده است و همه آنها باید مشاركت فعال و مساوی در حیات سیاسی داشته باشند لذا شعار ما ” دمكراسی برای ایران و خودگردانی برای ملیت های مختلف بود“ و این چیزی است كه آقای رجوی در سال 1979 بعنوان حداقل های برنامه ”مجاهدین خلق“ اعلام كرد ”دمكراسی برای ایران و خودمختاری برای ملیت های مختلف از عرب، كرد ، بلوچ و هر ملیت دیگری در ایران .
در برنامه شورای ملی مقاومت ایران در سپتامبر 1981 ماده ای وجود دارد كه تاكید می كند برای تضمین دمكراسی در ایران و برای تضمین استقلال ایران خودمختاری ملیت های مختلف امری است ضروری. خودمختاری هدیه ای از سوی شورای ملی مقاومت ایران و سازمان مجاهدین خلق ایران بعنوان یك برادر بزرگتر نیست خودمختاری، ضرورت انسجام و همبستگی است.
سوم : در رابطه با جنبش های جدایی طلب آنطور كه شما آنها را توصیف كردید باید سه نكته را متذكر بشوم. نكته اول : ما از اول گفتیم كه حق تعیین سرنوشت حق هر فرد است و ما نمی توانیم این حق را از هیچكس سلب كنیم آقای رجوی رهبر مقاومت ایران در سال 1983 یعنی همان سالی كه طرح خودمختاری برای كردستان ایران را در جزئیات اعلام كرد گفت ”ما حق تعیین سرنوشت را برای همه محترم می شناسیم و نمی توان این حق را از هیچكس سلب كرد“.
نكته دوم : در عمل و در شرایط سیاسی واقعی روز جنبش های جدایی طلب به نفع مردم ایران در تمامتیش نیست همچنان كه به نفع ملیت های موجود در داخل ایران نیز نمی باشد و شعار و طرح جدایی طلبانه به رژیم این بهانه را می دهد كه همه اعتراضات و فعالیت های ضد رژیم را بعنوان جنبش های جدایی طلب سركو كند و خودش را بعنوان مدافع وحدت سرزمین و مردم ایران نشان بدهد و معترضین را به مثابه مزدوران خارجی محسوب نماید ، كه این واقعیت نیست از نظر ما مردم اهواز به همان اندازه مردم تهران ایرانی هستند و مردم كردستان نیز بهمان اندازه مردم تهران ایرانی هستند و در ایران دارای حق هستند و باید در سیاست نقش داشته باشند و به حق آنها بصورت رسمی اذعان شود ، لذا بنظر ما جنبش جدایی طلبانه در شرایط فعلی مثبت نیست ، ما مثال های زنده ای در برابر خودمان داریم تجربه كردستان عراق و تجربه كاتالونیا .
چهارم : حل مسئله كردستان، بلوچستان، اهواز و مناطق دیگر ایران با سقوط رژیم خاكم و برقراری امنیت و دمكراسی حاصل می شود لذا ما با برادران و خواهرانمان در سرتاسر ایران كه خواستار ایران آزاد دمكراتیك و خودمختاری برای مناطقشان هستند می گوئیم كه برای برقراری ایران دمكراتیك و دمكراسی برای ملیت ها مختلف ما دستمان را به سوی همه دراز می كنیم .
السیاسه : آیا بنظر شما سپاه پاسداران بعد از پیشروی كه در سوریه داشت ، زمام امور را در ایران بدست خواهد گرفت و ارگانی خواهد بود كه رئیس جمهور و سران رژیم را تعیین می كند؟
محمد محدثین : فكر نمی كنم كه سپاه پیشرفت واقعی در سوریه داشته باشد ، طبعا پیروزی های نظامی داشته است ولی اگر امروز را با دو و یا سه سال پیش كه حرف اول و آخر در سوریه را سپاه پاسداران و رژیم ایران میزد مقایسه كنیم، با در نظر گرفتن حضور نیروهای بزرگ از روسیه، آمریكا و سایرین در سوریه نیروهای سپاه و رژیم ایران در برابر مردم و مقاومت سوریه شكست خورده اند و دلایل روشنی برای این امر وجود دارد ، در سال 2015علیرغم همه جنایات و كشتارهایی كه مرتكب شدند روسیه و نیروهای دیگر در سوریه حاضر شدند اگر رژیم ایران این كشور را رها كند برای این رژیم به مثابه فاجعه در داخل ایران خواهد بود و چرا ما برای قطع بازوهای رژیم در كشورهای منطقه تلاش می كنیم و فرا می خوانیم ، زیرا اگر این بازوان قطع شود این رژیم سرنگون می شود ، به اعتراضات موجود در داخل ایران نگاه كنید ، یكی از اصلی ترین شعار هایی كه تظاهر كنندگان می دهند این است كه ”سوریه را رها كن فكری بحال ما كن“. چرا كه مردم ایران به چشم خود می بینند كه اموال و ثروت هایشان برای ارتكاب جنایت و كشتار در سوریه از بین می رود .
السیاسه : سئوالی كه مطرح می شود این است كه آیا بین رهبران ایران در مورد دخالت در كشورهای منطقه تفاوتی وجود دارد؟
محمد محدثین : تفاوتی بین سران رژیم ایران وجود ندارد همه آنها می دانند كه در موضوع دخالت ها با بن بست روبرو هستند و دو گزینه در برابر آنها وجود دارد كه هر دو تلخ است ، یا به دخالت ها ادامه می دهند و یا عقب نشینی می كنند ، عقب نشینی فاجعه است و ادامه دادن به دخالت ها خطرناك ، در شرایط فعلی اگر ادامه بدهند با مشكلات داخلی روبرو می شوند و خسارت هایی متحمل می شوند با فشارهای بین المللی و سیاست جدید دولت آمریكا كه مخالف این امر است مواجه هستند و این بار منفی كمتری دارد ، این وضعیت بسیار به جنگ ایران و عراق شبیه است در سال های آخر آن جنگ رژیم نه می توانست به جنگ ادامه بدهد و نه می توانست عقب نشینی كند تا زمانی رسید كه مجبور به عقب نشینی شد و همانطور كه خمینی گفت پذیرش آتش بس به مثابه نوشیدن جام زهر بود ، واقعیت این است كه حوادث كویت به مثابه پادزهر اتش بس عمل كرد زیرا رژیم مثل امروز نمی توانست ادمه بدهد و اگر عقب نشینی كند این یك فاجعه است و ادامه آن تبعات و ضررهایی بدنبال دارد .
السیاسه : تا میزان احتمال می دهید كه رژیم آخوندی بزودی سرنگون شود و آیا طرح زمانی مشخصی در این رابطه دارید؟
محمد محدثین : رژیم آخوندی هیچوقت به این اندازه به سرنگونی نزدیك نبوده است از یكسو توانمندی های اقتصادی و قدرت اجتماعی و سیاسی خود را از دست داده است و با بحران ها و مشكلات درمان ناپذیری مواجه است كه راه حلی برای آن ندارد ، اختلافاتی در داخل رژیم وجود دارد ، موضوع جانشین خامنه ای، معضلات اجتماعی و اقتصادی كه مطلقا نمی توان آنها را با سال های قبل مقایسه كرد ، اعتراضات اجتماعی بنحو غیر معمولی افزیاش یافته ، همچنین مقاومت ایران كه بعلت حضور در عراق و نفوذ رژیم آخوندی در این كشور و یا برای خارج شدن از لیست تروریستی در حالت دفاع بود ، الان در وضعیت تهاجمی قرار دارد .
همه این امور نشان می دهد كه دوران پایانی رژیم آخوندی فرا رسیده است و همانطور كه خانم رجوی در تجمع سالانه مقاومت ایران در سال گذشته اعلام كرد سرنگونی این رژیم شدنی و در دسترس است و همچنین جایگزینی برای این رژیم وجود دارد .
در چنین شرایطی نقش جامعه بین المللی و بخصوص كشورهای غربی و كشورهای منطقه بسیار مهم است و می تواند به پروژه تغییر رژیم سرعت ببخشد . سرنگونی این رژیم فقط خواست مردم ایران نیست بلكه نیاز منطقه و جهان به صلح ، امنیت و ثبات است . رژیم ایران همانطور كه مقاومت ایران در اوایل دهه نود قرن گذشته اعلام كرد مهمترین تهدید جهانی است ولی در آنزمان ما به تنهایی با این رژیم روبرو بودیم .
السیاسه : تا چه میزان جنبش دادخواهی برای قانونی كردن قتل عام تابستان 1988 با اعدام هزاران زندانی سیاسی به اهدافش رسید و آیا انتظار یك موضع بین المللی برای محكوم كردن رژیم در این رابطه را دارید؟
محمد محدثین : مقاومت ایران هیچ چیزی را ارزان بدست نمی آورد و ما برای هر مسئله داخلی و یا خارجی بهای زیادی پرداخت كرده ایم و به همین دلیل 120 هزار شهید تقدیم كرده ایم و ما منتظر بدست آوردن چیزی به سادگی و با سرعت نیستیم ولی تا الان پیشرفت خوبی داشته ایم برای اولین بار سازمان ملل متحد رسما به وقوع قتل عام اذعان كرد و در گزارش آنتونیو گوترز و همچنین در گزارش خانم عاصمه جهانگیر گزارشگر ویژه حقوق بشر در ایران در سال 2017 قتل عام 1988 برسمیت شناخته شده و بر ضرورت تحقیقات و حسابرسی از كسانیكه مرتكب آن شده اند تاكید شده است
طبعا این اولین گام است و ما برای انتقال پرونده این كشتار به شورای امنیت و تشكیل دادگاه بین المللی برای سران رژیم كه در ارتكاب آن دست داشتند تلاش می كنیم همانطور كه در محاكمه كشتار سربنیستا و سایر مواد نسل كشی در آخرین دهه قرن بیستم بوقوع پیوست و ما معتقدم كه این جنایت كه در دوران آخوندها بوقوع پیوست سنگین ترین و بدترین بود ، علیرغم اینكه امیدواریم كه قبل از محقق شدن خواسته ها ما این رژیم سرنگون شود و این امر در زمانی محقق شود كه این ها در قدرت نباشند .
السیاسه : موضع شما در قبال تحولات اخیر در یمن و كشته شدن علی عبدالله صالح چیست و آنرا چگونه ارزیابی می كنید؟
محمد محدثین : كشته شدن تاسف بار و پیچیده علی عبدالله صالح ثابت كرد كه رژیم ایران نمی تواند به هیچ عهد و توافق و هیچ دوستی با كسی وفا كند ، و او یا باید مثل حوثی ها مزدور این رژیم باشد و یا متاسفانه سرنوشتی مثل علی عبداله صالح خواهد داشت ، و این دستكم این شكاف را در رابطه با این رژیم نشان داد ، هر طرفی كه حداقل وطنپرستی و اصول استقلال و اخلاص به مردم و ملیت خود را داشته باشد مطلقا نمی تواند با این رژیم به توافق برسد .
علی عبدالله صالح كه طی دهه ها تجربه و اقداماتش در پهنه سیاسی را به اثبات رساند وقتی كه به رژیم ایران نزدیك شد با چنین سرنوشتی مواجه شد . تغییری كه در یمن دیده می شود علیرغم اینكه متاسفانه با این جنایت تیره شد ولی از نظر من شروع خیر برای مردم یمن است و دور شدن حزب كنگره ملی و علی عبدالله صالح از حوثی ها ممكن است در جهت منافع مردم یمن و اعراب و منطقه باشد و راه را برای تحولات مثبت در منطقه باز كند .
السیاسه : به تحولات جاری بین عربستان و ایران چگونه نگاه می كنید و موضعتان در رابطه با آن چیست ؟
محمد محدثین : تجربه عربستان و رژیم ایران روشن ساخت كه رژیم ایران مطلقا از دخالت و خرابكاری در عربستان و سایر كشورهای منطقه دست بر نمی دارد معروف است كه خمینی در وصیت نامه اش گفته است ” ما از عراق و صدام چشم پوشی می كنیم ولی از فهد و نجد و حجاز “ چشم پوشی نخواهیم كرد ، حتی او حاضر نبود اسم عربستان سعودی را بیاورد و این در ذات ایدئولوژی این رژیم است .
قانون اساسی رژیم ایران از این صحبت می كند كه آنها می خواهند اتحاد جماهیر اسلامی ایجاد كنند و بدون یك حكومت اسلامی نمی توان اتحاد جماهیر اسلامی ایجاد كرد و این امر مستلزم تسلیم كردن عربستان و حرم های شریف می باشد ، لذا رژیم ایران آماده پذیرش رسمی عربستان نیست ، استراتژی رژیم ایران برای ایجاد اتحاد جماهیر اسلامی از عراق بعنوان اولین حلقه شروع شد و نزدیكترین به آن عربستان سعودی است كه مهمترین حلقه است ولی در بین حلقات نهایی قرار داده شده است .
از نظر من تنها امری كه می تواند این رژیم را از این تصور شوم باز دارد قاطعیت است ، اگر مواضع قاطع و محكم عربستان و ائتلاف عربی از سال 2015 وجود نداشت ، رژیم آخودی بر تمام یمن و قسمت های بیشتری از كشورهای عربی و مسلمان مسلط می شد ، ولی من وقتی كه برادران در عربستان ، مصر، عراق و یا هر جای دیگر را خطاب قرار می دهم به آنها می گویم كه این دخالت ها جز با سرنگونی این رژیم به پایان نمی رسد .
دو عامل برای سرنگونی این رژیم وجود دادر مقاومت ایران و مردم ایران كه خواستار سرنگون كردن آن هستند و عامل بعدی قطع بازوان رژیم در منطقه است ما دست در دست شما و در یك جبهه واحد هستیم كه در آن مقاومت ایران و مردم ایران قرار دارند و ما می توانیم این رژیم را سرنگون كنیم و منطقه را از شر آخوندها نجات بدهیم .
السیاسه : روابطتان با كشور های عربی به كجا رسید آیا انتظار تحولی كه این روابط را به جلو ببرد دارید؟
محمد محدثین : عوامل و علل زیادی وجود دارد برای اینكه ما روابط خوب و سازنده با كشورهای عربی و اسلامی داشته باشیم ما با كشورهای منطقه منافع مشترك و دشمن مشترك داریم ، صلح و همزیستی منافع مشترك ما است و آخوندها دشمن مشترك ما هستند ، رژیم ایران تلاش می كند دائما القاء كند كه نزدیك شدن و همكاری بین كشورهای منطقه و مقاومت ایران و سازمان مجاهدین خلق مرز سرخ است و اگر این امر واقع شود چنین و چنان می كند ، طبعا این چیزی جز دجالگری و فریب نیست ، كاملا بر عكس آنچه كه رژیم ایران از ان می ترسد برادری ،همزیستی و متحد شدن بین مقاومت ایران و كشورهای منطقه بخصوص كشورهای عربی است ، و این امری است كه رژیم ایران نمی تواند با آن مقابله نماید ، هیچ جبهه بندی در منطقه نمی تواند تكمیل بشود مگر اینكه عنصر ایرانی و مردم ایران در آن وجود داشته باشد و در غیر اینصورت رژیم ایران تلاش می كند القاء نماید كه هر جبهه ای از كشور های عربی علیه او اتحاد عرب ها علیه ایران است، اتحاد سنی ها علیه شیعه است و اتحاد غیر فارس ها علیه فارس ها است و به مردم ایران اینطور القاء نماید تا آنها را علیه این كشور ها تحریك نماید، امری كه دجالیت رژیم را به شكست می كشاند وحدت كشورهای عربی با مردم و مقاومت ایران است و به این ترتیب رژیم ایران نمی تواند ادعا كند كه سنی ها علیه شیعیان هستند ، با در نظر گرفتن اینكه اغلب مردم ایران شیعه هستند ولی با این رژیم می جنگند ، و نمی تواند بگوید كه جیهه و یا اتحاد ایجاد شده علیه او علیه ایرانی ها است ”چرا كه این مقاومت و مردم ایران در این جبهه هستند “ اجلاس اخیری كه ما در تاریخ 16 دسامبر در پاریس برگزار كردیم برادران عرب از كشوورهای سوریه ، یمن ، عربستان ، بحرین و اردن در آن شركت داشتند كه نشاندهنده توسعه این جبهه بود خانم مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده مقاومت طی سال های گذشته به تشكیل یك جبهه متحد علیه بنیادگرایی فراخوان داده بود.
السیاسه : تا چه میزان تصور می كنید در عمل امكان فعال كردن دعوت رئیس جمهور آمریكا برای تشكیل یك ائتلاف بین المللی علیه ایران وجود داشته باشد ؟
محمد محدثین : دو نكته اساسی در برابر ما وجود دارد اول اینكه سیاست دولت آمریكا باید با مجموعه ای از اقدامات عملی به یك سیاست جدی تبدیل شود ، خانم رجوی بعد از اعلام سیاست ترامپ نكاتی را مطرح كرد از جمله اخراج سپاه پاسداران از كشورهای منطقه، برسمیت شناختن مقاومت ایران بعنوان نماینده مردم ایران ، تحریم ها علیه رژیم ایران و موارد دیگر ، عملی كردن این سیاست از سوی آمریكا به تشكیل جبهه ای كه آمریكا برای آن فراخوان داده است كمك می كند و دوم نقش كشورهای منطقه در عمل برای همسنگر شدن با مردم ایران و تشكیل این جبهه است ، این جبهه زمانی ایجاد می شود كه زمینه های مشترك وجود داشته باشد و زمینه مشترك در شرایط امروز ممكن نیست ، منافع مشترك، دشمن مشترك، تهدیدات مشترك، پیروزی مردم و مقاوت ایران اگر رژیم ایران سرنگون بشود منطقه در تمامیت آن نجات پیدا می كند ، اگر رژیم پاسداران را از سوریه عقب بكشد و یا در یمن شكست بخورد تمام منطقه از آن سود خواهند برد .
السیاسه : تا چه میزان رژیم ایران می تواند از تصمیم ترامپ برای انتقال سفارت آمریكا به قدس سوء استفاه كند و چگونه می توان مانع از سوء استفاده این رژیم از این مسئله شد؟
محمد محدثین : همانطور كه به برادرانمان در فلسطین گفتم رژیم ایران بیشترین سوء استفاده را از این موضوع خواهد كرد ، این رژیم پشت بیت المقدس و قدس شریف موضع گرفته است ، بزرگترین دشمن مردم فلسطین و آروزها و اهداف آنها رژیم ایران است ، در منطقه تصور می كردند كه آمدن این رژیم اهداف فلسطین را به جلو می برد ولی به سرعت فهمیدند كه واقعت عكس این است ، این رژیم دائما در صدد آن است كه از قدس و اهدف فلسطین سوء استفاده نماید و اگر حكومت فلسطین تشكیل بشود و آخوند ها هنوز در قدرت باشند كه من فكر نمی كنم تا آنموقع آنها در قدرت باشند ضربه قدرتمندی و موثری به رژیم ایران وارد خواهد شد این بهانه و این سلاح از رژیم گرفته خواهد شد .
در واقع رژیم ایران از قدس سلاحی علیه مردم ایران و فلسطین ساخته است و از این سلاح علیه مردم فلسطین ، سازمان آزادیبخش فلسطین ، حكومت فلسطین و كشورهای عربی استفاده می كند و باید متوقف شود و ما او را متوقف خواهیم كرد ، و من به برداران فلسطینی نوشتم كه مقاومت ایران بیش از این اجازه نخواهد داد كه رژیم ایران از اهداف فلسطین سوء استفاده نماید .
السیاسه : تحركات و فعالیت های اعتراضی رو به افزایشی در سرتاسر ایران وجود دارد كه به اعتراف مسئولین ایرانی در این اواخر افزایش یافته است ،نظر شما در باره آن چیست آیا تحركات و فعالیت های موقتی و محدودی هستند كه بر اثر عوامل مشخصی ایجاد شده اند ، یا چیز دیگری است و برآورد شما چیست ؟
محمد محدثین : واقعیت این است كه در سال گذشته عوامل متعددی در رابطه با ایران تغییر كرد كه یكی از آنها خارج شدن اعضای ”مجاهدین“ از عراق بود و این چیزی بود كه رژیم خواستار آن نبود چرا كه اعضای مقاومت بصورت سازمان یافته و با همان تشكیلاتی كه در عراق داشتند به اروپا منتقل شدند و این امری است كه رژیم را نگران كرده و به وحشت می اندازد .
عامل دوم تغییر در سطح بین المللی و مشخصا رفتن اوباما است ، اوباما كمك كار و حامی مهمی برای این رژیم در بحران های مختلف بود .
اما عامل سوم بحران های اقتصادی و سیاسی داخل رژیم بود كه از مهمترین علائمی كه در باره آن دیدیم در انتخابات ریاست جمهوری بود ، این عامل و بسیاری عوامل دیگر علتی شد برای اینكه اختلافات مردم با این رژیم بارز شود به این معنی كه آنچه كه امروز در ایران می بینیم غیر منتظره نیست و ریشه در تغییرات اساسی دارد كه رژیم و خامنه ای را تضعیف كرده است .
این عوامل مردم را جسورتر و شجاع تر كرده است و ما بعنوان مقاومت ایران قدرت سازماندهی و تنظیم شبكه های مخفی را داریم و افزایش و توسعه شبكه های مخفی برای ما امكانپذیر شده است . اگر ملاحظه كنید ما الان در پایان سال 2017 و در آستانه سال 2018 هستیم ، در مقایسه با شروع 2016 و حتی 2017 ما همه این امكانات سازماندهی را نداشتیم ، ما برای توسعه و به پیش بردن این اعتراضات تلاش می كنیم ، چند روز قبل وزیر كشور رژیم اعتراف كرد كه روزانه 150 حركت اعتراضی وجود دارد ، بعنی در هر سال 54هزار حركت اعتراضی وجود دارد ، خود رژیم گفت كه سال قبل بین هفت هزار تا 11 هزار حركت اعتراضی وجود داشته است ولی این تعداد در سال جاری به 54هزار حركت اعتراضی افزایش یافته است .
السیاسه ؛ در جریان این جنبش های اعتراضی شعارهای سیاسی علیه رژیم ایران داده می شود آیا این شعارها به مقاومت ایران ربط دارد و یا خودجوش است ؟
محمد محدثین : این شعار ها خودجوش نیست دو دلیل برای این امر وجود دارد ، مردم با مسائل صنفی و معیشتی شروع كرده اند و وقتیكه به نیازهای زندگیشان پاسخ داده نمی شود موضوع ابعاد سیاسی پیدا می كند و از طرف دیگر مقاومت ایران و شبكه های گسترده مجاهدین خلق قرار دارند كه تلاش می كنند مردم را توجیه كنند و به مردم سمت و سو بدهند ، و ما خوشبختانه توانستیم به مردم بفهمانیم كه تا این رژیم وجود دارد ، تا خامنه ای و روحانی در قدرت هستند و تا رژیم ولایت فقیه بر سركار است این مشكلات و بحران ها افزایش خواهند یافت و نه كاهش و اگر تظاهرات امروز را با تظاهرات چند ماه قبل مقایسه كنیم مشاهده می كنیم كه تظاهرات امروز سیاسی تر شده است