سخنرانی مریم رجوی در گردهمایی شهرداران و منتخبان فرانسه در همبستگی با مقاومت ایران
روحانی میخواهد با سفر به اروپا ضعف و انزوای رژیم را بپوشاند. او تلاش میکند با
مدرهنمایی اعدامها در ایران و نقش ملاها در کشتار سوریها را بپوشاند
مبلغان و لابیهای آخوندها بارها میگفتند که پس از توافق اتمی، رژیم ایران بهطرف میانهروی
میرود. اما میبینید که در جهت عکس قدم برداشته است
میرود. اما میبینید که در جهت عکس قدم برداشته است
دوستان عزیز
سال نو مبارک. امیدوارم امسال برای فرانسه سال پیشرفت و آسایش، برای جهان سال صلح و بردباری و برای خاورمیانه و ایران سال نفی استبداد مذهبی و افراطیگری تحت نام اسلام باشد.
در آغاز سال، همه کسانی را که در سال ۲۰۱۵ براثر جنایت افراطگرایان جان باختند، از زندانیان سیاسی اعدامشده در ایران، شهیدان کمپ لیبرتی و قربانیان اقدامات تروریستی ماه ژانویه و نوامبر در فرانسه را بهیاد میآوریم. از شما دعوت میکنم بهاحترام آنها یک دقیقه سکوت کنیم.
ازحضور شما خانمها و آقایان شهردار و منتخبان فرانسه در خانه مقاومت ایران خوشحالم. شهرداران و منتخبان فرانسه، یعنی نمایندگان مهمترین نهاد دموکراسی این کشور همیشه در کنار مقاومت ایران بوده و هستند. این بسیار تحسینبرانگیز است.
شما علیه نقض حقوق بشر و علیه سرکوب زنان ایران اعتراض کردید، شما از اشرف و لیبرتی در مقابل حملات عوامل رژیم حمایت کردید، شما در صف اول کارزار عدالتخواهی برای این مقاومت بودید، هم در پرونده ۱۷ ژوئن که سال گذشته پایان یافت، هم در لیستهای تروریستی که در همه کشورها باطل شد.
بیانیههای امضا شده توسط ۱۴ هزار شهردار و منتخب فرانسه در حمایت از مقاومت ایران، اسناد ارزشمندی است. این اسناد ارزشهای بزرگ فرانسه را بیان میکند.
اینجا باید یاد دوستان متوفیمان را گرامی بداریم: آدرین زلر و موريس بوسکاور و همچنين آبه پير كه امروز سالگرد فوت اوست. آنها نقش ارزندهیی در این مبارزه داشتند.
از نظر سیاسی هم مواضع شما در این سالها ستودنی است. شما نسبت به چند تهدید بارها هشدار دادید: نسبت به خطر اتمی ملاها، نسبت به بنیادگرایی اسلامی، نقض حقوق بشر ایران و سلطهجویی ملاها در منطقه.
تراژدیهای ژانویه و نوامبر اهمیت هشدارهای مکرر شهرداران فرانسه را نسبت بهخطر افراطیگری تحت نام اسلام نشان داد. از طرف دیگر گسترش انفجاری گروه داعش نشان داد که سلطهجویی ملاها در منطقه چه عواقب ویرانگری داشته است. زمانی که آخوندهای حاکم بر ایران، به کمک رژیمهای دستنشانده خود در عراق و سوریه مردم این کشورها را سرکوب کردند، فرصت برای گسترش و رشد داعش فراهم شد.
دوستان عزیز!
سال گذشته پس از کشتار ۱۳ نوامبر در فرانسه، چشمها به چالش بزرگی باز شد: چالش کشتن انبوه بیگناهان بهنام خدا. آیا اسلام همین است؟ یا معکوس نشان دادن اسلام در خدمت حکومتهای استبدادی است؟
آیا باید با مسلمانان مقابله کرد؟ یا بهعکس، باید مسلمانان بردبار و دموکرات را تقویت کرد؟ حقیقت این است که همه ادیان، برای آزادی نوع بشر آمدهاند، نه برای استبداد و ترور و زنستیزی.
قرآن گفته است که در دین اجباری وجود ندارد. بهاین دلیل ما قاطعانه احکام شریعت ملاها را رد میکنیم. این برخلاف اسلام است. ما حکومت استبدادی را رد میکنیم. چه با نام ولایت فقیه در تهران چه با نام خلافت یا دولت اسلامی.
آیا تماشای مسابقه فوتبال یا شنیدن موزیک، دشمنی با خداست، ولی کشتار ۳۰۰هزار سوری دشمنی با خدا نیست؟ اسلام حقیقی مدافع آزادی است، مدافع برابری زنان است، خواهان حاکمیت مردم است، آری اسلام به بردباری فرا میخواند.
خوشحالم که فرانسه در این جهت گام برمیدارد. واقعیت این است که اکنون، ارزشهای حقیقی فرانسه در خطر است. این نبرد ارزشهاست. نبردی مشترک، که در آن ما در کنار شما هستیم با ۳۷ساله تجربه در مبازره با فاشیسم مذهبی و این نبرد را باهم پیش می بریم.
دوستان عزیز
چند روز دیگر روحانی رئیس جمهور فاشیسم مذهبی به پاریس میآید. دو سال و نیم پیش، در آغاز کارش، او ادعا میکرد که اعتدال خواهد آورد. حالا او با یک بیلان شوم به اروپا میآید. یعنی دو هزار اعدام، سرکوب اقلیتهای مذهبی، اعدامهای پیدرپی زندانیان سیاسی، موشکباران لیبرتی، گسترش فقر و بیکاری و رکود در جامعه ایران، تشدید دخالتهای مرگبار در سوریه و عراق، جنگافروزی در یمن، تروریسم در کویت و بحرین و آزمایش موشکهای جدید.
برخیها برای حمایت از ملاها میگویند روحانی از این سیاستها جداست. اما روحانی خودش را از این سیاستها جدا نمیکند. او از اعدامها دفاع میکند، از دیکتاتوری بشار اسد حمایت میکند، برای گسترش موشکهای سپاه پاسداران تلاش میکند و مدافع استبداد مذهبی است.
تجربه سیساله اثبات کرده که از درون این فاشیسم دینی مدرهیی در نمیآید. همکاری و کمک به مدعیان دروغین میانهروی مثل خاتمی و روحانی، در عمل به سرکوب در ایران و جنگ در سوریه و یمن سوخت میرساند.
هفته گذشته اجرای توافق اتمی جامعه جهانی با رژیم ایران آغاز شد. این تجربه خیلی مهمی بود و ثابت کرد که این رژیم فشارپذیر است.
ملاها هرگز حاضر به عقبنشینی از برنامه اتمی نبودند. ولی مقاومت سایتهای سری آنها را افشا کرد، مردم ایران با این برنامه پرهزینه مخالفت کردند، جامعه جهانی تحریم کرد و رژیم زیر فشار تن به مذاکره داد.
حالا باید آخوندها را در مورد نقض حقوق بشر تحت فشار گذاشت. باید آنها را وادار به توقف اعدامها کرد. باید آنها را وادار به آزادی زندانیان سیاسی کرد. باید آنها را واداشت که از حمله به لیبرتی و از کشتار مردم سوریه دست بردارند. باید آنها را از سیستم موشکی خلع کرد. باید آنها را وادار کرد از دخالت در عراق و لبنان و یمن و جاهای دیگر دست بردارند. راه صلح و ثبات در منطقه همین است.
مبلغان و لابیهای آخوندها بارها میگفتند که پس از توافق اتمی، رژیم ایران بهطرف میانهروی میرود. اما میبینید که در جهت عکس قدم برداشته است. میگفتند پس از توافق اتمی، آخوندها اقتصاد ایران را بهبود میبخشند. اما اقتصاد ایران را ویرانتر کردند. چون هرچه بهدست میآورند خرج جنگ در سوریه و یمن و عراق میکنند.
در مارس آینده، یک آزمایش دیگر در انتظار رژیم ملاهاست. یعنی به اصطلاح انتخابات همزمان مجلس شورا و خبرگان که مجلس بهاصطلاح ناظر بر ولایت فقیه است.
این انتخابات البته بدون حضور اپوزیسیون واقعی است. مراسمی است برای توزیع قدرت بین جناحهای رژیم. اگر خامنهای ناچار شود به جناح رقیب در هر دو مجلس سهم بدهد، موقعیت خودش را تنزل میدهد، اگر آنها را حذف کند، رژیم با یک بحران عمیق روبهرو میشود.
روحانی میخواهد با سفر به اروپا ضعف و انزوای رژیم را بپوشاند. او تلاش میکند با مدرهنمایی اعدامها در ایران و نقش ملاها در کشتار سوریها را بپوشاند.
مردم ایران انتظار دارند که فرانسه به فریبکاریهای روحانی میدان ندهد و شایسته است که فرانسه در کنار مردم ایران بایستد. این هم دفاع از انسانیت است، هم دفاع از ارزشهای فرانسه و هم یک سیاست صحیح.
عامل اصلی بیثبات کردن منطقه، جنگ، موج تروریسم و موج پناهندگان، رژیم ایران است.
اما کلید مقابله با این رژیم در دست مردم و مقاومت ایران است.
خواست مردم ایران از جامعه جهانی و بهخصوص از فرانسه این است که برای مبارزه علیه کانون افراطگرایی یعنی رژیم ایران و مبارزه برای کسب آزادی و حقوق بشر در کنار مقاومت مردم ایران قرار بگیرید