اعرابی در مقالهای برای وبگاه «کانسرواتیو هوم» با اشاره به نقش محوری سپاه در ظهور افراطگرایی شیعی در غرب نوشته که همانطور که گروههایی مثل داعش و القاعده منابع خود را صرف افراطی کردن جنگجویان خود میکنند، سپاه نیز همین کار را با مستخدمین خود میکند و «جهاد مسلحانه» را توجیه و تجلیل میکند.
بنا به گفته این پژوهشگر، در چند سال گذشته فعالیتهای مرتبط با سپاه در خاک بریتانیا افزایش یافته است. به عنوان مثال، در پاییز ۲۰۱۵، پلیس بریتانیا یک کارخانه بمبسازی مرتبط با گروه شیعی لبنانی «حزبالله» تحت حمایت رژیم ایران را در شمال غربی لندن کشف کرد.
در ژانویه ۲۰۲۰، «مرکز اسلامی انگلیس»، که یک موسسه خیریه بریتانیایی است که «نماینده ولی فقیه» آن را اداره میکند، برای بزرگداشت قاسم سلیمانی، فرمانده مقتول نیروی قدس سپاه پاسداران، که دولت بریتانیا وی را «تروریست» اعلام کرده بود، در محوطه خود در لندن شمع روشن کرد.
در ژوئیه ۲۰۲۲ نیز «سلام فرمانده»، یک ویدیوکلیپ تولید سپاه پاسداران با هدف رادیکالیزه کردن کودکان، در خاک بریتانیا ضبط شد.
به گفته این کارشناس، افزایش فعالیت سپاه در اروپا و آمریکا از سال ۲۰۱۵ نشان میدهد که منافع این سازمان فراتر از محدوده خاورمیانه است؛ و اکنون رادیکالسازی شهروندان بریتانیایی برای فعالیتهای تروریستی یک «امکان واقعی» است.
اعرابی میگوید فرقی نمیکند نخست وزیر بعدی بریتانیا لیز تراس باشد یا ریشی سوناک، چرا که آنها باید با تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران بلافاصله پس از روی کار آمدن خود نشان دهند که برای مقابله با تهدید تروریستی رژیم ایران کاملا آماده هستند.
این کارشناس در پایان تاکید میکند که تحریم تمامیت سپاه پاسداران دستور کار روشنی برای دولت، گروههای جامعه مدنی و شرکتهای تولید فناوری بریتانیا به منظور اعمال ممنوعیت کامل فعالیتها و محتوای مرتبط با سپاه پاسداران فراهم میکند.